تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 476 از 602 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486526576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

یدونه بیت فیک هست 30 تومن.
    کیفیت صداش هم خوب بود به نظرتون چجوره ؟
    تا 80 تومن میتونم هزینه کنم

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یه هدست خوب تا 80 تومن میخوام بخرم.
    خواهشا اگه کسی تجربه خرید هدست تا 80تومن رو داره راهنمایی بکنه و یکی دو مدل خوب رو معرفی کنه
    من باشم فیلیپس shl3000 میخرم.

3. 3 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من باشم فیلیپس shl3000 میخرم.
    ایشون headset میخواد این که شما معرفی کردید هدفونه.

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آخه ایشون بالا فرمودن "بیتز" فیک.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

نه من زیاد اسماشونو نمیدونم و وارد نیستم
    من هندزفری نمیخوام از همینایی که تقی معرفی کرد میخوام

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرتون ارزش داره ایپاد شافل بخرم ؟ یه صدای عالی با بیس عالی میخوام تا ۲۰۰ ت
    گوشیم هواوی g610 هست ، به نظر شما ایرفون های ۲۰۰ تومنی برای گوشی من مناسبن ؟ میخوام بدونم g610 تواناییشو داره از یه ایرفون با کیفیت ساپورت کنه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
    بقول یک بنده خدا واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.
    بهر حال امیدوارم یه روزی جوابه سوالم رو بگیرم.به امید ان روز

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بقول یک بنده خدا واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.
    بهر حال امیدوارم یه روزی جوابه سوالم رو بگیرم.به امید ان روز

سلام
    مطمئن باشید که اگر دوستان از جوابی مطمئن باشن، دریغ نمی کنن.
    توصیه کردن در دنیای صدا، کار بسیار سختیه و ریسک زیادی داره. افراد مختلف سلایق صدایی مختلفی دارن و از همه مهمتر اینکه افراد ناتوان از توصیف سلیقه صدایی خودشون هستن.
    یک دوستی ممکنه بیاد اینجا و راهنمایی بخواد و بگه: "من بیس زیاد دوست دارم. لطفا یکی به من هدفونی تا 100 تومن معرفی کنه که بیس خوبی داره." حالا وقتی من این پست رو می خونم. واقعیت اینه که من هیچ چیز خاصی از سلیقه صدایی دوستمون متوجه نمی شم. اینکه منظور ایشون از "بیس خوب" و "زیاد" چیه رو من نمی دونم. بسیار افرادی رو دیدم که هدفون مثلا کرتیو ep630 رو دارای بیس مناسب می دونستن و از اونور خیلی های دیگه بیس اون هدفون رو زیاد و غیر قابل تحمل می دونستن. حالا من باید از کجا بدونم که منظور اون دوستمون از "بیس خوب" چیه؟ تازه قضیه به اینجا ختم نمی شه. به زبان ساده، هدفون ها در قسمت های دیگه پاسخ فرکانسیشون با هم تفاوت های زیادی دارن. که این تفاوت ها باعث می شه که فلانی از یک هدفون خوشش بیاد و فلانی متنفر بشه ازش. مثلاً ساده ترین تفاوت ها، تفاوت در مقدار "مید رنج" و "تریبل" هستن.
    فردی که میاد اینجا و سوال می کنه، در اکثر موارد صرفاً از بیس هدفون صحبت می کنه. که همون هم همونطور که قبلاً گفتم،درست توصیف نمی کنه.
    من همین الأن بسیاری دوستان رو دیدم که می رن هدفون 200 تومنی از برند معتبری می خرن، ولی در عرض 2 هفته قصد فروشش رو دارن. هرچند اون هدفون رو خیلی ها تعریفش رو کردن، ولی همون هدفون برای اون فرد ناخوشایند هست.

