تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 476 از 752 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486526576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یک سوال:
    به نظر شما ارزش داره 1200 دلار بابت خرید HiFiMAN HE-6 هزینه بشه البته کاربرد فقط برای سبکهای Gothic هست
    برای خریدش خیلی دو دل هست نمیدونم چرا

البته LCD-2 رو فراموش کنید چون متاسفانه از صداش خوشم نیومد و LCD-3 هم ظاهرآ دست کمی از LCD-2 نداره ولی قیمت خیلی بالا هست و اگه قرار باشه 2000 دلار هزینه کنم به جای LCD-3 یک Stax 007 II میگیرم

البته آمپ هزینه اش جداست که حدود 1000 دلار میشه چون این هدفون به توان بسیار زیادی نیاز داره مثلآ اگه یک هدفون نهایتآ 100mw توان نیاز داشته باشه این هدفون به 15000mw نیاز داره

نمیدونم کی یکی قرار به من کمک کنه آخه این چه سایتی هست که یکی نیست به من کمک کنه تا حالا کلی سوال پرسیدم اما همه بی جواب موندن ):

شما هم موفق باشید

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نمیدونم کی یکی قرار به من کمک کنه آخه این چه سایتی هست که یکی نیست به من کمک کنه تا حالا کلی سوال پرسیدم اما همه بی جواب موندن ):

شما هم موفق باشید
    دقیقا مثل این میمونه که تو یه کلاسی معلم از دانش اموزان هی سوال کنه و ازشون کمک بخواد!!!!!!!!!!

دیگه دارم اقدام میکنم برای خرید به نظر شما تا 200 یا 300 ath m50 خوبه یا تو این رنج برم سراغ برندهای دیگه مثلا سن هایزر یا akg یا سونی؟ باتشکر
    Last edited by peaceful1; 20-11-2011 at 00:30.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

والا تو نت دربارش زیاده.
    مثلا این تاپیک 312 صفحه ایی خیلی چیزهای جالبی توش هست و نماینده خود شرکت هم توش حضور فعال داره و پستهای برتر تو پست اول گذاشته شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هدفونیا :

کد:
    کلا با سرچ خیلی مطالب دربارش زیاده کسی که نداشته چی بگه وقتی این همه سایت فعال تو کامنتش میشه شرکت کرد و فرم دیگه ...
    کد:

5. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بسیار مبارکتون باشه
    می شه توضیح بدید که کارکردن با اون کلیدهای ظریفش چطوره
    به نظرم بهترین انتخاب توی رنج قیمت و با توجه به کاربردتون:
    Sony MDR-E10
    Sony MDR-ED12
    اولی بسیار راحته و هر کسی از استفاده اونها احساس راحتی میکنه مثلآ معمولآ پوست بسیار لطیف خانمها باعث میشه خیلی به سختی از هدفون استفاده کنند ولی این هدفون اینقدر راحته که یک خانم بسیار حساس هم به راحتی ازش میتونه چند ساعت استفاده کنه و مهمتر اینکه برخلاف سایر Earbud ها که معمولآ خانمها از صدای های تیز اونها شکایت دارند بسیار خوش صدا به نظرشون می رسه و اون تیزی هم گه گفتم از طرف هدفون نیست بلکه به خاطر رنج فرکانسی چند کیلو هرتزی بالاتر یک خانم نسبت به آقا هست مثلآ یک اقا ممکنه به سختی از 15 کیلوهرتز رو توی تراک موسیقی حس کنه اما یک خانم به راحتی می تونه 18 کیلوهرتز رو حتی تفکیک از بقیه فرکانسها کنه

البته دومی بیس قوی تری داره و به نظرم لذت بخش تره صداش چون یک گرمی خاصی صداش داره البته این دو هدفون برخلاف سایر مدلهای مشابه یک برتری کاملآ مشخص دارند و اون اینکه مید خیلی خوبی دارند + صدای شفاف و بسیار بهتر از مدلهای با دو برابر قیمت که تا به حال به شخصه تست کردم
    ممنونم دوست خوبم

من والا هدفم خرید یه مدل این ایر بود ولی با این توضیحات عالی که در مورد این مدل دادین حالا دیگه حتما این مدل رو میگیرم و البته در کنارش این مدل این ایر رو هم میگیرم چون من خیلی با قطار و مترو و اتوبوس و ... این ور و اونور میرم و زیاد موزیک گوش میدم واسه همین یه مدل ان ایر برام ضروری هستش داشتنش .

