ممنون کار کرد
اما یه مشکل دیگه هست اونکه من روی ماشین اسکانیا آخرین موتور موجود رو گذاشتم شتاب و سرعتش خیلی بالا رفته ترمزهای ماشین تقریبا عمل نمیکنه چیکار باید کرد ترمز خیلی سریع بگیره؟
و پلیس رو چطور حذف کنم؟ هی جریمه میکنه
ممنون کار کرد
اما یه مشکل دیگه هست اونکه من روی ماشین اسکانیا آخرین موتور موجود رو گذاشتم شتاب و سرعتش خیلی بالا رفته ترمزهای ماشین تقریبا عمل نمیکنه چیکار باید کرد ترمز خیلی سریع بگیره؟
و پلیس رو چطور حذف کنم؟ هی جریمه میکنه
مودي براي حذف پليس هست؟
در مور ترمز هم اگر پچ 1.3.1 ريختيد ريتاردر اتوماتيك رو روشن كنيد
اگر پچتون قديميه با نگه داشتن دكمه B در موقع ترمزگيري ترمز مونور به كار ميوفته و كم ميشه سريع سرعت
اقا این موتور 1500 مدش مشکل داره فکر کنم کسی مد دیگه ای داره بزاره برامون؟
خدا خیرتون بده![]()
پچ محدودیت سرعتتون قدیمی هست ... منم همین مشکل رو داشتمسلام.من پچ 1.3.1 رو ریختم.تنها اشکالی که داره وقتی که دنده عقب روگرفتی و بعد که ول کردی یا به جلو رفتی تا چند ثانیه بعد همون طوری داره دنده عقب میره.کسی از دوستان می دونه مشکل از کجاست؟اگر کسی میدونه بگه
باتشکرررررررررررررررررررر ررررررررر فراوان
پچ relativistic physics version 1.7 رو دانلود کنین
چه مشکلی؟اقا این موتور 1500 مدش مشکل داره فکر کنم کسی مد دیگه ای داره بزاره برامون؟
خدا خیرتون بده
من الان دارمش و هیچ مشکلی نداره
البته من فقط دوتا مُد ریختم که این هست و مُد فیزیک واقعی ورژن 1.7
برای حذف پلیس بروین داخل پوشه save هاتون فایل config را پیدا کنید و این خط رو داخلش تغییر بدینمودي براي حذف پليس هست؟
در مور ترمز هم اگر پچ 1.3.1 ريختيد ريتاردر اتوماتيك رو روشن كنيد
اگر پچتون قديميه با نگه داشتن دكمه B در موقع ترمزگيري ترمز مونور به كار ميوفته و كم ميشه سريع سرعت
uset g_police "0"
اونجا نوشته 1 که باید تبدیلش کنین به صفر
برای ترمز هم از داخل تنظیمات game setting ترمز retarder و ترمز engine رو فعال کنید. خیلی خیلی خیلی قوی می شه !
توي save ها اون فايلي كه مربود به گيربكسه يعني gearbox range رو ميشه دستكاري كرد كه تو حالت اتوماتيك دنده ها رو تو دورهاي بالاتري عوض كنه؟اون اعدادي كه جلوي دنده ها نوشته چيه؟اونا رو بايد تغيير بديم؟
زاهدی جان من ریختمش تو مد بعد فعالش هم کردم ولی چیزی اضاف نشد که نصب کنم روی ماشین !
نمی دونم والله !زاهدی جان من ریختمش تو مد بعد فعالش هم کردم ولی چیزی اضاف نشد که نصب کنم روی ماشین !
برای اسکانیا رو از این سایت ها هم می تونین بگیرین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مان
اینم لینکی که من ازش دانلود کردم
حالا درست شد این فایلا سالمن و کار میکنن
ودر آخر از همه مهمتر باید braking intensity رو زیاد کنی با توجه به قدرت کامیونت و ماگزیمم سرعتی که میری چون اگه خیلی زیادش کنی با یه ترمز کوچیک 40 50 کیلومتر سرعتتو میاره پایین
Last edited by mehdircm; 17-02-2013 at 16:44.
درود من هم همین مشکل رو داشتم مشکل چندتا از مد ها بود
اینم لیست مدهای من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)