گرافیکش باید اینقد باشه؟ باhigh resolution texture pack ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکش باید اینقد باشه؟ باhigh resolution texture pack ؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه ممکنه نصب RealVision رو کامل بهم توضیح بدهآخه زبونم خوب نیس و MO رو یاد ندارم
یکی ENB معمولی نصب کرده بودم ک راحت بود ولی انویدیا رو نمیشناخت اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته بود d3d9.dll مخصوص دانلود کنیم واس انویدیا ولی اونو ک دانلود کردم و جایگزین کردم ارور میداد و داخل بازی نمیرف و لانچر رو باز نمیکرد
راستی یه سوال .... مگه خوده لانچره مد ها رو فعال نمیکنه ؟
من خودم که نصب کردم کلا اسکایریم بعد از چند ثانیه میپرید بیرون . نمیتونم بگم فعاله یا نه . کلا ببین رزولوشن بازیت رو از توی لانچر بزار مثلا روی 1366*768 و بعد برو تو بازی اگه دیدی رزولوشن خیلی بالاست یعنی پک واست فعاله .
قبل از هر چیز یه دور بازی رو از طریق لانچر اجرا کن و قبلش توی لانچر و قسمت تنظیمات Antialasing و Anistropic و FXAA رو off کن . یادت باشه توی تنظیمات کارت گرافیکت هم همه چیز روی Application-controlled باشه .
حالا برو از اینجا اخرین نسخه enb رو بگیر :
بعد فقط فایل d3d9.dll و enbhost.exe رو از تو پوشه wrapper بردار و بریز توی پوشه اسکایریم همونجا که TESV.exe هست .
بعد Realvison رو از طریق MO نصب کن .
مودش FOMOD ـه که وقتی نصبش کنی به صورت ستاپ میاد .
عکسهاش رو نگاه کن ببین کدوم رو میخوای . بعد نصب کن .
وقتی نصب کردی برو توی پوشه MO و بعد پوشه Mod و بعد Realvision یک فایل اونجاست به اسم RV_install.vbs که اونو اجرا کن تا محتویات نصب بشه تو پوشه خود اسکایریم .
بعدا خواستی مود رو پاک کنی از طریق RV_uninstall.vbs میتونی پاکش کنی .
بعد از طریق MO و فایل SKSE یا هم TESV بازی رو اجرا کن . نه لانچر . ببین میشه یا نه . البته واسه همچین عکسهایی که تو خود مود گذاشته گفته باید اون همه مود دیگه رو هم دانلود کنی .
داداش شرمنده ها اگه یه کم بعضی وقتها گیج میشی . من خودم چون خیلی ENB و مودهای گرافیکی استفاده نمیکنم نمیتونم خوب راهنمایی کنم .
ممنون داداش ... بازی اجرا میشه ... ولی اینتل رو شناخته و این ک بالای صفحه ینی از قسمتی ک مثلا مپ هس ب بالا سیاهه
میگم میشه مد های غیر از اینRealVision رو دستی نصب کرد؟
مثلا کپی کرد تو پوشهه ؟
مثل : اون مدهایی ک گفتی واجبه(واس باگ و این چیزا بود )
Last edited by ORDI; 18-04-2014 at 14:58.
هر مودی رو میشه دستی نصب کرد . منتهی دیگه مدیریتش سخت میشه و دیگه هم نمیتونی از قابلیتهای FOMOD یا BAIN استفاده کنی . این MO واقعا حرف نداره . بدون اینکه مودها رو بریزه تو پوشه ی Data نصبشون میکنه . اینطوری پوشه دیتات کاملا دست نخورده میمونه .
راستش من هنوز بازی رو با مودها اجرا نکردم . فعلا دارم دنبال مود میگردم و روشهای افزایش prformance و کم شدن CTD و ... رو چک میکنم . یکی دو روز دیگه بازی رو کامل نصب میکنم .
اگه حوصله نداری بهتره بیشتر مودهای افزایش گرافیک و تکسچر رو اون هم تعداد کمش رو نصب کنی . چون اگه مثل من بخوای مود زیادی نصب کنی باید این روشها رو طی کنی .
روش های خاصی هم نیست . غیر از نصب چندین مود کم حجم و سریع که FPS ات رو بالاتر میبره و CTD رو کم میکنه سه تا کار هست که باید با مودها انجام بدی .
