تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 1045 اولاول ... 377427467473474475476477478479480481487527577977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به تمام اساتید محترم و دوستان با تجربه
    برای من چند مشکل کوچیک به وجود آمده شاید ساده باشه ولی خوشحال می شم دوستان راهنمایی کنند

* من می خواستم از قابلیت auto text آفیس 2007 استفاده کنم ولی مانند آفیس 2003 عمل نمی کنه یعنی با تایپ چند حرف از لغت ، لغت های موجود در کتابخانه که قبلاً ذخیره شده را نمایش می دهد و ما انتخاب می کنیم - آیا راه حلی دارد و یا باید از آفیس 2010 استفاده کنم ؟

* در طراحی نمودار ها اعداد نمودار ها انگلیسی هستند حتی با تغییر فونت هم فارسی نمی شوند - اگر از گزینه های تنظیم زبان خودویندوزاستفاده کنیم یا همه را فارسی می کند - آیا این مورد راه حلی دارد ؟

* از چه طریق می توانیم برای متن خود عنوان و زیر عناون تعریف کینم که همه عنوان ها و زیر عنوان ها با هم تغییر کند در آفیس 2007 ؟

* در آفیس 2007 بعد از فشرده کردن عکس در قسمت بالا و سمت چپ عکس نوار سیاه رنگی ایجاد می شود با اینکه گزینه شدو و آوت لاین و افکت خاموش می باشد - علت چی می تونه باشه ؟

*در هنگام تعویض زبان به انگلیسی و برگشت به حالت فارسی و فونت ثبات ندارد و تبدیل به this new roman می شود در آفیس 2007 ؟

* در آفیس 2007 در ویندوز 7 بعد از مدتی تایپ قابلیت تعویض زیان را از دست می دهد و فقط فارسی تایپ می کند - من sp2 را هم نصب کردم ولی موثر نبود جالب اینجاست که فقط نرم افزارهای آفیس این مشکل را دارند و نرم افزار های من این مشکل را ندارند احتمال دارد که آفیس من با ویندوز 7 نا سازگار باشد - یا باید آفیس 2010 نصب کنم - به هر حال اگه پیشنهادی داشته باشید خیلی خوشحال می شوم ؟

با تشکر از همه دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

یه لب تاب جدید گرفتم. ویندوز7 روش نصب کردم. Word2007 روش نصب کردم. از همون اول کار error میده. هر بار که باز می کنم error زیر رو چند بار میده. کچلم کرده. هر چی مواردی رو که گفته فعال یا غ فعال می کنم بازم درست نمیشه و همین Error رو دفعه بعد که بازش می کنم نشون میده. چیکار کنم؟

This error usually occurs because of macro security settings. If you know that the macro comes from a source that you trust, you can change your macro security settings to allow you to enable the macro. The way that you change your macro security settings depends on the Microsoft Office System program that you are using.
    Microsoft Office Access, Microsoft Office Excel, Microsoft Office PowerPoint, or Microsoft Office Word --

To check your macro security settings, click the Microsoft Office Button, click <program name> Options, click Trust Center, and then click Trust Center Settings.
    If macro security is set to Disable all macros without notification, all macros are automatically disabled. Use the following procedure to enable the macro.
    In the Trust Center dialog box, click Macro Settings, and then click Disable all macros with notification.
    Click OK in the Trust Center dialog box to apply the new setting. Click OK to close the program options dialog box.
    Close the file and the Microsoft Office program that you are using.
    Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run.
    When you have enabled the macro, it is recommended that you return the macro security setting to Disable all macros without notification.
    If macro security is set to Disable all macros with notification, but you selected Disable when prompted by the macro warning dialog when you opened the file, use the following procedure to enable the macro.
    In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box.
    Open the file again. A Security Alert appears in the Document Information Bar just below the ribbon. Click Enable Content to allow the macro to run.
    If macro security is set to Disable all macros except digitally signed macros, the macro may not have been digitally signed. Verify that you can trust the macro before using the following procedure to allow it to run.
    In the Trust Center dialog box, click Cancel. Click Cancel to close the program options dialog box.
    تازه بعد از error بالایی، خطای پایین هم میاد که no رو می زنم و از word خارج میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    مسئله‌اي كه براي من پيش اومده اين است كه من مي خواهم تمام سندهايي كه در برنامه ورد مي‌نويسم هنگام سيو كردن به صورت اتوماتيك به فرمت افيس 2003 ذخيره بشه در ضمن من با آفيس 2007 كار مي كنم دوستان اگه كسي مي دونه كمك كنه ممنون مي شم

