این آرکید هست متاسفانه...
من پریمیومش رو میخواستم.
این آرکید هست متاسفانه...
من پریمیومش رو میخواستم.
نوشته شده توسط pedram_sad
خوب دوستانی که طلبه jasper بودن بالاخره کنسول های jasper وارد شدن
html کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه اطاع دوستان مي رسانم اين جسپر ها كپي خور نيستند و اين كه كي كپي خور ميشن با خداست![]()
برای بار 99999 کپی خور شدن ربطی به برد نداره!!!! مهم درایو کنسول هست که کپی خور میشه !!!
درایو جاسپر هم لایت ان هست که راحت کپی خور میشه!!!!!!!!!
Last edited by Rohallah_tavakoli; 04-03-2009 at 18:44.
کاملا درسته این جاسپرای ارکید هم کپی خور میشن.اگه صفحه قبلو بخونین من قیمت کپی خورشده یعنی 240
رو نوشتم(خود اقا مجید گفت 15 بابت کپی خور کردن می گیره)
رفیق آیا مدرکی هم بابت پولی که میدی به شما میده و اگه میشه بگو مغازش کجاست؟ تو توپ خونه است ؟
اعتمادی هست، مدرکی نیست...
اولا این ادرس ایشون هستش : بین میدان امام حسین وشهدا کوچه سپر پلاک 22 واحد 9 فقط قبل رفتن
باهاش هماهنگ کنین ثانیا وقتی شما پول رو به حساب ایشون یا هر کسی دیگه واریز می کنین از طرف
بانک یه رسید مشتری با شماره فیش واستون داده میشه که شما به اقا یا خانم x این مقدار پول واریز
کردین پس نگران اون هم نباشین شما واسه اون 150 مدرک دارین اون هم از طرف بانک
اگه باز هم سوالی هست لطفا پیغام خصوصی کنین چون اینجا کم کم داره تبدیل به کانون مدرک
شناسی و اعتماد سازی تبدیل میشه![]()
من یه چند تا سوال دارم:
برای آرکید بعدا هارد بخرم چقدر در میاد؟؟ قیمت 20 و 60 و 120 ؟؟؟
بعد من دستگاه رو ببرم برای کپی خور شدن خیلی طول میکشه؟؟؟ دستگاه باید باز بشه؟؟؟
ممنون
در مورد قیمت هار من چیزی نمی دونم ولی بله دستگاه باز میشه یه کابل از درایور DVD به کامیپوتر می زنن و عملیات کپی خور شدنو انجام می دند زیاد هم طول نمیکشه ولی پیشنهاد می کنم یه کوچولو ( چند روزی ) صبر کنید Firmware iXtreme 1.51 بیاد چون الان بعضی بازی ها مثل Tom Clancy H.A.W.X و MLB 2K9 که اومدند و بازی های آینده که خواهد آمد روی Frimware iXtreme 1.5 به پایین جواب نمی دند.
به بانک هیچ ربطی نداره.
من خودم 1 بار 40 تومن از یه ... خواستم چیزی بخرم؛ به حسابش پولو ریختم اما نفرستاد.
به همین راحتی...
البته همه اینجوری نیستن؛ من اکثر فیلم هام رو از روی نت میخرم و تا حالا همچین مشکلی نبوده ولی خب اون 10،12 تومنه نه 300 تومن...
بازم میگم آدم خوب زیاد پیدا میشه یه وقت فکر نکنین من میگم فلانی بده یا ...!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)