پس اهر دو مدل رو میگیرم به زودی :

MDR-E12LP

هدفون Fontopia نوع داخل گوشی قرمز رنگ

هدفون Fontopia با قابلیت تقویت صدای باس و با طراحی منحصربفرد کلاهک گوشی برای قرار گیری ثابت داخل گوش
    حالت گوشی از نوع تقویت کننده صدای باس
    واحد های محرکه عریض 16 میلی متری برای ارایه صدای باس پرقدرت
    طراحی منحصربفرد کلاهک گوشی برای قرارگیری ثابت داخل گوش
    تومان
    11,000
    --------------------------------------------------------------------------------------
    و این مدل

EX 35 sony

عملکرد صوتی مطلوب با باس عمیق

کلاهک هیبرید گوشی برای قرارگیری ثابت داخل گوش

طول سیم قابل تنظیم

دارای کشویی سیم برای جلوگیری از پیچ خوردگی

حفظ کیفیت صدای عالی 25,000تومان

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد پلیر هم خدمت دوست خودم بگم که بالاخره پلیر ای ریور تی 9 من امروز رسید . همون اول کار فریم ویرش رو اپدیت کردم . بعدش اهنگ هام رو با نرم افزار مخصوص خودش انتقال دادم به پلیر . اقا واقعا پلیر با کیفیتی هستش و من رو واقعا متعجب کرد واقعا می تونم بگم از پلیر قبلی خودم سانسا کلیپ کیفیتش کمی بهتر و بالاتر هستش . کیفیت گوشی خود پلیر هم در حد خوبی قرار داره اما می تونید با یه ایرفون سونی بهترین کیفیت رو با این پلیر بگیرید . تو تنظیمات اکولایزرش یه مود داره به اسم SRS WOW HD که من تنظیمات پخش رو گذاشتم روی اون که الان واقعا با یه کیفیت در حد تیم ملی داره اهنگ ها رو پخش میکنه . کار با منوی دستگاه هم خیلی راحت و به اصطلاح یوزر فرندلی هستش و منوهاش خوش دست هستش . خود پلیر هم خیلی جمع و جور و خوش دست و و خوشگل هستش .

در مورد خود دستگاه و کلید های روی اون به نظر من از چیزی که توی عکس ها دیده میشد بزرگتر هستند و هنگام کار با اون اصلا احساس بدی بهت دست نمیده که کوچیکن . تو همین مدتی که باهاش کار کردم مشکلی با کلید هاش و اندازه شون نداشتم و اینم بگم کار کردن باهاشون خیلی راحته و یه حس خوبی به ادم میده . تا یادم نرفته من قسمت رادیو و ضبط صداش رو هم امتحان کردم و نتیجه اش واقعا شگفت زده ام کرد چون واقعا کیفیت خوبی داشتند .

در مورد شارز کردنش هم بگم که من حدود 2 ساعت با یو اس بی خود پی سی گذاشتم تا انجام بشه و تا الان که دارم استفاده میکنم واقعا می تونم بگم چیز زیادی ازش کم نشده .

در کل من که راضی هستم واقعا از خریدش . برای من به صورت خرید پستی در امد به قیمت 68 تومن .

ال سی دی روی پلیر هم کیفیت خوبی داره و به نظرم در حد خوبی قرار داره ولی فقط تو قسمت نمایشیش یه چیز کوچولو کم داره اونم نشون دادن اینکه اهنگی که پخش میشه اهنگ چندم از لیست کلی که تو پلیرت داری هستش . سانسا این قابلیت رو داشت .

