دکمه ی خاموش رو 5-7 ثانیه بالا نگه دار بعد روشن کن و R رو نگه دار
دکمه ی خاموش رو 5-7 ثانیه بالا نگه دار بعد روشن کن و R رو نگه دار
من هم خریدممنوتوی گروه رام بدید
من امروز رفتم جمهوری خریدم از فروشگاه دهکده سونی
230 اسلیم پیانو +++++++رم 4 گیگ اصل با ساپورت مجیک++++++++کیف و بند+++++محافظ صفحه +++++قاب ژله ای (چیز جالبی بود) ++++++++دیگه پولم نرسید هدفون بگیرم
فریم ور 2.80 آپگرید 5 هست گفتم 290 3 بریز گفت دروغ بهت نگفته باشم 3.90 هنوز مشکل داره (به نظرتون خوبه) برای اجرای بازی به مشکل نمی خورم
الان خام خام می خوام پاتاپون بریزم فایلش اینه چیکارش کنم Patapon.cso خواهشا از همون اول که usb وصل میکنیم بگید چون اونجا 2 تا بازی ریخت خوشم نیومد پاک کردم یعد از توی psp می رفت توی یک منو یادم نیست چی بود اگه لطف کنید کامل توضیخ بدید
یه برنامه خوب واسه فایلهای pdf که عکسهای متن هم نشون بده میخوام.هیچکس نبود؟
وقتی usb رو میزنی چون اولین باره یه کم باید صبر کنی بعد درایو psp میاد بالا که باید بازی رو تو پوشه iso کپی کنی بعدشم میتونی بازی کنی
رمو باهات چند حساب کرد؟؟؟
آره منم می خوام بدونم رمو چند خریدی چون خودم سن دیسک اورجینال خریدم 70 تومن
بابا خوش به حالت
دعا كن ما هم بخريم
تبريك![]()
رم 4 گیگ اصل با گارانتی ایران رهجو هست 51 تومن.فروشگاه اینترنتی کنج این قیمت را زده.از نمایندگی سونی توی اصفهان پرسیدم میگفت 52
قیمت دبی هم هست 41 تومن.
عزیزان ؛ من بازی رزیدنت اویل 3 ( نمسیس) رو خریدم
اما فقط دو فایل Eboot.pbp (780 MB و keys است حالا من با این دو فایل چه کنم؟
مرسی
خود مغازه نداشت گفتم رفت اورد اول می گفت 65 تومن گفتم 55 قیمت دارم بعد یکم فکر کرد گفت60 تومن
بازم گرون داد کرد تو پاچم چی کارکنم دیگه
دوستان psp دو حالت داره اگه درست می گم تایید کنید
یکی اینکه اگه بمدت 1 ثانیه وآنی جک پاور بالا بزنی می ره روی اسنتدبای
دوم اینکه اگه بخوای خاموش کنی باید 4 الی 5 ثانیه نگر داری درسته
بعد اگه درست خاموش بشه بعد که روشن می کنی نوشته ی(یک نوشته مثلا سونی) می یاد درسته
آخه می دونید چیه من جک می زدم ول میکردم بعد مثلا قبلش روی منوی usb بودم بعد که باز روشن می کردم روی همین منو بود
بعد وقتی که می رفتم توی منوی باتری می دیدم کم شده (((((اون موقع حالت استندبای بوده))))))
برام سوال شد که چرا اینجوریه بعد یاد حرف یکی از دوستان شدم جک نگه داشتم دیدم 3 4 ثانیه اتوماتیک خاموش شد درسه دیگه
ترو خدا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)