به نظرم جنابعالی انتگرالرو درست نگرفتید.اینی که شما نوشتید انتگرال
هست.اگر همین قسمت رو اصلاح کنید دقیقا به جواب hts1369 گرامی می رسید
به نظرم جنابعالی انتگرالرو درست نگرفتید.اینی که شما نوشتید انتگرال
هست.اگر همین قسمت رو اصلاح کنید دقیقا به جواب hts1369 گرامی می رسید
بچه ها می شه لطفا اینو اثبات کنید هرچی فک می کنم نمی شه می دونم خیلی سادست :(قدر مطلق z1 منهای z2 تقسیم بر 1 منهای z1 ضرب در z2 کوچکتر مساوی 1اندازه ی z1 و Z2 هم کوچکتر از یکی و جفتشون هم عدد مختلطنببخشید هر چی سعی کردم نشد ریاضی بنویسم..
سلام به شما دوست گرامي از راهنمايي شما ممنونم من جواب را در پست قبلي خودم اصلاح كردم و به اين ترتيب بايد گفت جواب كتاب درست است به نظرم جناب hts1369 يك علامت منفي را جا انداخته اند كه در اصلاح پست خودم به مكان آن علامت اشاره كرده ام ولي حالا گذشته از اين موضوع امروز در كتاب رياضي عمومي ليتهلد انتگرال csc x را به صورت زير ديدم:
حالا اگر اين مقدار را براي csc x در نظر بگيريم فكر ميكنم جواب بدست آمده تغير ميكند در اينصورت بجاي عامل
عامل
را خواهيم داشت تا نظر دوستان چه باشد؟
Last edited by kvhsade; 09-11-2012 at 09:23.
سلام دوست گرامي براي نوشتن رياضي بايد عبارتي را كه در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتي بين دو عبارت [IMG] [/IMG] قرار بده (البته اول از همه بايد در پايين صفحه آن سايت تنظيم را روي URLانتخاب كني )بعد روي كادر خاكستري كه عبارت را دربر داره كليك كن و كپي كن و در بين آن دو كروشه كه در بالا گفتم بچسپان حالا من اين عبارتي را كه گفتي مينويسم تا بعد با كمك دوستان ديگه به حلش هم برسيم:
البته من با توجه به بيان فارسي مسئله شما اين عبارت را نوشتم اگر صورت سوال را درست ننوشتم بگيد تا اصلاح كنم
Last edited by kvhsade; 09-11-2012 at 18:51.
سلام
بله دقیقا همینطور هست که می فرمایید و این تفاوت جواب ها به خاطر همون منفی است.
اما در مورد صورت های دیگه ی انتگرال کسکانت ، باید گفت که تمامشون برابر هستند و در جواب مساله ی مطرح شده خللی ایجاد نمی کنند . مثلا همینی که فرمودید:
و عبارت سبزرنگ بدیهی است.
بله درسته فقظ z2 در مخرج مزدوج هستش ..
آره ولی من چند روزه هر چی می کنم ااین سایت بالا نمی یاد..
دوستان ممنون می شم برام اثباتش کنید//
سلام اگر z1وz2 دو عدد مختلط باشند ثابت كنيد:
![]()
سلام
این یه سوال هست از بخش ریشه گیری ریاضی 1
والا ما که نخواستیم کتاب قلمچیبگیریم ، مجبورمون کردن
، این سوالو با چندنفر از دوستان اینطوری حل کردیم ولی پاسخنامه قلمچی چیز دیگه ای میگه ،
ببینید درست حل می کنیم یا نه؟
پاسخنامه میگه رادیکال سه منهای رادیکال دو
ممنون![]()
سلام
جواب قلم چی درست هست.
احتمالا اشتباهی که شما و دوستاتون انجام دادید اینه که وقتی عددی رو از زیر رادیکال با فرجه ی زوج درآوردید قدر مطلق رو فراموش کردید بزارید.و چون حاصل رادیکال اول منفی است ، برای برداشتن قدر مطلق ، باید عبارت درون قدر مطلق رو در یک منفی ضرب کنید.
![]()
سلام خدمت دوستان فرمول براکت nx را میخواستم کارم گیره
پیشاپیش ممنون
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)