حالا اگر بخوام در مورد سوال شما در مورد گوشیتون وضعیت رو بررسی کنم باید اینطور به شما بگم: بنده هیچ اطلاعی از کیفیت خروجی صدای گوشی شما ندارم. چونکه حتی سایتی مثل gsmarena خروجی هدفون گوشیتون رو مشخصاتش رو ننوشته. ولی می تونم بگم که کیفیتش از آیپاد پایین تره. ولی سوال دیگه ایی که مطرحه اینه که آیا شما این اختلاف کیفیت رو درک خواهید کرد؟ مطمئناً من نمی تونم با اطمینان به این سوال جواب بدم. ولی به احتمال زیاد و با هدفون های تا 200 تومن باید بگم نه. پس به شما توصیم اینه که هدفون رو ارتقا بدید.
    اما مسئله ایی که اینجا مطرح می شه اینه که شما چه هدفونی بخرید. من دوباره توجه شما رو به 2 پاراگراف اول این متنم جلب می کنم. و چند تا گزینه جلو روتون میزارم که اینجا همیشه تکرار کردم.
    فیلیپس she3590 صدای V شکل. یعنی هم بیس زیاد و هم تریبل زیاد. (تریبل شفاف بودن یا در مواقعی تیز بودن صدا رو باعث میشه) قیمت حدود 35 تومن.
    کریتیو ep630 صدای گرم. بیس زیاد و تریبل نرم. (ممکنه برای بعضی ها تریبلش کم باشه) قیمت حدود 50 تومن. حتماً با گارانتی شاب تهیه بشه.
    پاناسونیک hje350 شبیه ep630 هست. با این تفاوت که بیس کمتری داره و بر همین اساس تریبلش هم بیشتر به چشم میاد. قیمت حدود 70 یا 80 تومنه فکر کنم.
    کریتیو ep830. ارتقا یافته ep630. مقدار بیس کمتری نسبت به 630 داره. همین بیس کمترش باعث می شه نسبت به 630، "مید" بیشتر تو چشم بیاد ("مید" واضح بودن صدای خواننده و بعضی سازها رو باعث می شه.) قیمتش حدود 110 تومنه. باز هم گارانتی شاب تهیه بشه.
    سنهایزر cx300II که به نظرم نسخه گرون قیمت she3590 هست و اصلاً اختلاف قیمت رو توجیه نمی کنه. حدود 200 تومنه با گارانتی نامداران
    یاماها eph-50 به نظر نسخه ارتقا یافته ep830 هستش. ولی همین امر ممکنه باعث بشه برای بعضی ها صدای جذاب و هیجان برانگیزی نداشته باشه. ولی هدفون خوبیه. این هم حدود 200 تومنه فکر کنم. و با گارانتی نامداران.

9. 15 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مدت قرار بود ایرفون از خارج از کشور تهیه کنم که به دلایلی کنسل شد .

الان میدونم راهنمایی کردن طبق پست دوستمون سخته برای همین سعی میکنم اطلاعات مختصر ولی مفید بدم

من هدفونی میخوام تا 200 تومن که مید خوبی داشته باشه و بیسش هم زیاد بالا نباشه یعنی زیاد بم نباشه تریبل هم زیاد نباشه یعنی خیلی تیز نباشه . دستگاه من سن دیسک سانسا کلیپ + هست و موسیقی مورد علاقه 70% مشتقات آروم راک مثل پست راک و انیدی راک و ایندی پاپ و آلترناتیو و پراگرسیو و امبینت و 20% موسیقی پاپ و 10% هم دنس و ...

سونی xba-10 پیشنهاد برخی ها بود که در بازار موجود نیست....یکی از دوستان هم میگن تریبلش بیش از حد بالاست..

لطفا چند مورد که به ذهنتون میرسه بگید که مطمئن باشید تقلبیش نباشه و اگر هست بگید با کدوم گارانتی اصلش رو میشه خرید...

دقیقا فرق یاماها eph-50 با کریتیو 830 چیه؟؟؟ یعنی چی ارتقا یافته اونه؟

ممنون
    Last edited by Ali_softcenter; 20-05-2014 at 19:40.

داره خودمونی میشه konstantin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بازم سلام
    توی رنج قیمت 200 تا 250 کدوم یکی از ایرفون های زیر رو پیشنهاد میدین؟
    فقط صدای تریبلش زیاد نباشه جوری که اذیت کنه
    معمولا زیاد ازش استفاده میکنم و برام مهمه گوشم رو توی استفاده طولانی اذیت نکنه
    موقع ورزش هم استفاده می کنم
    همه جور موزیکی هم گوش میدم

Senheiser MM70i
    Senheiser CX300-II
    Senheiser MM70s
    Senheiser MX685 sport
    Senheiser CX310
    Razer hammerhead
    AKG Q350
    Sony XBA-10
    Razer Adaro
    Audio-Technica ATH-CKM55

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بین philips she8000 و creative ep-630 کدوم رو پیشنهاد میدید؟

13. این کاربر از braveboy74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •