سلام بچه ها
می خواستم بدونم سرعت دانلود شبانتون چنده؟
من سرویس 1 مگ دارم دانلود روزانه 140 و شبانه8.
سلام بچه ها
می خواستم بدونم سرعت دانلود شبانتون چنده؟
من سرویس 1 مگ دارم دانلود روزانه 140 و شبانه8.
شما انقادر چند صحه ی قبل رو نخوندید منو خودم به بچه ها گفتم هماهنگ بشید و ایمین و زنگ بزندید ولی متسفانه فکر کنم هیچی همکاری نکرده دیگه چی میتونم بگم...............................
شماره تماس برا تهرانی ها 885544173 هر جند میدونم یک نفر هم همکاری نمی کنه![]()
شما از خودت شروع کن، یک متن آماده کن و یک تاپیک راه بنداز، کم کم جمع میشن و همکاری میکنند !
خیلی ها شاکی هستند.
هر کسی باید یک گوششو بگیره تا کار پیش بره ! مشکل ما اینه که همش از بقیه انتظار داریم تمام و کمال کارها رو انجام بدهند.
بنده هم اگر نیازی باشه در پیش برد کار کمک میکنم.
دو حالت بیشتر نداره ، یا تلاشها به نتیجه میرسه یا طرف آدم بی لیاقتیه و به خواسته مشتریانش توجه نمیکنه که در اون صورت کسانی که پا پیش میگذارند باید اراده داشته باشند و از جای دیگه خدماتشونو تهیه کنند "بعنوان حرکت اعتراضی P : "...این نشد کار هم لنده بدیم و هم خرید کنیم.
اگر درست خاطرم باشه سال 88 شبانه 100کیلوبایت بود.
Last edited by Alone-Star; 08-11-2011 at 12:52.
مخابرات 256 رو ماهی 12 تومن می ده - من دارم و راضی هستم، سرعتش دقیقا نصفه صبانت هست که داشتم اما محدودیت حجم نداشتنش اون مورد را جبران می کنه ، بسته به نیازت ببین به کارت می یا یا نه، من راضی ام و مشکلی ندارم
اما اگه بتونی یه جوری 512 مخابرات بگیری عالی هستش
ماهیانه 20 تومن می شه اما بدون محدودیت دانلود
بسته به منطقه مخابراتی باید با همون مدارکی که برای 256 درخواست دادای بری و منطقه مخابراتی کل اون ناحیه برای 512 از نو درخواست بدی
کسایی که دارن کاملا راضی هستند،
مگه شمارش 88554123 نيست ؟ اين شماره شما كه اصلا 9 رقمه ؟ اخرشم كه 73 ؟![]()
دوست عزیز اشتباه تایپی بوده شماره دفتر مرکزی 88554173 وشماره پشتیبانی 88554723
=================
دستان یک سوال شبانه شما دیشب وضعیتش چطره یوده من ساعت 4 کانکت شدم لست idm رئ گذاشتم برا دانلود الان امد میبینم همش ارور داره 70 مگابایت بیشتر دانلود نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی عزیزم
نقل قول: با همون مدارکی که برای 256 درخواست دادی :
چه مدارکی لازمه؟
دیشب شبانه صبانت قطع بود
باید در این صبا رو تخته کنن با این سرویس دهیش
البته همه شرکت ها همینطورین ها ! یکی از یکی بدتره
ساعت شبانه رو که افزایش ندادن هیچ زدن دیشب هم شبانه رو قطع کردن
حالم بهم میخوره از adsl ایران
یکی ار آشناهای ما با کارت ارشد 256 گرفت، بعد باهمون کارت برای 512 درخواست داد
آقا قضیه این فرم های توی سایت باقیمانده اعتبار چیه ؟ من هر کاری میکنم اون 500 مگ هدیه رو نمیده.
در ضمن چرا دیگه میزان باقیمانده رو به روز نشون نمیده ؟ خودش میگه مال 3 آبان هست و تا یک هفته دیگه به روز میشه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)