تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 477 از 2376 اولاول ... 3774274674734744754764774784794804814875275779771477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,761 به 4,770 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بروبچ دیشب 90 دیدین؟؟؟ این فتل بلد نبود اسم بوواویشتا رو بگه!در ضمن یه قانون عجیب و غریب دیگه غیر از اون جریان سه بازیکن داریم که هر بازیکنی قرارداد می بنده باید 2 هفته از بستن قراردادش بگذره تا بتونه بازی کنه!!!یه تیکه فردوسی پور عصبانی شد گفت: من باید بالاخره بفهمم کی ای قانون سه بازیکنو گذاشته!

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

[COLOR="Blue"]اختصاصي
    مهاجم بنفيكا با 350 هزار دلار در استقلال

خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
    مهاجم سابق تيم بنفيكا پرتغال با 350 هزار دلاربه استقلال تهران پيوست.

به گزاشر موج، پائولو سرينا مهاجم پرتغالي تيم هاي بنفيكا و گراداي اين كشور با عقد قراردادي به مبلغ 350 هزار دلار به مدت يك سال به عضويت تيم استقلال در آمد.
    با توافقاتي كه مسئولين باشگاه استقلال با اين مهاجم پرتغالي داشته اند قرار است اين بازيكن به مدت يك فصل در ليگ برتر و جام باشگاههاي آسيا با پيراهن آبي پوشان به ميدان رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ISN - عضو هيأت مديره استقلال تهران طى اظهار نظرى گفت: طبق روال گذشته، پرسپوليس و استقلال در ليگ قهرمانان شركت خواهند كرد. محمدسعيد نفريه همچنين اظهار داشت: قبول داريم بحث انتخاب اسپانسر براى استقلال كمى طولانى شده است اما در تلاشيم تا هرچه سريعتر در اين خصوص به جمع بندى برسيم. در هفته ششم ليگ برتر با يك اسپانسر به ميدان مى رويم كه يك شركت ايرانى خواهد بود. عضو هيأت مديره استقلال درباره طولانى شدن مذاكرات جذب اسپانسر، گفت: مهم ترين علت اين است كه مى خواهيم مبلغى بگيريم كه بخشى از مشكلات را با آن حل كنيم. در تلاشيم مشكلات مالى را به شكلى حل كنيم تا دچار بحران بى پولى نشويم. نفريه در خصوص اينكه گفته مى شود استقلال از حضور در ليگ قهرمانان محروم شده و بايد در AFC CUP شركت كند، عنوان كرد:در بررسى هايى كه انجام داديم و پرس و جوها يى كه از فدراسيون داشتيم، عنوان كردند چنين چيزى مطرح نيست و طبق روال گذشته، ايران در ليگ قهرمانان ۲ سهميه خواهد داشت. پرسپوليس و استقلال در اين مسابقات شركت خواهند كرد؛ البته اگر اتفاق ديگرى رخ ندهد. تاكنون به ما اينطور اطلاع داده شده است. عضو هيأت مديره استقلال درباره اينكه على فتح الله زاده پاسخگوى خبرنگاران نيست و بهتر است وى اين سمت را قبول كند، گفت: بى تجربه و براى سخنگويى جوان هستم زيرا سخنگويى مسأله مهمى است. در تلاش هستيم سايت باشگاه در روزهاى آينده فعال شود و اطلاع رسانى به اين ترتيب ميسر گردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برخلاف ادعاي مديرعامل استقلال تهران
    مهاجم پرتغالي جايي در ليگ برتر کشورش ندارد/ژائو توماس 33 ساله است،نه 31 ساله

برخلاف ادعاي مديرعامل باشگاه استقلال تهران که مهاجم پرتغالي مدنظر اين باشگاه را 31 ساله خواند،"ژائو توماس" 33 ساله است و وي در سالهاي پاياني فوتبال خود به تهران سفر مي‌کند!

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" "ژائو هنريکه پاتاکو توماس" مهاجم سي و سه ساله پرتغالي که قرار است به‌زودي در تمرينات استقلال حضور يابد،سابقه بازي در باشگاه هاي آکادميکا(2000 - 1996 )،بنفيکا(2001 – 2000)، بتيس(2003 – 2002)،ويتوريا گيمارش(2004 – 2003 ) و اسپورتينگ براگا(2006 – 2004) را دارد. او در سال 2006 راهي باشگاه العربي قطر شده و درسال 2007 نيز به الريان پيوست و در 9 بازي 8 گل به ثمر رساند.
    توماس با پايان يافتن قراردادش در قطر به اسپورتينگ براگا برگشت و در 10 بازي تنها يک گل به ثمر رساند.
    او اين فصل نيز در باشگاه بوآويشتا مشغول به بازي است.
    ژائو توماس در 15 نوامبر سال 2000 اولين بازي ملي خود را مقابل رژيم اشغالگر قدس انجام داد،اما در تمام اين مدت تنها در 4 بازي براي تيم ملي پرتغال به ميدان رفت.
    اين مهاجم پرتغالي که چهره اي نزديک به ايراني ها دارد،هفته گذشته در ديدار تيمش مقابل ويزلا موفق شد يکي از گلزنان بازي باشد.
    اما مهمترين نکته در خصوص "ژائو توماس" اينکه تيم او جايي در ليگ برتر پرتغال ندارد،بلکه تيمي ليگ يکي است که از دو بازي خود در اين فصل سه امتياز اندوخته و در مکان دهم جدول شانزده تيمي قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نگارنده:سيد عليرضاحسيني
    اختصاصي: ايران ساكر
    هر روز خبري جديد از تيم قرمزها به گوش ميرسد،و البته انگار اين خبرهاي خوش تمامي ندارد، و البته ما بخيل نيستيم ، تازه گي هم با حاتم بخشي ممدسن امكانات راه آهن هم به مجموعه امكانات اين تيم اضافه شده تا به به و چه چه افشين خان بلند شود، و خبرنگاران با معرفت هم كه براي هرچي غريبه دست و پا مي شكنند طبق طبيعت و خوي حرفه اي شان همچنان هاج و واج به اين اتفاقات مي نگردند و هي قربان ...

وصدقه قرمزها ميروند و البته در اين بين حتي يكي ، باور كنيد حتي يكي پيدا نمي شود كه بپرسد پس بابا سهم استقلال چه مي شود؟ ، به قول ناصرخان كه سال گذشته پس از باخت هاي اوليه ليگ مي گفت يه روزم محله ما هم عروسي مي شه !! به راستي چرا اين خبرهاي خوش براي استقلال نيست !!!
    از آن سو از تيم آبي ها بشنويد كه ترقه تركان استقلال از وضعيت مناسب مالي تيم آبي دم مي زند، و ادعا مي كند اگر كريمي را هم اميرخان ميخواست جذبش ميكردم ، آقاي فتح ا... زاده – جان پدر ديگر اينقدر هم طرفداران استقلال را نادان تصور نفرماييد.
    شما حتي يك مهاجم زوار دررفته ينگه دنيا را نمي توانيد به اين تيم بياوريد و اين ادعاها – برادر محترم اين تفاوت ها كه امروز در هزينه هاي انجام گرفته دو تيم اظهرالشمس است نياز به لاپوشاني ندارد .
    بهتر است واقع بين باشيم – تيم پرسپوليس با حمايت سازمان وشخصي به نام هدايتي در حال و روزگار مناسبي قرار دارد و تيم استقلال حتي حق ندارد از توان مرداني چون شفيع زاده استفاده كند ، اين آقا (هدايتي ) تا ديروز و حتي تا امروز مثل ريگ براي تيم قرمز خرج ميكند ، رييس هيات مديره مي شود ، اما در استقلال بايد آدمهاي سياسي و بي پول ولچرخ بزنند و حتي امثال شفيع زاده حق ندارند؛ ازدم درب باشگاه رد شوند!.وصحبت از اين ميكنيد كه نبايد سهم استقلال و ژرسژوليس فروخته شود . پس تكليف خرج هاي آقاي هدايتي چه ميوشد بابا ما رو گرفتين.
    اي بابا گويا اين همه گله وشكايت خواندن سوره ياسين است ، گويي سياست فعلي سازمان دماغ سوزاني هوادران استقلال است ،گويي آنان بدون توجه به احساسات طرفداران اين تيم مي خواهند اين تيم را به روز سياه بنشانند ، همانهايي كه مانع از رفتن استقلال به جام باشگاهها شدند همانها امروز با تفاوت گذاشتن بين دوتيم ميخواهند استقلال را تضعيف كنند.
    اين روزها حال استقلال بد است ، مريض است اما همه سعي دارند اين بيمار اورژانسي را سرحال وقبراق نشان دهند و جالب اينجاست متوليان اين تيم (سازماني ها ) هر روز براي اين بيمار رو به موت گريه ميكنند و نسخه مي نويسند اما داروها براي تيم قرمز مصرف مي شود.
    انگار نه انگار تيمي به نام استقلال وجود دارد، آقاي فردوسي پور شما كه با يك خرج بي حساب صداتان گوش فلك را كر ميكرد ، شما چرا نمي پرسيد چرا استقلال اينقدر كميش لنگ است و چرا سازمان امثال هدايتي را به تيم قرمز راه ميدهد و نبايد امثال اين آقايان در استقلال باشند. به راستي چرا؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حيدري پيراهن شماره 2 استقلال را بر تن مي كند

هافبك تيم فوتبال استقلال مي تواند بدون پرداخت جريمه شماره پيراهن خود را تغيير دهد.

خسرو حيدري با استناد به آيين نامه فدراسيون مي تواند شماره پيراهن خود را تغيير دهد.
    اين بازيكن كه در چهار هفته اول با شماره 27 به ميدان رفته بود، با تقاضاي خود و موافقت باشگاه از هفته ششم با شماره 2 به ميدان خواهد رفت.
    گفته مي شد وي به دليل اين تغيير شماره بايد جريمه پرداخت كند؛ اما سازمان ليگ به مسئولان استقلال اعلام كرد يك بازيكن در طول فصل مي تواند يك بار بدون پرداخت جريمه شماره پيراهن خود را تغيير دهد.
    شماره 2 در فصل هاي گذشته متعلق به امير حسين صادقي بود كه اين بازيكن اين فصل به مس كرمان پيوست.

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

جمعه 87/6/22
    صبا باتری قم - استقلال تهران، ساعت 20:30 ، ورزشگاه یادگار امام قم
    داور: خداداد افشاريان، كمك ها: حسن نوشه ور و مرتضي كريمي

برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 4948 رو ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 4357 مراجعه کنید :

کد:

برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

بچه هاکجایید رفتید لالا

منو تنها نزاریدتنهایی دلم میگیره از تنهایی تو این تاپیک گفتم یاد این ترانه افتادم
    دکلمه ای از مسعود فرد منش

با تو چه زندگی هایی که تو رویاهام نداشتم

تک و تنها بودم ، اما تو رو تنها نمی ذاشتم

چه سفرها با تو کردم ، چه سفرها تو رو بردم

دم مرگ رسیدم اما ، به هوای تو نمردم ؛

دارم از تو می نویسم که نگی دوست ندارم

از تو که با یه نگاهت ، زیر و رو شد روزگارم

دارم از تو می نویسم ، دارم از تو می نویسم ....

موقع نوشتنها و وقت اسم گذاشتنها

کسی رو جز تو نداشتم ، اسمی جز تو نمی ذاشتم .

من تموم قصه هام ، قصه ی توست ؛

اگه غمگینه ، اون از غصه ی توست ...

با تو چه زندگی هایی که تو رویاهام نداشتم

تک و تنها بودم اما ، تو رو تنها نمی ذاشتم

حتی من به آرزوهات ، تو رو آخر ، می رسوندم

می رسیدی تو ، من اما ، آرزو به دل می موندم

هی می خواستم که بگم ، که بدونی حالمو

اما ترس و دلهره خط می زد خیالمو

توی گفتن و نگفتن ، از چه روزهایی گذشتم

اونقدر رفتم و رفتم ، که هنوزم برنگشتم ؛

هر چی شعر عاشقونست ، من برای تو نوشتم

تو جهنم سوختم ، اما می نوشتم تو بهشتم

اگه عاشقونه گفتم ، عشق تو باعثشه

اگه مردم تو بدون ، چه کسی باعثشه ...
    Last edited by bayern; 09-09-2008 at 21:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگه مردم تو بدون ، چه کسی باعثشه ...
    باعثش حتمآ عماده ...شک نکنید

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برخلاف ادعاي مديرعامل استقلال تهران
    مهاجم پرتغالي جايي در ليگ برتر کشورش ندارد/ژائو توماس 33 ساله است،نه 31 ساله

برخلاف ادعاي مديرعامل باشگاه استقلال تهران که مهاجم پرتغالي مدنظر اين باشگاه را 31 ساله خواند،"ژائو توماس" 33 ساله است و وي در سالهاي پاياني فوتبال خود به تهران سفر مي‌کند!

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" "ژائو هنريکه پاتاکو توماس" مهاجم سي و سه ساله پرتغالي که قرار است به‌زودي در تمرينات استقلال حضور يابد،سابقه بازي در باشگاه هاي آکادميکا(2000 - 1996 )،بنفيکا(2001 – 2000)، بتيس(2003 – 2002)،ويتوريا گيمارش(2004 – 2003 ) و اسپورتينگ براگا(2006 – 2004) را دارد. او در سال 2006 راهي باشگاه العربي قطر شده و درسال 2007 نيز به الريان پيوست و در 9 بازي 8 گل به ثمر رساند.
    توماس با پايان يافتن قراردادش در قطر به اسپورتينگ براگا برگشت و در 10 بازي تنها يک گل به ثمر رساند.
    او اين فصل نيز در باشگاه بوآويشتا مشغول به بازي است.
    ژائو توماس در 15 نوامبر سال 2000 اولين بازي ملي خود را مقابل رژيم اشغالگر قدس انجام داد،اما در تمام اين مدت تنها در 4 بازي براي تيم ملي پرتغال به ميدان رفت.
    اين مهاجم پرتغالي که چهره اي نزديک به ايراني ها دارد،هفته گذشته در ديدار تيمش مقابل ويزلا موفق شد يکي از گلزنان بازي باشد.
    اما مهمترين نکته در خصوص "ژائو توماس" اينکه تيم او جايي در ليگ برتر پرتغال ندارد،بلکه تيمي ليگ يکي است که از دو بازي خود در اين فصل سه امتياز اندوخته و در مکان دهم جدول شانزده تيمي قرار گرفته است.
    بایرن خسته نباشی
    من که ازخریدهای خارجی اینها چشمم آب نمیخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •