حالا این پچ گرافیکو کجا بریزیم؟؟؟؟؟
دوست عزيز به نظر من از پچ استفاده نكني بهتره.مگه گرافيك خود بازي كمه كه ميخواي پچ را استفاده كني.اساس كار اين پچها طوري هست كه قسمتهايي كه تو ديد بازيباز نيست مثلا لابه لاي درختها و يا سقف خانه و نقاط دور خيلي از لحاظ گرافيك خراب ميشن ولي در عوض شخصيت بازي و در و ديوار بهتر ميشن.به نظر من ارزش نداره.ولي اگر دوستان تست كردن نتيجه را بگن كه خوبه يا نه.تا منم دانلودش كنم.
جوااااااااااااااااااااااا اب يكي نيست جواب بده؟
سلام عزيزم.به نظر من نسخه game for windows live حذف يا بعضي جاهاش پاك شده.شما اين برنامه را دوباره نصب كن و اينكه برو كنترل پنل و add or remov و روي اويل 5 كليك كن و گزينه repair را انتخاب كن.يا uninstal را بزن و از انجا گزينه repair سپس صبر كن تا فايلهاي ناقص ترميم شن.اگر اواسط بازي اين مشكل پيش امده كه احتمال فراوان بازي شما مشكل دارد ولي اگر اول بازي بوده پس بد نصب شده.دوستان ديگه هم لطفا راهنمايي كنن.
كسي ميتونه كامل توضيح بده چجوري بصورت Lan بازي كنيم ؟
هركاري كردم نشد
بچه ها اگر دوست دارید یک کمی حال کنید و خاطراتتون زنده بشه !!!!
برید اویل آرشیو : رزیدنت اویل ویی رو بازی کنید !!! اویل 1 رو با گرافیک فوق العاده بالا از نو ساختند و خیلی حال میده بازی کردنش
بعدش دوستانی که در مورد وسکر هم گیج شدند میتونند قشنگ نقش این شخصیت خفن و محبوب و شهید راه T-Virus و اوروبورو رو توی بازی به خوبی درک کنند .
دوست عزيز يكم بيشتر توضيح بده!!!منظورت اينه كه انلاين بازي كنيم؟؟؟؟من دايل اپم !!! حالا نميشه خريد؟؟؟؟؟
[QUOTE=sonixax;4748451]بچه ها اگر دوست دارید یک کمی حال کنید و خاطراتتون زنده بشه !!!!
برید اویل آرشیو : رزیدنت اویل ویی رو بازی کنید !!! اویل 1 رو با گرافیک فوق العاده بالا از نو ساختند و خیلی حال میده بازی کردنش
سلام دوست من.
لطفا بيشتر توضيح بده.اينكه مثل اويل 1 شخصيت رو نشون ميده يا نشونه تفنگ رو نشون ميده؟
از كجا اونو بخرم؟
همون عمارت اويل 1 هست.اگه اون باشه كه ميتركونه.من عاشق اون عمارتم.
[QUOTE=123arash;4752106]
بله همونه ! و سبک رندرینگ و بازی درست مثل اویل 1 هست با گرافیک خیلی بالا و فوق العاده .
بازی مال Wii هست و سال 2009 در اومده و کلی چیز میز بهش اضافه شده یعنی شما حس نمیکنید داری اویل 1 بازی میکنی هر چند که تمام بخش ها و معما های اویل 1 توش هست .
بخش بزرگی از داستان رو رو میکنه و دلیل اینکه چرا وسکر نمیمیره رو هم میفهمید و البته یک تغییر کوچولو :
برری هم دیگه نمیمیره و با شما فرار میکنه .
خیلی باحال بود همین الان تمومش کردم .
[QUOTE=sonixax;4752639]در مورد کدوم نسخه داری صحبت میکنی؟
منظورت Resident Evil Dark Side Chronicles هست؟ یا یه نسخه ی دیگه؟
اگر میشه اسم انگلیسیش رو بنویس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)