دلیل این مشکل چیه؟؟؟ موقع نصب آخرین نسخه از یاهو مسنجر میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این مشکل چیه؟؟؟ موقع نصب آخرین نسخه از یاهو مسنجر میاد
ورژن 11.0.5.192 آخرین ورزن هست همین رو داری نصب میکنی؟
روی فایل نصب برنامه کلیک راست کن و گزینه run as administratork رو بزن
در صورتی که مشکل حل نشد امکان داره خود نرم افزار مشکل داشته باشه و باید مجدد از طریق لینک های معتبر دیگه دانلود بشه
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
نمیشه کاریش کرد فعلا و این وب سایت ها گاه گداری هم در تشخیص اینویزبل بودن دچار اشتباه میشن
هر دو ورژن آخر رو نصب کردم این مشکل رو داشت.... نمیدونم چرا اینطوری شده؟ورژن 11.0.5.192 آخرین ورزن هست همین رو داری نصب میکنی؟
روی فایل نصب برنامه کلیک راست کن و گزینه run as administratork رو بزن
در صورتی که مشکل حل نشد امکان داره خود نرم افزار مشکل داشته باشه و باید مجدد از طریق لینک های معتبر دیگه دانلود بشه
run as administrator هم استفاده کردم....قبلا نصب میشد همین هم الان نصب بود روی سیستمم ولی اجرا نمیشد پیغام خطا میداد(تا دیروز کار میکرد)
بعد که اومدم دوباره نصب کنم اون قبلی رو کامل پاک کرد و دیگه نسخه ای از مسنجر نصب نشد
یک یور جدید بسازید و یوزر فعلی خودتون رو Delete کنید مشکل باید حل بشه
اومم... اینو مطمینم که میشه... چون یه نفر رو میشناسم که یه کاری کرده که اگه آنلاین هم باشه این وبسایت ها میزنن آفلاین... اما یارو اصلا انگار خود مسنجره... حتی بدون اینکه اکانت طرف آنلاین هم باشه میتونه طرف رو -- کنه... خلاصه... گفتم شما شاید این یکی قلق رو بلد باشید...نمیشه کاریش کرد فعلا و این وب سایت ها گاه گداری هم در تشخیص اینویزبل بودن دچار اشتباه میشن
آقا بازم مشکل حل نشد....واقعا این چند وقته اتفاقات عجیب برام زیاد افتاده !!!
اصولا نمیشه حالا یک نفر پیدا شده همچین کاری کرده به کنار ، چون یکنفر هم پیدا میشه سایت های بانکی رو -- میکنه و میلیاردها تومان به جیب میزنه و میره
سایت هایی که Detect میکنند افراد رو همیشه هم درست جواب نمیدن ولی خوب با روش های خودشون تشخیص میدن که طرف آنلاین هست یا نه و برای مقابله با اون باید روش شناسایی رو دونست تا بشه باهاش مقابله کرد
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
چی بگم والا چیزی دیگه به ذهنم نمیرسه
با تغییر یوزر و حذف یوزر قبلی و ایجاد یک یوزر جدید با دسترسی ادمین باید مشکل برطرف میشد ولی اگر اینطور نشد احتمالا هسته سیستم عامل دچار مشکل شده
اقا با هر شکلی بود تونستم دوباره نصبش کنم ولی موقع اجرا
نشون داده میشه!!!!![]()
تنها راهنمایی دیگه ای که تو این حالت به ذهنم میرسه اینه که نرم افزار ++ Microsoft Visual C رو نثب کنید روی سیستم به این صورت
یاهو مسنجر رو پاک کنید اول
حالا نرم افزار ++ Microsoft Visual C رو نصب کنید
سیستم روریستارت کنید
حالا مجدد آخرین نسخه یاهو مسنجر رو اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید نصب کنید
مرسی درست شد
مشکلش برنامه دات نت فریمورک بود
عجب گرفتاری شده بودیم ها؟؟؟»![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 01-03-2012 at 16:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)