با 256 وصل میشم سرعت 30 هست دوستان دیگه افت سرعت دارن؟
با 256 وصل میشم سرعت 30 هست دوستان دیگه افت سرعت دارن؟
euser جان مشکلت الان چیه ازیک به بعد که دیگه نباید مشکلی با بعثت داشته باشی کمم نمی کنه
مشکل که یکی 2 تا نیست کلی حجم ازم دزدیدن
اصلا به چه حقی ساعتش کردن 1
256 تا تا چند وقت پیش سرعتش 120 بود الان شده 30
بازم بگم ؟
خدا لعنتشون کنه
اون که اره راستی 256 قبل یک هم سرعتش 30شده یا فقط شبانه این جوره؟
الان بعثت رایگانه سرعتم 70 تا این چه وضعشه؟ پشتیبانی احمقشونم قطع میکنه واقعا چه گیری افتادیم
لذت میبرم میبینم هر روز باز یه نفر دیگه به جمع مشترکین مخابرات میپیونده![]()
Me i عزیز / شما از هر کی شنیدی یا درست نشنیدی یا هم اون طرف چیزی بارش نبوده و همینجوری یه چیزی گفته /دانلود زیاد دارم مخابرات شنیدم برا دانلود خوبه
ببین من و امسال بنده که اینجا هستنیم با کسی خصومت نداریم که الکی بگیم مخابرات خوب نیست نیا تا مثلا سرعت خودمون بهتر بمونه /
نخــــــــــیر / اینجوری نیست /
بعدشم شما که مسی هستی برو از یه شرکت دیگه بگیر / به خدا من اگه خدا تومن پول هم داشته باشم عمرا اگه بخوام اون طرح های نامحدود مخابرات رو بگیرم / حیف اون پول نیست حروم کنی بریزی تو شکم مخابرات !
اونایی که میگند ما مشکلی مالی نداریم بهم پ خ بدند تا بهشون بگم چکار کنند / سرعت فضایی واسشون سراغ دارم /
منظور کلی بود /![]()
Last edited by OMiD.1080p; 08-09-2013 at 00:46.
شب که میخام دان کنم میره رو 30 صب تا 100 میره نامردا این کارشون عمدیه نذارن دان کنیم
بیشرفا پشتیبانیم نداره قطع میکنن صبا هم که مشغوله عجب گیری کردیما
الان مثله سگ پشیمونم چرا اومدم مخابرات
نیا مخابرات که مثل من پشیمون میشی اگه اعصاب داغون میخوای بیا
عزیز جان اصلا حرف بچه های تاپیک رو باورنمی کنی زنگ بزن2030 بهت می گه طرح هایجدید دیگه شبانه نداره تازه مال بچه های قدیم رو هم می خواستن بردارن که باهزار مصیبت ودعوا فعلا برگردوندن
نامحدود هم که یکساله حذف کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)