دوستانی که می خواهند تا این رنج قیمتی خرید داشته باشسند به نظرم بهتیرین انتخاب می تونه باشه حتی تا حدود 10-20 درصد ( با یه هدفون با کیفیت ) بهتر از سانسا دوست داشتنی قبلی خودم . البته اینو بگم که به نظرم هدفون سانسا از هدفون این به نظرم با کیفیت تر بودش . البته این جوری احساس میکنم .

البته مقایسه این پلیر رو با پلیر قبلی خودم سانسا رو چند روز دیگه وقتی هر دوتاش رو با هم و کنار هم تست زدم تو تاپیک خودش حتما قرار میدم . جالبه نتیجه مقایسه خودم مشخص میکنه من سانسای قبلی خودم رو دوباره بر میدارم و این رو میدم به برادرم یا همین رو نگه میدارم .

امیدوارم این ریویو بتونه به دوستان کمک کنه در خرید .
    Last edited by vahidreza2007; 20-11-2011 at 01:28.

7. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال:
    به نظر شما ارزش داره 1200 دلار بابت خرید HiFiMAN HE-6 هزینه بشه البته کاربرد فقط برای سبکهای Gothic هست

البته LCD-2 رو فراموش کنید چون متاسفانه از صداش خوشم نیومد و LCD-3 هم ظاهرآ دست کمی از LCD-2 نداره ولی قیمت خیلی بالا هست و اگه قرار باشه 2000 دلار هزینه کنم به جای LCD-3 یک Stax 007 II میگیرم

البته آمپ هزینه اش جداست که حدود 1000 دلار میشه چون این هدفون به توان بسیار زیادی نیاز داره مثلآ اگه یک هدفون نهایتآ 100mw توان نیاز داشته باشه این هدفون به 15000mw نیاز داره

شما هم موفق باشید

آقا خوب از چیزی سوال میکنی که ما خوابش رو هم نمیبینیم

سعی کردم دنبال جواب سوالتون بگردم
    بهترین جوابی که خوندم یه جوابی بود در مقایسه HE-6 و LCD-2 . البته شما گفتی از LCD-2 خوشت نیومد شاید انتخابت را حت تر باشه.
    قسمت جواب مورد علاقه من :
    Buy both and sell the one you don’t like later.
    اما یه تیکه هم داره که شاید به درد اطلاعات عمومی امثال من بخوره:
    Between the two planars, it’s hard to say which is the better headphone. Both have their own strengths and weaknesses, and both have a very good signature that will cover a lot of genres. If I need to choose just one, I think the LCD-2 carries the PRaT a little better for aggressive music, where the HE-6 have a better refinement for medium to slow-paced music. But again, both headphones have pretty identical genre bandwith, and it’s not like you can’t use the HE-6 for aggressive music, or the LCD-2 with Jazz. The HE-6 has a better treble that’ll let you hear instruments better, but the LCD-2 has a better low bass. Both are first class headphones. The HE-6 has an issue with the center soundstage, but some pairings like the EF-5, the M-Stage, and the TK2350 T-amp fixes that issue pretty well. What I can say is, don’t blame me for making the choice so hard. Buy both and sell the one you don’t like later.
    آقا رضا راستی این سبکی که گفتی دقیقا یعنی چی؟!!!

پیشنهاد من HE-6 ..... دلیلش هم اینکه از قیافش خوشم میاد
    stax 007 رو هم بیخیال شو ما منتظریم شما 009 بگیری

9. 3 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

آخه آقا رضا واقعا شما خودت استادی و همه چی رو درباره این هدفون میدونی و بعدم تو این رنج قیمتی که شما آمپ و هدفون میخری من اصلا نمیروم ریویو بخونم چون افسرده میشم
    من دیگه خلاف سنگینم 600 دلاره (البته جز hd 800 )

