فکر کنم زیره 33 درصد پیشنیاز بخوره
فکر کنم زیره 33 درصد پیشنیاز بخوره
نه اینجوری نیست ... بستگی داره به رشته ای که انتخاب قبولیتون بوده و قبول شدید ... مثلا تو کامپیوتر و نرم افزار و آی تی ریاضی و فیزیک ضریب بالا داره و مهمه ... بخاطر همون از یه درصد خاصی کمتر پیشنیاز میخورید ... اما مثلا کسی که نفت و پلیمر و شیمی زده ضریب شیمی بالایی داره ...
اگر پیش نیاز خوردید باید ترم اول اونها رو دوباره پاس کنید ... دروس هم دروس پیش هستن ...
برای ما پارسال ظرفیت 40نفر بوده ولی کلاسمون 49 نفره
کلا یه سری سهمیه ایثارگر و اینجور چیزا هم هستن که جزو ظرفیت اعلام نمیشن برای همین چندنفر بیشتر اعلام قبولی میشه
یعنی چی حالا؟برم یا بخونم برای سراسری تهران سال بعد
آقا من ميخوام برم دانشگاه مشكله سربازي هم ندارم
اما امتحاني مبني بر كنكور يا ورودي ندادم چجوري ميتونم برم دانشگاه
چه گزينه هايي دارم؟
علمي كاربردي چيه جريانش ؟
چند ترم طول میده تا پاس کنی ؟
فقط یه ترم یا نه؟میشه توی همون ترم اول اگه 3 تا پیشنیاز خوردی پاس کنی پیش نیازهارو؟
یعنی فقط و فقط پیش باید پاس شه؟من شیمی پیش نیاز خوردم یعنی از همین الان بشینم بخونم واسه ترم اولم؟
والا اینی که من نقل کردم رو از یکی از بچه هایی که تهران جنوب میخونه پرسیدم ... گفت ریاضی پیش نیاز خورده بود و دوباره دیف خوند ... باز من میپرسم بهتون میگم تا آخرشب ...
بچه ها یه سوال:
کسی با معدل عالی در دانشگاه ازاد میتونه بعدا بدونه کنکور بره یه دانشگاه دولتیه توپ؟!
مثل خیلی از دولتی ها که با معدل خوب دانشگاه رو تغییر میدن !
دوست عزيز ديدم شما و چند نفر از دوستان سوال دارن در مورد پيشنياز گفتم يه توضيحي بدم نگاه كن وقتي پيشنياز مي خوري حالا چه يكي چه 3 تا همه رو تو ترم اول بهت ارائه ميدن و استاد مياد باهات كار ميكنه و مثل بقيه ي واحد ها ميري امتحان ميدي و بايد 10 رو بگيري تا پاس كني معمولا هم تو امتحان آخر ترم كه امتحان ميدي حواستون باشه كه سوالا سختتر از حد معمول هستش پس جدي بگيرين كه نيوفتين در اونصورت دوباره بايد در ترم بعد برداريدش چون پيشنيازه دروس ديگس.
اين شامل چه رشته هايي ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)