این مدل s90 بهتره یا IXUS 990 یا SX200 ؟؟
اگه ممکنه بگید چه مزایایی نسبت به هم دارن.
با تشکر
این مدل s90 بهتره یا IXUS 990 یا SX200 ؟؟
اگه ممکنه بگید چه مزایایی نسبت به هم دارن.
با تشکر
از راهنمایی و کمکتون ممنون
ایا تو این رنج قیمت سونی هم مدل خوبی داره
و در مورد دوربینهای کانن که گفتید اگه امکانش هست بگید با چه گارانتی و چه قیمتی هست
من sx200 دارم واقعا عاليه به نظر من از 990 بهتره ولي اگر تنظيمات دستي بيشتري ميخواي فكر كنم s90 بهتر باشه البته من با s90 كار نكردم
گارانتی بهتر برای کارای canon آفومار هستش .. در مورد قیمت هم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.
s90 تنظیمات manual بهتر داره (برای کاربری که حرفه ای تره) و ضمناً عملکردش در نور کم بهتر از sx200 هستش؛ ضمناً سنسور بزرگتر و بهتری داره.. (نسبت به دوتای دیگه که یعنی کیفیت عکس بهتر)
در عوض sx200 فیلمبرداری HD داره (فیلمبرداری s90 هم خوبه البته و استاندارد محسوب میشه) و خب طبیعتاً زوم بالاتر ..
ixus990 یه رده پایین تر از ایناس به نظرم .. لنز دوتای دیگه وایدتره که قطعاً میتونه مفید واقع بشه ..
من فکر می کنم اگه هدف کیفیت عکس باشه، s90 برتری داره به اینا.
سلام
نظرتون درباره HX1 چیه؟
توی این قیمت و با داشتن زوم بالا و فیلمبرداری اچ دی چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان
من یه دوربین عکاسی تا 300 تومن می خوام برای استفاده خانگی ممنون می شم من را راهنمایی کنیدر خرید.
sd980از canon --- و w290 از سونی.
fz35 از پاناسونیک هم باید دوربین خوبی باشه .. sx20 از canon
با سلام خدمت دوستان فروم باز.
شايد سوالم تكراري باشه ولي شرمنده وقت گشتن تو صفحات قبل رو ندارم. ميخواستم ببينم نظرتون راجع به دوربين Sony W290 چيه؟
1-كسي از دوستان اونو تست كرده؟
2-حداكثر تا چند گيگ رم رو ساپورت ميكنه؟
3-آيا كانن هم رده اين مدلي داره كه فيلمبرداري HD هم داشته باشه؟
4-قيمت روز تهران W290 چنده؟
با تشكر فراوان
سلام دوستان
نظرتون درمورد نيكون p90 چيه
دوربين خوبي هست؟ تو اين رنج قيمت چه دوربين ديگه اي رو پيشنهاد ميكنيد كه بهتر باشه
اگه توضيح بديد ممنون ميشم
با تشكر
سلام دوستان
بین کانن sx120 و فوجی s1500 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
s1500 نسبت به امکاناتش چرا قیمت پایینی داره؟
تشکر.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)