شهرستان ما 3g هست
سرعتم میانگین1.5 مگ هست تو نامحدود
![]()
شهرستان ما 3g هست
سرعتم میانگین1.5 مگ هست تو نامحدود
![]()
من در حالت 3G نهایت 1 مگابایت سرعت دارم ولی رو حالت 4G 4.5 مگابایت سرعتمه ولی مشکل اینجاست تا حالا نتو نستم در حالت نامحدود 4G داشته باشم
دوستان اگر کسی تونسته این حالت رو تجربه کنه راهکارشو بهم بگه ممنون میشم (باید همزمان بسته آلفا پلاس ماهانه داشته باشم؟)
فکر میکنم اگه سیم هم 4G بگیریم تا بسته بخصوصی که میگن رو فعال نکنید LTE فعال نمیشه درسته
متاسفانه بعله![]()
دستوری هست که مصرف آزاد اینترنت را کلا غیرفعال کنیم ؟؟
منظورم اینه که فقط با فعال کردن بسته اینترنتی گوشی به نت وصل بشه.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام
من اینترنت شبانه رو فعال میکنم و با گوشی اینترنتو هات اسپات میکنم ولی مشکل اینجاست بعد یه مدت دانلود مثلا 7 گیگ یا 6 گیگ , آنتن به کل میپره طوری که باید گوشیو کامل ریست کنم شبکه هم روی 3g هست یه اشکال دیگه هم اینه وقتی میخوام ببینم چقدر شارژ دارم وقتی کد میزنم بازم آنتن میپره و مجبورم رو شبکه 2g بذارم گوشیو , کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
همراه اول همچین چیزی نداره و کلی سود از این راه به جیب میزنه اما ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد داره
در مورد «بسته شبانه نامحدود 2 تا 7» که دوستان در بالا پرسیدند هم چند نکته رو عرض کنم :
1-با این بسته نمی تونید به 4G LTE وصل بشید
2-جدیدا حداکثر سرعت رو روی 16 مگابیت بر ثانیه محدود کردند
3- محدودیت حجم 20 گیگابایتی داره
4-به احتمال زیاد با استفاده این بسته اعتبار سیم کارتتون 1 ریال بشه
5-لینک های دانلود یکی دوتاشون با احتمال قوی حین نوسانات سرعت صدمه میبینن
6-اگه زیاد استفاده کنین بین ساعت 1 تا 8 کلا آنتن گوشی میپره یا با وجود آنتن به اینترنت متصل نمیشه
7-اگه میزارین کلا اتوماتیک دانلود کند وسط دانلود یه دستور Restart هم بدین برای مواقعی که ممکنه اتصال اینترنت قطع شده باشه
خب دوست من بابت دانلود شبانه یه دوشب هست که بنده بیدارم و از تجربم میگم شاید مفید باشه
اولا تو منطقه ما رو 16 مگ محدود نیست و تا 20 , 22مگ هم میره مخصوصا بین ساعت 3-6 سرعت از دو مگ به بالاست
بعد خداییش با 1000 تومن 20 گیگ میارزه منطقه ما adsl مخابرات داره که خیلی گرونه و شبانشم زیاد بدرد نمیخوره تازه یک ساله باید بگیری تا شبانه رایگان بدن بهت سرویسو
بعد من با کامپیوترم از طریق هات اسپات با گوشی دانلود میکنم و برای خالی نکردن اعتبار: گوشیم J5 LTE هست با اندروید 6 در قسمت تنطیمات میری بعد قسمت Data usage ! و بعد اونجا میتونی محدودیت حجم تعیین کنی مثلا 20 گیگ اوکی : بعد وقتی 20 گیگ ترافیک جابجا کردی خودش اوتومات دیتا رو قطع میکنه گوشی و دیگه بعد از 20 گیگ شارژو نمیخوره
من راضیم هر شب هزار بدم و دانلود کنم
البته اگه گرونش نکنه همراه اول![]()
این تنظیمات اعمال محدودیت ترافیک که فرمودین،برای زمانی که از طریق sub به کامپیوتر متصل میشیم هم صدق میکنه یا فقط در حالت هات اسپایت کاربرد داره؟؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
آقا من چند تا سیمکارت دارم عوض هم می کنم دیگه کلا 3g شبانه آنتن نداره ! بر اساس Imie هست ؟؟؟؟؟یعنی مودم من رو بلاک کرده !
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)