تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 477 از 2403 اولاول ... 3774274674734744754764774784794804814875275779771477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه maxmania's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تایید میشه با کمال تاسف الان چند روزه مرکز 3 سرعتش از حداکثر 150 کیلو بایت در روز به 100 کیلو بایت کاهش داده شده . امیدوارم دائمی نباشه ... اما طوری که معلومه با توجه به افزایش کاربرا تو تابستان برای اینکه سرعت کاربرا تو اوج ترافیک بیش از حد کاهش پیدا نکنه دارن سرعت بعضی مراکز رو کاهش میدن . نوبت بقیه مراکز هم میرسه ! دوستانی که مراکز دیگه هستند هم سرعت دانلود روزانه و DownStream که داخل تنظیمات مودم نشون داده میشه بیان بگن ببینیم مراکز دیگه در چه حالن . فعلا که تو سراشیبی سقوط تابستانی هستیم ! باید تا پاییز صبر کرد تا سرعتا اوج بگیرن ...

.
    طبق اصل روز به روز دريغ از ديروز تو كشور ما
    با توجه به زياد شدن مشتري ها انديشه اين سياست رو اعمال كرد و از 2Mbps در آغاز كار به مقدار فعلي كاهش داد و با اومدن تابستون مشتري هاي جديد زياد تر هم مي شن اين تعداد زياد باعث مي شه كه باز شاهد كاهش بيشترDownstream حتي بعد از تابستون باشيم - چون مشتركيني كه تو تابستون سرويس گرفتن ديگه بي خيال ADSL نمي شن و سرويسشون رو تو پاييز و ... نگه مي دارن !!!
    Last edited by maxmania; 14-06-2010 at 16:40.

2. 2 کاربر از maxmania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکر ازp0w3rfu7 و birak واسه قیمت مودم
    downstream من هم کم شده 1077 به دوستان تسلیت میگم
    Last edited by mehdihamed; 14-06-2010 at 00:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فعلا که تو مرکز 3 downstream کم شده و کم کم همه مراکز شامل این کاهش خواهند شد . دوستانی که از مراکز دیگه هم هستن بد نیست با ذکر مرکز تلفنشون بگن وضعیت چطوره .
    به هر حال شاید برای ما خبر ناخوشایندی باشه که سقف سرعت دانلود 50 کیلو بایت 50 کیلو بایت داره پایین میاد و الان به حدود 100 کیلو بایت رسیده . امشب هم سقف سرعت دانلود تورنت 99 الی 100 هست و به نظر میرسه دیگه رنگ سرعتهای 3 رقمی رو تا چند وقت نمیبینیم ...
    البته با اینکه خبر بدیه اما یه مزیت هم داره ... باعث میشه پهنای باند فعلی بهتر تقسیم بشه و افت سرعت کمتر بشه ... مثلا امشب تا این لحظه که ساعت 1:50 هست سرعت فعلا 0 نشد ...
    فکر میکنم این روند تا آخر تابستان ادامه داشته باشه تا وقتی که برای پاییز و زمستان فشار روی سرور کاهش پیدا کنه یا پهنای باند جدید مجدد خریداری بشه . فقط امیدوارم دفعه بعد سرعت از 100 به 50 کیلو بایت محدود نشه ! بدجوری به سرعتای بالای 100 معتاد شده بودیم ... راستی این هم مدیریت ! واسه اونایی که شاکی بودن اندیشه تو تقسیم پهنای باند مراکز مختلف مخابراتی مدیریت نداره !!!
    الان با این مدیریت و جیره بندی جدید شکاف بین فقیر و غنی ( از نظر سرعت ) کاهش خواهد یافت و پهنای باند موجود عادلانه تر و برادر وار بینمون تقسیم خواهد شد .

یه نکته دیگه رو هم اضافه کنم ... به نظرم بعیده اندیشه سرعت downstream رو از 1077 هم پایین تر بیاره چون تو مراکز مختلف حتما مشترک رسمی با سرعت 1 مگابیت هم داره و اگه بخواد کلا سرعت رو واسه همه پایین بیاره اونها هم با محدودیت مواجه میشن ... پس قدم بعدی ( که امیدوارم هیچوقت ناچار به انجامش نشن ) حذف سرعت تشویقی هست . الان هم که سرعت رو 1077 فیکس شده از نظر تئوری معادل 134 کیلوبایت باید باشه اما با توجه به فاصله منازل از سرور و نویز خطوط و ... عملا حداکثر سرعتی که خواهیم داشت حدود 100 کیلو بایت خواهد بود مگه اینکه استثنا بعضی وقتا از 100 بیشتر بشه ...
    Last edited by birak; 14-06-2010 at 01:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به به... میبینم که بساط هجرت ما داره فراهم میشه... Downstream رو 1079... مرکز 722...

در ضمن اینم بگم که اتفاقا امکانش هست که از اینم پایین تر بیاد! مگه اون موقع که سرعت ها به پله های اصلی خودشون نزدیکتر بودن، کسی سرویس 1Mbps نداشت؟! باید این نکته رو متذکر شد که اعمال محدودیت اصلی از نرم افزار های اکانتینگشون صورت میگیره و فقط به تغییر دادن سقف پهنای باند خط ربطی نداره...

این قضیه 1079 1080 یا 2047 2048 چیه؟؟!! تو بعضی مودما 1Kbps بالا پایین میکنه...

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

میدونستم این اندیشه از اولشم کشش نداره سرعتارو ببره بالا... مثل میمون اومد از پارس تقلید کنه... بقول رفقا "اجور ... خوریان تره نمو"...

6. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خطه 4 هم downstream ر 1079 شده !
    دیشب سرعت هم بین 30 تا 50 بود !تو کف فصل 6 لاست موندم دانلود نمیشه کسی نداره بیام ازش بگیرم الکی چند گیگ حروم نشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه بار شد سرعت یه چیز خط 727 از خط های دیگر بیشتر باشه
    Downstream (Kbps):1199
    سرعت دانلود :130تا150

9. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من همین امروز یکی واسه دوستم خریدم سی هزار تومن مدل TP-LINK 8811
    سلام دوستان من برای دوستم با لاوان کارتم از لاوان لاکانی یکی از همین مودم گرفتم دو هفته پیش 26 هزار تومن یعنی در اصل 27 تومن بود که با لاوان کارتم شد 26

11. 2 کاربر از sin@ 76 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

دیشب سرعت تورنت بین 100 تا 110 میگشت..البته تا موقعی که بیدار بودم...خوشبختانه چیزایی که میخواستم دانلود شد..

لینک مستقیم که از سر ساعت 1 به بعد بالای 20 نمیره واسه من...

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

به به... میبینم که بساط هجرت ما داره فراهم میشه... Downstream رو 1079... مرکز 722...
    ... اعمال محدودیت اصلی از نرم افزار های اکانتینگشون صورت میگیره و فقط به تغییر دادن سقف پهنای باند خط ربطی نداره...
    ...میدونستم این اندیشه از اولشم کشش نداره سرعتارو ببره بالا... مثل میمون اومد از پارس تقلید کنه... بقول رفقا "اجور ... خوریان تره نمو"...
    درسته اعمال محدودیت اصلی از نرم افزار اکانتینگشونه اما در صورتی که سقف پهنای باند پایین تر بیاد مثلا به 512 محدود شده باشه امکان دادن سرویس 1 مگابیت هم میسر نیست .
    چون معمولا تابستان شرکتا سرمایه گذاری جدید برای پهنای باند نمیکنن باید پهنای باند موجود رو به قول خود شما مدیریت کنن تا به فصل کم ترافیک تر برسن .
    اگه همین قدر کاربر به هر شرکت دیگه ای هجوم میاوردن مطمئن باش وضع از این هم بدتر بود . پارس فعلا داره از مزیت کمتر بودن کاربرا استفاده میکنه ولی معلوم نیست با افزایش کاربر تو تابستون کیفیتش خیلی بالاتر از اندیشه باشه . همین الان هم فکر نمیکنم سرعت تفاوت محسوسی داشته باشه .
    چطور شما میدونستی اندیشه از اولشم کشش نداره ؟! مگه اولش سرعت بالای 200 نبود و یکی 2 ماه یکسره دانلود نمیکردیم ؟ چطور کشش داشت ؟! نصف مشترکان شرکتای دیگه هجوم آوردن اندیشه که اگه همین تعداد هر جای دیگه میرفتن ISP تعطیل میشد . من همین هفته پیش اندیشه رفتم یکی اومده بود میگفت خودم الان از شرکت دیگه ( بعدا خودش گفت پارس ) اشتراک دارم اما تو خونه 2 تا خط داریم میخوام یه اشتراک 8 گیگ هم از اندیشه بگیرم فقط برای دانلود !!! ... به هر حال امیدوارم وضعیت شرکتهای دیگه خیلی بهتر باشه و دوستان از هر شرکتی که اشتراک دارن راضی باشن و شما هم وقتی بعد کنکور به پارس برمیگردی بیای اینجا به به چه چه کنی بگی سرعتت عالی شده ما هم کیف کنیم.
    در ضمن قرار بود به کسی یا شرکتی توهین نکنیم . هیچ فرقی نمیکنه اگه یکی بیاد به دامون هم اینا رو بگه بازم میگم اشتباست . توهین کردن با انتقاد کردن فرق میکنه . تا میتونین اشکالات رو بگین خیلی هم خوبه . اما بچه های اینجا ماشاا.. همه فهمیده و با اطلاعات و تحصیل کرده هستند .. مثلا چه فایده داره بگیم .................................. ؟! مثلا با گفتنش سرعت رو برمیگردونن به 2 مگابیت ؟!!!!

14. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چرا همه سایتهای اپ لود عکس فیلتره
    میخاستم عکس نمودار دانلود این 2 شبو بزارم سرعت اصلا نوسان نداشت و صفر نشد اما از 90 هم بیشتر نشد من به همین راضیم اینجوری بمونه من هیچی نمیخام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •