به خودشون هم می تونید و همونطور که دوستمون گفتند به سامانه 195.
به خودشون هم می تونید و همونطور که دوستمون گفتند به سامانه 195.
واقعا 2730مشکی عالیه الان من 2750سفید آوردم هر چند دقیقه ای یک بار لینک میپره(عجیبه رو snr 16 لینک میپره) ولی 2730 الان max rate رو اتوماتیک پایین میاره که snr بالاتر بره و لینک نپره
Last edited by farshad0123; 17-10-2014 at 01:24.
بله و فقط عده کمی متوجه منظور شدن . اکثریت حوصله رمزگشایی ندارن فقط حرف خودشونو تکرار میکنن .
البته این ارقام که چندان بد نیست و طبیعیه . crc و hec خطاهای هدر و چک سام هستن ( سمت atm )
fec هم خطاهاییه که از سمت مودم تصحیح شده که اونم بالانیست . کلا اینجوری که شرایط خوبه ولی اگر برست های
بالای مثلا هزار هم میگیری بهتره بدی خطو اینترلیو کنن یا اگه رو اتو هست بزارن رو on اینجوری یه مقدار پینگ بالاتر میره
ولی خطت خیلی باثبات تر میشه .
Last edited by gigaht; 17-10-2014 at 01:48.
بله یدفعه میرن رو 1000 و لینک میپره یعنی مشکل از چیه؟از پورت؟
چیکار کنم که مشکل برطرف بشه خیلی اذیتم کرده نمیدونم مشکل از چیه خط تلفن مطمئنم نویز نداره خود مخابرات هم گفت کیفیت خطت عالیه
همین الان گفتم که . دی: نخوندی کامل ؟
به پشتیبانی بگو بکنن اینترلیو (interleave) . ( یا اگه رو auto هست بکنن on ) مطمئنن خطت پایدارتر میشه .
آره ، دارن کم کم جو رو واسه شروع اینترانت و قطع اینترنت آماده میکنن ، اینقدر قیمتو بالا میبرن و بعدش اینترانت رو با قیمت نسبتا پایین وارد میکنن که دیگه کسی سراغ اینترنت نره ! یا حداقل عده خیلی کمی فقط به اینترنت دسترسی داشته باشن !!
نه آقا , اینا بچه های خوبین . از این کارا نمیخوان بکنن . مگه نه ؟؟!
الان با dmt گذاشتم رو 270% snr از 15پایینتر نمیاد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بابا اینا به جان خودم خود درگیری هم دارند الان آسیاتر که تقریبا تنها شرکتی هست که رسما اینترانت میده 25 درصد گرون کرده و طرح های محدودش رو هم حذف کرده
باور کنید اگر اینترانت خوب و ارزون هم بدند من راضیم (چونکه راحت میشه دورشون زد)
مشکل اینکه اینا کلا با همه چیز که مردم رو اذیت نکنه مشکل دارند حالا میخواد اینترنت باشه(مثل همین جریان گرون کردن فناوا و حذف شبانه) یا اینترانت(مثل جریان آسیاتک)
اینا اول باید مشخص کنند با چی مشکل دارند با چی مشکل ندارند خب اگه میخوایید مردم از اینترانت استفاده کنند خوب چرا گرون میکنید
واسه همین گفتم نسبتا ارزون !
البته این قیمتها که آسیا تک داره ارائه میده زیاد حساب نیست ، چون تقریبا تنها شرکتیه که داره اینترانت میده ، واسه همین هرجور دلش میخواد قیمت گزاری میکنه ، باید ببینیم با شروع رسمی قیمتاش چطور میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)