و اینکه شما که هدفون فوق العاده ای مثه hd 800 داری ( تنها هدفون فضایی ای که همه چیشو خوندم و عاشقشم و برنامه دراااااااااااااااااز مدت برا خریدش دارم ) تفاوت توی یه سبک اینقد هست که بخوای 1200 تا پای یه هدفون دیگه بدی یا بیشنر علاقه شخصیه خودتونه ؟

و همون جور که دوست خوبم kindlinessangel پرسیدن میشه بگین سبک گوتیک چی هست؟
    (ابته من سبک گوتیک توی معماری رو با تمام تاریخ و جزئیات میشناسم ولی توی موسیقی )

11. 2 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال:

شما هم موفق باشید
    کاش سراغ برند B&W هم بری! این برند دیگه مثه مانستربیت نیست که بیشتر واسه مد باشه! B&W محصولات صوتی حرفه ای و بسیار گرون قیمت تولید میکنه! متاسفانه تو ایران ازش خبری نیست!

13. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دقیقا مثل این میمونه که تو یه کلاسی معلم از دانش اموزان هی سوال کنه و ازشون کمک بخواد!!!!!!!!!!

دیگه دارم اقدام میکنم برای خرید به نظر شما تا 200 یا 300 ath m50 خوبه یا تو این رنج برم سراغ برندهای دیگه مثلا سن هایزر یا akg یا سونی؟ باتشکر
    مرسی از نظر شما
    می دونستید که هر چی بیشتر بدونید از دانش آموز هم کمتر میدونید
    به هر حال همفکری بسیار بهتر از بی فکری هست و هیچ اشکالی نداره نظر نه چندان جدی دیگران رو هم جویا شد چه بسا با اینکه اونها هیچ تخصصی در این مورد ندارند اما نظر بسیار خوبی داشته باشند که اون نظر زمانی بدست میاد که شما جویای اون باشید و درخواست کنید
    ببخشید دیگه این عادته که از همه نظر می پرسم و بعد همه نظرات رو جمع بندی میکنم و بعد تصمیم نهایی . . .

پیشا پیش بسیار مبارکتون باشه
    البته تا جایی که خاطرم هست شما بیشتر صدای Fun مورد کاربردتون بود و اگه درست خاطرم مونده باشه همون Audio Technica M50 مناسبه هر چند که AKG K702 , K701 هم مانیتورهای بسیار با ارزشی هستند که جدای از اینکه آمپ نیاز دارند، قیمت خیلی بالایی هم دارند و مدلهای پایینتر هم همینطور و سنهایزر هم مدل مناسب و موجود HD598 که آمپ نیاز داره البته قیمت حدود 350 تومنه و سونی هم فعلآ توی این رنج قیمت مدلی برای پیشنهاد به شما نداره چون هدفون مناسب و موجود توی رنج قیمت مورد نظر شما نداره

والا تو نت دربارش زیاده.
    مثلا این تاپیک 312 صفحه ایی خیلی چیزهای جالبی توش هست و نماینده خود شرکت هم توش حضور فعال داره و پستهای برتر تو پست اول گذاشته شده:
    کد:
    هدفونیا :

کد:
    کلا با سرچ خیلی مطالب دربارش زیاده کسی که نداشته چی بگه وقتی این همه سایت فعال تو کامنتش میشه شرکت کرد و فرم دیگه ...
    کد:
    مرسی از اینکه لینک گذاشتید
    بخش های زیادی از لینکها رو خونده بودم و استفاده کردم

آقا خوب از چیزی سوال میکنی که ما خوابش رو هم نمیبینیم

سعی کردم دنبال جواب سوالتون بگردم
    بهترین جوابی که خوندم یه جوابی بود در مقایسه HE-6 و LCD-2 . البته شما گفتی از LCD-2 خوشت نیومد شاید انتخابت را حت تر باشه.
    قسمت جواب مورد علاقه من :

اما یه تیکه هم داره که شاید به درد اطلاعات عمومی امثال من بخوره:

آقا رضا راستی این سبکی که گفتی دقیقا یعنی چی؟!!!

پیشنهاد من HE-6 ..... دلیلش هم اینکه از قیافش خوشم میاد
    stax 007 رو هم بیخیال شو ما منتظریم شما 009 بگیری
    خوب یک کمی توی بیداری درباره اون سرچ کنید چه اشکالی داره همش خواب که نمیشه (:
    مرسی از وقتی که گذاشتید
    علت اینکه LCD-2 صداش زیاد برام خوشایند نبود اینه که این هدفون Roll-off داره و این یعنی حذف بسیاری از جزییات در فرکانسهای بالا که به اصطلاح حرفه ای تر میشه Micro-detail هر چند جزوء معدود هدفونهایی هست که بیس اون بسیار detail یا همون جزییات رو داره در عین اینکه خیلی عمیق هست
    متاسفانه من تا به حال این هدفون رو نداشتم ولی صدای هدفون دوستم رو توضیح دادم که شنیده بودم نه تست توی فروشگاه که تقریبآ هیچ فرصتی برای تست نیست و متوجه نمی شی داری چیکار میکنی

این سبک خاصی نیست بلکه تعریفی کلی از جنس یا بافت صوتی سبک هست مثلآ اگه یکی بیاد بگه رمانتیک گوش میکنم یعنی چه سبکی می تونه گوش کنه؟
    خوب مطمئنن می تونه Pop و کلاسیک و جاز رو شامل بشه چون تعریف موسیقی رمانتیک یا همون عاشقانه بودن مورد نظر هست نه سبک خاصی و در اینجا منظور از Gothic اینه که موسیقی با بافت یا نوع خشن باشه مثل Hard Rock مثل دو سبک مورد علاقه م Metal Gothic و Metal Symphonic
    البته با اینکه با متال زیاد جور نیستم اما با این دو زیرسبک بسیار راحتم چون استفاده اصلی از صدای گیتارالکتریک توی همین دو سبک هست البته به هیچ عنوان قصد ندارم بقیه زیرسبک ها متال رو رد کنم

آخه آقا رضا واقعا شما خودت استادی و همه چی رو درباره این هدفون میدونی و بعدم تو این رنج قیمتی که شما آمپ و هدفون میخری من اصلا نمیروم ریویو بخونم چون افسرده میشم
    من دیگه خلاف سنگینم 600 دلاره (البته جز hd 800 )

و اینکه شما که هدفون فوق العاده ای مثه hd 800 داری ( تنها هدفون فضایی ای که همه چیشو خوندم و عاشقشم و برنامه دراااااااااااااااااز مدت برا خریدش دارم ) تفاوت توی یه سبک اینقد هست که بخوای 1200 تا پای یه هدفون دیگه بدی یا بیشنر علاقه شخصیه خودتونه ؟

و همون جور که دوست خوبم kindlinessangel پرسیدن میشه بگین سبک گوتیک چی هست؟
    (ابته من سبک گوتیک توی معماری رو با تمام تاریخ و جزئیات میشناسم ولی توی موسیقی )
    کاش سراغ برند B&W هم بری! این برند دیگه مثه مانستربیت نیست که بیشتر واسه مد باشه! B&W محصولات صوتی حرفه ای و بسیار گرون قیمت تولید میکنه! متاسفانه تو ایران ازش خبری نیست!
    مرسی از نظر لطف شما
    بله درسته با اینکه خیلی از چیزهایی که مورد نیاز هست درباره این هدفون میدونستم ولی دوست داشتم اینجا با هم یادبگیریم این بهانه اصلی بود چه اشکالی داره یه روزی Peaceful1 عزیز لینک تاپیک کناری رو به کاربری مثل من بده نه لینک یه سایت خارجی
    خوب اگه اینظور باشه که باید اینجا رو تعطیلش کرد مگه روز اولی که اون سایتها ایجاد شدند همگی کامل بودند حالا فرض هم بگیریم همه زبانشون خوب هست اما نباید برای خودمون مرجع هر چند ناقص داشته باشیم؟ پس بهتر نیست که از همین ذره ذره جواب های نصفه نیمه که با هم به اشتراک میزاریم شروع کنیم تا فردا روزی که . . .
    به هر حال بسیار خوشحال تر میشم که به جای لینک دادن (عادتی که ازم خیلی دوستان قبلآ خرده میگرفتند که چرا لینک نمیزاری) اینجا همون مطالبی که به نظرتون هر چند ناقص هم که باشه به فارسی بزارید تا من کم سواد هم متوجه بشم چی به چیه (:

قیمت که ملاک نیست هدف شناختن حد نهایی هست تا بهتر بشه مقایسه کرد با چیزی که در دسترس هست و چیزی که می تونست باشه ولی فعلآ نیست آیا همیشه ما همون Ep630 رو خواهیم داشت؟

تعریف هدفون:
    ابزاری شخصی برای استفاده شخصی با صدایی خاص و منحصر به فرد و با تمام مزایا و معایب خاص

خوب به نظر شما با این تعریف جامع و کلی نمیشه یه هدفون برای یک سبک خاص انتخاب کرد؟
    زمانی که به سمت حرفه ای شدن پیش میریم کم کم از اون همه سبک های مختلف محدود می شیم به زیر سبکهای خاص خوب با توجه به خاص بودن صدای یک هدفون ممکنه اون سبک خاص توسط هدفون اونطور که باید دوباره به اجرا درنیاد برای همین ممکنه شما برای اون دو سه سبک مورد علاقه دو سه تا هدفون مجزا هم داشته باشید که از اون سبک هر آنچه که هست شنیده شود

بخشی از گوتیک رو توضیح دادم اما در اضافه برای شما:
    گوتیک مورد نظرم در موسیقی بی شباهت به گوتیک شما در معماری نیست مثلآ در معماری استفاده از عناصر بسیار به هم ریخته و معوج و همچنین استفاده از رنگهای متضاد و به هم ریخته حکایت هرج و مرج و تضاد و در قید و بند نبودن داره مثلآ ممکنه در یک سازه از ردیف های بسیار غیر یکنواخت و زاویه داری از خطوط ترسیمی استفاده بشه که برای یک ناظر تداعی کننده بی نظمی رو بکنه و همینطور استفاده از نقوش بسیار نا مفهومی و متضادی که با نگاهی آماتور حکم پازل بهم ریخته رو داره و همینطور طراحی بسیار لبه دار و تیز نماها می تونه نشانه تفکری از بی قید و بندی و در اصل به معنای واقعی کلمه Gothic که همون "وحشی" باشه، که در موسقی هم به همین شکل هست اینجا هم از صداهای بسیار خشن و نا هماهنگ و با فراز و نشیب بسیار تند و تیز و اصوات بهم ریخته که ناشی از تفکر و یا به طور صحیح تر ایده آهنگ ساز بوده به نمایش یا به عبارت درست تر به تصور ذهنی شنونده درمیاد که مزمونی انتزاعی از آلام و آرمانهای نهفته و شاید سرکوب شده اجتماعی یا فردی باشه

شما هم موفق باشید.

15. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اول:
    معذرت میخوام برای اینکه پست شما رو اضافه کرده بودم اما چون پست ها زیاد بود جواب شما رو جا انداختم (:

دوم:
    مرسی از نظر شما و درسته این برند یکی از برندهای بسیار خوب هست اما متاسفانه در مورد هدفون چندان سطح حرفه ای نداره و نهایتآ به سطح نیمه خواهد رسید اگرچه تنوع محصول یک مزیت به حساب میاد که یک کاربر می تونه بسته به کاربرد خودش انتخاب مناسب تری بکنه که متاسفانه این برند چندان در این مورد موفق نبوده و نمیشه با دو محصول پاسخگوی نیاز عموم بود در حالیکه اگه سطح حرفه ای داشتند این مورد قابل چشم پوشی بود چون زمانی که یک هدفون حرفه ای باشه => کاربرد خاص => استفاده کننده خاص => انتخابی خاص

متاسفانه تجربه شخصی از صدای این برند تا به حال نداشتم اما خیلی مشتاق هستم که صدای مدل P5 رو بشنوم هر چند که محصول ارزان قیمتی هم هست و در عین حل بسیار مورد توجه

باز هم مرسی از پیشنهاد شما

شما هم موفق باشید.

17. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بعضی پستها مثل این میمون آب یخ رو آدم بریزند این نوع سوال ها مثل این میمون که وسط زمستون تو هموای زیر صفر آدم رو تو استخر یخ زده بندازن.
    انگار به یه بی خانه مان که داره از گشنگی میمیره بری بگی نظرت درباره S500 AMG چی هست! مخوام یکی بخرم.
    بله درسته با اینکه خیلی از چیزهایی که مورد نیاز هست درباره این هدفون میدونستم ولی دوست داشتم اینجا با هم یادبگیریم این بهانه اصلی بود چه اشکالی داره یه روزی Peaceful1 عزیز لینک تاپیک کناری رو به کاربری مثل من بده نه لینک یه سایت خارجی
    خوب اگه اینظور باشه که باید اینجا رو تعطیلش کرد مگه روز اولی که اون سایتها ایجاد شدند همگی کامل بودند حالا فرض هم بگیریم همه زبانشون خوب هست اما نباید برای خودمون مرجع هر چند ناقص داشته باشیم؟ پس بهتر نیست که از همین ذره ذره جواب های نصفه نیمه که با هم به اشتراک میزاریم شروع کنیم تا فردا روزی که . . .
    من کاملا با حرف شما موافقم ولی همه که مثل شما تخصص که ندارند پس هر چند این رفرنس ها بی ایراد نیست ولی از هیچی بهتر .
    متاسفانه ایرانی ها تمایلی به فعالیت تو سایت و فرومهای زبان اصلی ندارند خیلی کار انجام دهند فقط به صورت گزینشی مطالعه میکنند.
    اگر هم فعالیت کنند اصلا احساس نمیشه و محسوس نیست.
    مثلا دیگه فروم Tomhardware به عنوان یه فروم در ضمینه مورد علاقه ایرانی ها و محبوب بین مردم ما به سختی من چند ایرانی دیدم که حتی یکی هم مدیر سایت شده بود.
    حالا جالبه اون به این حد رسیده بود باهاش صحبت میکردم دیگه فعالیت تو سایتهای ایرانی رو عار میدید
    موضوع اینه که تعامل و پیشرفت از نتیجه دیالوگ حاصل میشه نه مطالعه حرف دیگران. شاید خارجیه غلط گفته .باید به چالش کشیدش ازش سوال پرسید(با حفظ احترام متقایل عین منابع فارسی) چون طرف امریکایی یا آلمانی و ژاپنی هست که خدای همه چی که نیست اون هم یکی مثل من و شما.
    تا حالا نشده یکی بیاد بگه این تاپیک رو میبینی تو head-fi زدم این سوال رو پرسیدم کلی صفحه گذشته مشارکت کردم آخرش به نتایج جالبی رسید.
    مثلا :
    کد:
    چقدر چیز از همین دو صفحه یاد گرفتم. ای کاش همه همینطور فعال بودند.

خیلی از دوستان تو این 2 ساله که عضو این فروم بودم شده تاپیکی که کاملا درباره مشکلشون بوده PM زدند نمیدونم انتظار دارند چی کار کنم خیلی از اوقات فقط با مطرح کردن یه خط ساده میتونند به نتیجه مطلوب برسند.
    من فرقی بین فروم ایرانی و انگلیسی و ... نمیبینم همه رو به یه چشم میبینم همه برای یاد دادن و یاد گرفتن هست.
    اگر هم بخواهیم همین منابع فارسی رو بالا بکشیم باید با مشارکت تو سایتهای مختلف به زبانهای مختلف شروع کنیم.

19. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •