اوکی دستت درد نکنه ولی من سید 53 هستم ها
اوکی دستت درد نکنه ولی من سید 53 هستم ها
كسي نمي خواد جواب منو بده؟؟
من تازگيها با K800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده
چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم
با update كردن حل ميشه يا بايد گوشي رو فلش كنم؟؟؟
لطفا جواب بديد
اي بابا منكه خودم ميدونم
بهت گفتم كه براي CID 53 ميشه بعضي كارها را كرد
مثلا تعويض منو و درايو صدا و ريهتن فونت و درايو دوربين و اينجور چيزها
اونم با فار منيجر و پلاگينهاي jdf
خودم هم چند بار اينكارو كردم
بازم مشكلي داشتي بگو
راستي يه جايي خوندم CID53هم هك شده بطور كامل
يعني پچ هم ميشه ريخت
همه كار ميشه كرد
فقط از GDFS نميشه بكاپ گرفت
خلاصه این SE Tool پدر صلواتی ما CID53 ای ها رو خوب دور زد نمیدونم داره چی کار می کنه ببین این CID 53 از کی تو بازار داره آقایی می کنه این SE Tool همینجور بیکار نشسته. والا دیگه الان K810 رو میذاری جلو بچه قهر می کنه من تازه بیام 800 رو به 810 تبدیل کنم که چی بشه حسش اون موقع ها بود الان که از شوق افتاده به چه دردم میخوره فعلا تو خماری C905 هستم
نترس حل ميشه(توختاسا دوزلر)
بعدشم از وقتي كه پچهاي k800 r8bf03 تكميل شده من نيازي به تبديل كا800 نميبينم
دوست من فرقي نميكنه هم با آپديت حل ميشه هم با فلش كردن گوشـــي
موفق باشيد!![]()
اگه واسه همه برنامه ها اینجور باشه با آپدیت یا فلش حل میشه. ولی اگه با برنامه های دیگه مشکل نداشته باشه (یعنی بتونی برنامه جدید نصب و اجرا کنی) مشکل از برنامه های قبلیه و باید دوباره نصب بشن.كسي نمي خواد جواب منو بده؟؟
من تازگيها با k800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده
چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم
با update كردن حل ميشه يا بايد گوشي رو فلش كنم؟؟؟
لطفا جواب بديد
واسه همه برنامه ها اینطور میشه
حالا فلش کنم بهتره با آپدیت؟؟؟![]()
میتونی آپدیت کنی که با یه تیر دو نشون زده باشی! هم مشکلت حل میشه و هم اینکه گوشیت آپدیت میشه...واسه همه برنامه ها اینطور میشه
حالا فلش کنم بهتره با آپدیت؟؟؟
سلام برا بچه های کلوپ...
پسر خاله ام یه k800 خریده بود تازگیا دیروز گفت گوشیش هنگ می کنه نگاش کردم دیدم راست میگه پرسیدم گفت فلش هم کرده حتی مموری رو هم از روش در آوردم دیدم همونطور مشکل پا برجاست نظر شما چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)