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    مسئله‌اي كه براي من پيش اومده اين است كه من مي خواهم تمام سندهايي كه در برنامه ورد مي‌نويسم هنگام سيو كردن به صورت اتوماتيك به فرمت افيس 2003 ذخيره بشه در ضمن من با آفيس 2007 كار مي كنم دوستان اگه كسي مي دونه كمك كنه ممنون مي شم
    Office Button -> Word Options -> Save -> Save documents -> Save files in this format: doc

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز مي توني با اين تنظيم مشكت را برطرف كني
    البته با ورد 2007 توضيح مي دم
    روي دايره اي كه سمت چپ يعني همان منوي تنظيمات كليك كن بعد روي گزينه word options كليك كن بعد منوي advanced كليك كن و بعد نوار كشويي را بكش تا nomeral را پيدا كني بعد گزينه هندي را انتخاب كني همه اعداد در ورد فارسي كامل مي شود حتي در نوشتن فرمول هاي رياضي و مشكل اين روش اين است كه ورد ديكه انگليسي اعداد رو نمي نويسه و هر وقت خواستي انگليسي بنويسي بايد تنظيمات رو برگردوني

6. این کاربر از قيوم پي سي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشكر از دوست عزيز كه جوابمو دادند
    سوالي ديگري كه برايم پيش آمده اين است كه من مي خوام ورد به صورت اتوماتيك تمام سندهايي كه نوشته مي شه در يك مكان ديگه از آنها نسخه پشتيبان تهيه كنه بدون از اين كه سوال كنه كه پشتيبان تهيه كنم يا نه ممنون مي شم از دوستان اگه جواب بدند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

آقا من روی یک کامپوتر که word 2003 داشت این فایل word که تو عکس زیر میبینید رو ساختم و save کردم

الان وقتی روی لپتاپ و pc تو خونه باز میکنم چه با office 2003 چه با office 2007 اینجوری قر و قاطی میشه

خواهشا کمک کنید که یه عالمه پروژه دارم

ممنون

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

با تشكر از دوست عزيز كه جوابمو دادند
    سوالي ديگري كه برايم پيش آمده اين است كه من مي خوام ورد به صورت اتوماتيك تمام سندهايي كه نوشته مي شه در يك مكان ديگه از آنها نسخه پشتيبان تهيه كنه بدون از اين كه سوال كنه كه پشتيبان تهيه كنم يا نه ممنون مي شم از دوستان اگه جواب بدند
    فكر نكنم همچين كاري در ورد انجام بشه.!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آیا از دوستان کسی قالب بندی فایل های طولانی رو بلده من دچار مشکل شدم چون با اضافه کردن یک مطلب به اول فایل تمام متون تا آخر فایل به هم می ریزد آیا راه حلی وجود دارد ؟

و سوال دیگری که داشتم این بود که تفاوت page break و section break در چیست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من در هنگام جستجو در اینترنت به مطلبی بر خوردم که خیلی جالب بود که بعضی از دوستان هم به اون مطلب اشاره کرده بودند و اون اینکه بعد از وارد کردن عکس داخل ورد 2007 خط سیاهی در سمت چپ و بالای عکس بوجود می اید که مشکل ساز شده و باید بگویم هیچ راه حلی نداره و خود کارشناسان ماکروسافت هم موندن که این باگ رو باید چجوری بر طرف کنند البته در ویندوز 7 این مشکل بوجود می اید امیدوارم بزودی ماکروسافت راه حلی برای این موضوع ارائه بدهد - ماکروسافت هم دیگه شورش رو در اورده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •