مبارك باشه ولي مشكل ما راجع به سيم كارت هاي شماره طلائي هست و نه هديه .البته قاعدتا نبايد خيلي هم فرق بكنه !
مبارك باشه ولي مشكل ما راجع به سيم كارت هاي شماره طلائي هست و نه هديه .البته قاعدتا نبايد خيلي هم فرق بكنه !
[QUOTE=Ebrahim202003;1339434]آقا ما بالاخره امروز سيم كارت هديمون رو گرفتيم . حالا چه جوري ؟ مي گم :
رفتم پست منطقه 14 كه واقع در ميدان وليعصر مي باشد و با ارايه قاب سيم كارت و كپي كارت ملي ( يا شناسنامه )
وارايه كد پيشتاز اون رو دريافت كردم زياد هم معطل نشدم چون 10 نفر جلوم بودن . حالا راهنمايي :
در تهران: دو عدد اول كد پستيتون رو نگاه كنيد مثلا ماله من 14 بود كه مربوط مي شه به منطقه پستيه 14 حالا براي
راهنمايي پستاي تهران رو مي ذارم و براي ديگر شهرها لينك سايت رو :
پستها : تلفن: آدرس:
1 منطقه ۱۱ 66703088 خيابان امام خمينی خيام
2 منطقه ۱۳ 66499240 چهارراه لشگر
3 منطقه ۱۴ 88900173-6 ميدان وليعصر
4 منطقه ۱۵ 88828384 مفتح، بالاتر از ميدان مطهری
6 منطقه ۱۷ 33124100 ميدان خراسان خيابان صفاری
7 منطقه ۱۸ 55900946 ميدان شهرداری
8 منطقه ۱۹ 22007366 تقاطع شريعتی بزرگراه صدر
مال من هم شماره پست پیشتازم اومده ولی در رقم اولش 53 هست من کجا باید برم
[QUOTE=hossein021;1340088]دو رقم اول کد پستی رو چک کنید. نه کد پیشتاز
چرت گفتن... اینکه میگی ایرانسل گفته یعنی کی گفته؟ همون اپراتورهای خنگ و گاگول ایرانسل گفتن که هنوز فرق گوشی موبایل رو با تلفن بیسیم نمیدونن !!!
با بلوتوث لپتاپت یا کامپیوترت گوشی تو اد کن و سپس ایجاد یه اکانت ... راحت تر اینه که با نرم افزار گوشیت یه اکانت بسازی...
همش اتوماتیک نصب میشه ... گوشی GPRS داشته باشه نصب میشه ... گوشی شما F3 موتو که نیست ؟!!؟
قطعا نصب میشه ... از ویندوز موبایلهای مجهز به وایرلس هم میتونی کمک بگیری ... خلاصه این همه راه ...
نه نه نه
150 فعلاً براي رزرو شماره طلايي و در ضمن بعداً كه 150 اصلي شروع ه كار بكنه شما مي تونيد اسم بديد و شماره بگيريد.
نه اينكه شماره بدي اسم بگيري.
اين كد رو بزن - پيغام خطا بهت نبايد بده.
# 0000 * 330 #
به نظر من از اين طرح استفاده نكنيد. چون مي كنن تو پاچتون و نمي تونيد ثابت كنيد.
از من گفتن بود.
آره ولي بعداً ازتون كم مي كنه.
ممنون از اين همه لطف و احترامي كه به ما اپراتور ها گذاشتي.
سپاس گذارم.
اون دوست عزيز شماره و مدل گوشيش رو براي من ميل كنه تا تنظيمات رو براش ارسال كنم.
دوست عزيز شما اگه پست رو خوب مي خوندي مي فهميدي كه بحث سره سيم كارت هديه نبوده بلكه سره سيم كارت هاي شماره طلائيه.
در مورد وضعيت مالي همبگم كه ايرانسل تا وقتيكه MTN پشتشه از نظر مالي كم نمياره.
يه سؤال دارم اگه باباي شما راضي نباشه كه شهرداري توي حياته خونش درخت بكاره و حتي پول هم قبول نكنه شهرداري ديگه كاري نمي تونه بكنه كه.
وقتي ايرانسل حاضره پول بده تا آنتن بگذاره ولي شهرداري نمي گذاره ديگه بايد چي كار كنه؟
اينجا اسمش ايرانه.
خیلی با مزه ای!!
برای خواهرم گوشی Samsung E250 گرفتیم، تنظیمات GPRS اش رو که ایرانسل نداشت، خودم دستی تنظیم کردم، هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه !
نمیدونم این سامسونگ ها چطوری هستن ؟ روش خاصی دارن ؟
گوشی شما چیه ؟
سلام ....
من ديشب طرح قرمز رو انتخاب كردم به جاي 2500 ازم 6000 تومان كم شد
زنگ زدم پشتيباني 8 دقيقه پشت خط بودم بازم 2200 ازم كم شده ....
پشتيباني هم ميگه انشالله 2 هفته ديگه درست مي شه !!!
من بايد چيكار كنم!!!!!!!1
MTNIrancell:اين كد رو بزن - پيغام خطا بهت نبايد بده.
# 0000 * 330 #
----------------------------------
ميشه فارسي بنويسي مثلا ستاره سيصدوسي....
چون قاطي ميشه ممنوووووووووون
دوست منم طرح قرمز رو انتخاب کرد 5000 تومن ازش کم شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)