اولی BOSS ـه که Load Order مود هات رو درست میکنه و میگه کدوم مودها توشون اطلاعات Dirty داره . دومی استفاده از TES5Edit برای پاک کردن مودهای Dirty هستش . سومی هم استفاده از Wrye Bash برای ساختن یک bashed patch برای چندین مود که تو بازی با هم تداخل دارن .
یک راهنمایی واسه انتخاب مود :
مودهایی که تکسچرهای اصلی بازی رو جایگزین میکنن یا تکسچر اضافه میکنن به بازی اینا موقع اجرای بازی میرن تو حافظه کارت گرافیکت که یک گیگه .
وقتی حافظه کارت گرافیکت پر میشه اینا میرن روی حافظه رمت که فکر کنم گفتی 4 گیگه . حافظه رم بالطبع کندتر از Virtual Memory هستش چون میخواد روی GPU پردازش بشه .
پس خیلی واسه اینجور مودها مشکلی نداری . البته بهتره مودهای HD رو زیاد نگیری و یک کیفیت کمتر بگیری . مگه یکی دوتا .
مودهای تکسچر یا 512 هستن یا 1024 یا 2048 . که 2048 همون HD ـه و واسه کارت 1 گیگ زیاده و بهتره اگه کیفیت کمترش موجوده اونو بگیری . مثلا همین High Res Pack تکسچرهاش HD هستن و FPS رو میارن پایین .
مودهای script دار هم مودهایی هستن که معمولا گیم پلی رو تغییر میدن و سیستم ها و امکاناتی به بازی اضافه میکنن که بازی اصلی از خودش نداره . مثلا سیستم دما تو بازی . یا سیستم گرسنگی .
این مودها از موتور papyrus استفاده میکنن واسه اجرای اسکریپتها و این موتور ظرفیتش کمه و Cpu زیادی هم استفاده میکنه و وقتی مودهای زیادی با اسکریپت زیاد نصب اجرا میکنی بازیت ممکنه کرش کنه . همون CTD . یا Crash to Desktop![]()
Last edited by Gregar; 18-04-2014 at 15:23.
توی MO من فقط ازون بالا میرم فایل انتخاب میکنم و میزنم انیستال همین
بعضی مد ها رو خاستم با MO نصب کنم ک نشد و پیام قرمز رنگ داشت
نمیدونم چ کنم والا
TES5Edit
و
Wrye Bash
از کجا گیر بیارم و چطور ازش استفاده کنم ؟
منظور از مدهای Dirty چیه؟
اینا همه ی مدهاییه ک من دارم
کدوماش نصب کنم داداش؟
__________________________________________________ _______________________
تکسچر و گرافيک:
WATER - Water And Terrain Enhancement Redux
Better Rocks and Mountains - UV Tweaks and 2x Resolution Normal Maps
Enhanced Blood Textures
Hectrol CAVES DELUXE HighRes Retex 4K
Improved NPC clothing
SLOD Wine Cellar Full Pack
Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons
Skyrim HD v1_6 FULL - Riften
Solstheim landscape and furniture
اینا رو هم دارم دانلود میکنم :
Skyrim HD v1_5 FULL - Landscape
Skyrim HD v1_5 FULL - Misc
Skyrim HD v1_5 FULL - Towns
Unofficial Hearthfire Patch
Unofficial High Resolution Patch
Unofficial Skyrim Patch
Male Body Retexture
Proper Clean Female Body
The Eyes Of Beauty
HN66s Long Eye Lashes
Better Beast Races
---------------------
نصب کردم ولي تاثیر آنچنان ندیدم :
Detailed Bodies
Detailed Faces
Detailed Lips
High Resolution Scars
Fantasy Heroine Face Texture for Females
Female Face skin v1_8 rev1 Fuller Lips version-5106-1-8
Freckle Mania Standard Quality
lips tint mask-5106-1-71
vanilla_female_face_enchant-20200-
XCE-1_13-2356-1-13
ApachiiSkyHairFemale v1.0
ApachiiSkyHairFemale v1.4
ApachiiSkyHairMale v1.2
ApachiiSkyHair NPC Overhaul by Spewed - Combined Version-23965-1-10
ApachiiSkyHair NPC Overhaul by Spewed - Elf Female Only Version-23965-1-10
ApachiiSkyHair NPC Overhaul by Spewed - Human Female Only Version-23965-1-10
VANILLA LONG HAIR - alternative-35092-2-3
Skyrim Convenient Horses
Skyrim Deadly Combat
Skyrim Footprints
Skyrim Frostfall
Skyrim Needs and Diseases
skyrim perk overhaul
Skyrim skse
Skyrim Spartan Army V11
Skyrim The Dance of Death
Skyrim Wet and Cold
SkyUI
-----------------
Aesir aromr
Ariyan Weapon Pack
Cloaks of Skyrim
Crossbow Basic Collection
daedric lord armor
Midas Skyrim
Skyrim Legendary Smithing
Skyrim Apocalypse Magic
Skyrim Apocalypse Spells
Skyrim Armor Mod
Skyrim Guns
Skyrim horse Armo
Skyrim housecarl better face
skyrim lost magic
Skyrim perasn of persia weapon
Skyrim Unique Masks
Skyrim Vampire armor craft
Tribunal Masks
Tribunal Robes V2
Unique Uniques
Last edited by ORDI; 18-04-2014 at 16:56.
برو همونجا که MO رو دانلود کردی . توی قسمت اپشنال یک فایل داره به اسم NCC Downfrade و اونو دانلود کن و بریز تو پوشه MO . مودهایی که FOMOD هستن رو حالا میتوی نصب کنی و ارور نمیده
BOSS رو که بهت دادم لینکش رو . این دو تا رو هم از این جا دانلود کن :
هر جا میخوای نصبشون کن . بهتر تو پوشه خود اسکایریم نصبش کنی . البته نه پوشه ای که توش enb ریختی . یک پوشه قبل ترش . برنامه های کمکیت رو بهتره همیشه اونجا بریزی .
حالا از همون روشی که قبلا گفتم باید فایل exe این دو تا نرم افزار رو به عنوان executable بدی به MO . بعد از نصب فعلا لازمشون نداری . زمانی که تمام مودهای دلخواهت رو نصب کردی ازشون باید استفاده کنی .
درسته اینا کلی مشکلات رو رفع میکنن اما بعضی مودها واقعا با هم سازگار نیستن . مودهایی که هر دوشون یه چیز خاص رو تغییر میدن . باید تو صفحه مود بری ببینی راجع به مودهای هماهنگ چی نوشته . معمولا تو صفحه مود دنبال compability بگرد که نوشته با چه مودهای سازگاره یا ناسازگاره .
این همه مود گرفتی ؟![]()
کلا دلبخواهیه هر کدوم رو خواستی نصب کن "
Enhanced Blood Textures
برخلاف معروفیتش یک مودیه که به شدت ممکنه بازیت رو مشکل دار کنه . چون مود جدیده و اسکریپت فراوانی هم داره . نصبش نکنی بهتره
Skyrim HD رو هم همش رو نصب کن .
البته بازم میگم مطمئن شو High resolution tex pack رو نصب کرده باشی . چون اگه اونو داشته باشی فرق چندانی نمیکنه به نظرم .
پچ باگها رو هم نصب کن همش رو .
اینا رو هم به اضافه اون مودهای صورت که گفتی نصب کن :
ماشاا... واسه Female چقدر مود ساختن . دریغ از چند مود توپ واسه Male .
ملت همه منحرفن
موها رو فقط اینا رو نصب کن
دیگه اینا رو نصب کن :
RaceMenu
Follower Overhaul یا همون UFO که البته ممکنه بازیت رو خراب کنه . چون 15 نفر رو میتونی با خودت راه ببری ممکنه مشکل دار بشه .
Skyrim Convenient Horses
Skyrim Footprints
Frostfall رو نصب نکنی بهتره چون خیلی script داره و کلا مود پر مشکلیه .
Skyrim Needs and Diseases
Skyrim skse اینکه کلا واجبه . اصلا مود نیست . همه مودها تحت نظر ایشون عمل میکنن . بازی رو باید از طریق همین اجرا کنی همیشه .
Skyrim The Dance of Death لذت دو چندان اسکایریم با این مود
SkyUI هم واسه اکثر مودها لازمه که نصب باشه چون بتونی از تو بازی مودها رو تنظیم کنی .
ودر اخر 3 مودی که سر دسته همه مودها هستن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لذت 10 برابر اسکایریم با این مود
این سه تا به ترتیب بزرگترین مودهای تغییر دهنده گیم پلی ، زره و سلاح هستن که به نظر من از نون شب هم واجب تره . مخصوصا Skyrim Redone معروف به SkyRe .
اگه تصمیم گرفتی SkyRe رو نصب کنی موقع نصب هر مود چک کن که با این مود سازگار باشن .
داداش این skyre باید کدوماش دانلود کنم ؟
فقط Main files?
میگم داداش اصن یاهوم اد کن
Last edited by ORDI; 18-04-2014 at 20:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)