شما باید کلیدهای مربوط به هر فلش که در داخل دایره پایین تصویر قرار میگیره رو فورا بزنین.
از کلیدهای بخش ماشین حساب یعنی 2 و 4 و 6 و 8 باید استفاده کنین.
شما باید کلیدهای مربوط به هر فلش که در داخل دایره پایین تصویر قرار میگیره رو فورا بزنین.
از کلیدهای بخش ماشین حساب یعنی 2 و 4 و 6 و 8 باید استفاده کنین.
اگه با دسته بازی میکنین باید زمانی که اون پایین فلش ها میان رد میشن وقتتی رفتن تو اون دایره هه شما باید سریع فلشی که در داخل دایره میره رو بزنید.
beuwolf بازی کردی؟؟؟؟؟؟مثله اون وقتی تو کشتی هستی.
موفق باشی.
آن را بلد می باشم ...، راهی دیگه ای نیست که بازی ساده تر بشه ؟؟؟
از کیبرد استفاده می کنم ...
beuwolf هم بازی کردم ... اما مال اون ساده تر بود ...
میخوای هیچی نزنی بری مرحله رو رد کنی؟؟؟؟؟![]()
آره خیلی حال می ده......
البته منظورم این نبود...
تا حالا مال شما شده که تو یه جای خاص بازیتون گیر داشته باشه ...؟
قضیه رو کم کنیه ...چون مال یکی از دوستام اونجا گیر می کنه ... منم فبلاً این مرحله رو رد کردم ...
حالا به من می گه تو بیا برو ... منم هر کاری می کنم نمی تونم ... گفتم شاید شما یه راهی بدونید که بتونم بپیچونمش....![]()
من خودم اون مرحله رو اول گیر میکردم ولی الان که بازی رو تموم کردم اگه همون منطقه بری توی یه ساعات مشخص یه یارو اونجا وایستاده میری جلوش یه سوالی میکنه اگه y رو بزنی میتونی بری همونجا دوباره مسابقه بدی منم الان حرفه ای همش میبرم پول میگیرم ... ببین باید دستت بیاد دیگه !!! ... وقتی فلش ها نرسیده به دایره باید بزنی یعنی نباید بذاری کامل کامل وسط دایره قرار بگیره بعد دکمه رو بزنی ... گرفتی چی شد ؟ ...
حتی اون موقعی هم که من با denise میرم club میخوام dance کنم باز همون فلش ها میاد اونجا هم سربلند میام بیرون مرد ..![]()
خب دوست بالایی خیلی کامل جوابت رو داد.ولی اگه نتونستی دیگه باید تو تاپیک درخواست سیو بازیها سیو بعد اون مرحله رو بگیری ولی خب بازی بی مزه میشه.موفق باشی.
آره ... قبول دارم ...
تمرین می کنم ببینم چی میشه ....![]()
سلام.موقع اجراي بازي dont sendميده.مشكلش چيه؟
سلام دوستان
من نسخه ی دوبله شده فارسی این بازی رو دارم. آهنگهای قشنگی روش گزاشتند. چجوری میشه فایل آهنگها را پیدا کرد؟ کجا ریخته میشه؟ من فولدر نصب بازی رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)