اخه اون دفعه 3ساعت باهاش کلنجار رفتم تا بستمش .
اخه اون دفعه 3ساعت باهاش کلنجار رفتم تا بستمش .
فكر ميكنم اين مطالب به دردتون بخوره.......
آموزش تعمير DualShock 3
راهنماي قدم به قدم جداسازي قطعات PS3 SLIMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنماي قدم به قدم جداسازي قطعاتPS3با تصوير(فت)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای تعویض HDD تمام مدل های PS3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لینک ها داش محمد ولی میدونی چیه !؟
زمانی که آموزش باز کردن Xbox 360 رو نوشتم و گذاشتم تو انجمن هزار تا سایت دیگه قبل از من اینکارو کرده بودن !! که میشد با یه لینک ساده قضیه رو فیسله داد .
تنها دلیلی که باعث میشه که من این کارو بکنم اینه که انجمن P30World یکی از قدیمی ترین و بزرگ ترین های دنیای PC در ایران هست و نباید از مطالب کپی و ... درش استفاده بشه !!
پس ما هم تا اونجایی که میتونیم خودمون دست به کار میشیم واسش ! نه دست به دامان بقیه !!
درست نمیگم محمد جان ؟!
ممنون
Last edited by SamGun; 02-09-2010 at 13:11.
سلام
حرف شما سنده قربان......
كاملا" درست ميفرماييد من عذر ميخوام.....![]()
فدای تو محمد جان چرا عذر خواهی داداشم !!!؟؟؟
کارت کاملا قابل تحسین هست که کمک دوستان میکنی عزیزم.
فقط باید همگی کمک کنیم که انجمن UP باشه .
FRAG FX PRO Wireless for PS3
کسی از این دسته ها گرفته تجربه شو بگه؟ خیلی تعریفشو میکنند.
![]()
سلام.کسی از این دسته ها گرفته تجربه شو بگه؟ خیلی تعریفشو میکنند.
شما خودت تو ایران دیدید؟
ميثم جان آقا مهران ساكن سوئد هستن نه ايران...........![]()
يه خريدار واسه پلي 3 ال سي دي ميخواد از دو مدل خوشش مياد---زمان پاسخدهي يكي 5 ميلي ثانيه و اون يكي 6 ميلي ثانيه---حالا به نظرتون 1 ميلي ثانيه خيلي تاثير داره---آخه خريدار از مدلي خوشش مياد كه 6 ميلي ثانيه هست----حالا بهش چي بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودم دومي رو دارم و راضي هستم--اما اون طرف از مدل اولي خوشش مياد چون امكاناتش بيشتره--فقط تو زمان پاسخدهي شك داره---كسي ميدونه زودتر راهنمايي كنه تا بهش جواب بدم-----------tanks
samsung 40c550 ميلي ثانيه 6
samsung 40b579 ميلي ثانيه 5
عزیز اینجا جاش نیست ولی در کل فقط بگم که مردم با 2ms هم مشکل دارن حالا چه برسه به 5 و 6 که فکر کنم تصویر میشه مثل یه عکس با
دیافراگم باز گذاشته.
Last edited by SamGun; 03-09-2010 at 10:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)