چرا چند روز پیش زنگ زدم
چرا چند روز پیش زنگ زدم
سلام
اگه اشتباه نکرده باشم سرویس شما تایم رایگان 5-8 صبح هست
دوستان پارس انلاین چرا فقط شهر های بزرگ سرویس میده و تو شهر های کوچیک نمایندگی نداره ؟ با اینکه شنیدم اینترنتش جر با کیفیت ترین هاست تو ایران
دوستان پس چرا این سرویس گیم که میگن برای پنل من نیست ؟؟؟؟
ایا واقعا با پروفایل گیم فرق داره ؟؟؟
داداش من ۲ بار زنگ زدم هر ۲ بار هم دعوام شد با اپراتورِ محترمش
دیگه حوصله ندارم
متاسفانه اکثرا فکر میکنن ما از پشت کوه اومدیم . . .
کسی اینجا از ایرانسل یا مبین نت سرویس نداره؟
اتفاقن شهر ما کوچیکه و نمایندگی داره
کسی اطلاعاتی نداره ؟چرا تو پنل دوستمون هست تو پنل من نیست ؟!
تصویر پروفایل رو وقتی اپدیت سرویس می زنی و می خوای عوض کنی به ترتیب
محدود 2-7 رایگان - سرویس دو مگ ویژه را تنها انجا برای من میاره، تو بقیه حالت ها نیست. شاید بدرد بخور باشه
اگر نباشه احتمالا خود پشتیبانی باید توضیح بده دلیلش نیست....![]()
اون خانم نیمه محترمی که ازش ده بار پرسیدم ساعت رایگانش از 2 تا 7 است یا نه، هر دفعه می گفت 2 تا 7 است، ظاهرا به بنده اطلاعات غلط داده بوده و امروز که به پارس آنلاین زنگ زدم، گفتند ساعت رایگان از 5 تا 8 بوده.
گفتم لااقل اون 9 گبگ ترافیک بنده رو برگرونید چون اشتباه همکار شما مشکل بنده نیست و نباید بنده به خاطر گیج بازی ایشون ضرر بدم.
در ضمن وقتی که این سرویس که تموم بشه، 512 نامحدود که قیمتش ماهانه 98000 تومن است برمیدارم که بابت تموم شدن حجم و یا اشتباه کارمندان پارس آنلاین دچار مشکل نشم.
من همین الان با پشتیبانی کلی صحبت کردم مثل این به صورت هوشمند سرور بررسی میکنه که چه کسی این قابلیتو داره و چه کسی نداره که بشه سرویس گیم رو فعال کرد .دوستان توجه کنید سرویس گیم فرق داره با پروفایل گیم .پوفایل گیم رایگان هست و تضمینی نداره ولی برای سرویس گیم پینگ ثباتش بیشتره و دیگه نوسان پروفایل گیم رو نداره .
فقط دوستانی که خریدن بگن قیمتش چقدره سرویس گیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)