لباس برزیل واقعا سبز شده ؟ یا تو این بازیه اینجوریه
لباس برزیل واقعا سبز شده ؟ یا تو این بازیه اینجوریه
pesedit 0.3 فقط لباسها و لوگو رو عوض می کنه یا شامل نقل و انتقالها هم میشه؟
دوست عزیز اگه اینترنت پر سرعت داری که هیچ همشو بگیر!
ولی اگر سرعتت پایینهپچ PES_2011_Patch_0.4_by_razib_46 را که 60
مگه بگیر اگه نخواستی PesClub SuperPatch V1.2 که 35
مگه هم کارتو راه میندازه تمام نقل وانتقالها و لباسا و لوگو ها و بندس لیگا را هم داره
لینکش هم اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
نه بابا زرده اگه از PES_2011_Patch_0.4_by_razi استفاده کنیزرد میشه نمی دونم چرا تو این ورژن هیچی را درست نکردند
![]()
سلام
چطوری میشه قدرت یه دروازه بان رو کم کنی (راحت گل بخوره) ولی عددش تغییری نکنه...و برعکس
![]()
برای تیم مقابل رو نمیشه کاری کرد.همون موقع که تریلر اومد من گفتم این انشای بالای سر بازیکنان چیه.خدا کنه بشه آورد پایین.اما خدا نخواست.
از پستت معلومه برای بازی دونفره میخوای.که طرف نفهمه.نه؟!!!
یا باید دروازه بان رو با استاتهاش قوی و ضعیف کنی یا مهاجمات رو قدرتمند کنی.کلا بدون تغییر استات ها نمیشه کاری کرد.در بازی یکنفره راه حل دیگه تغییر درجه سختی بازی هست.
یعنی هیچ جور نمیشه این حالت رو برای تیم مقابل غیر فعال کرد ادیتوری پچی چیزی
واقعا خیلی ضایعس
این حرکت تو فیفا که نیست خدای نکرده
آخ جون من اصلا یادم نبود که بازیکنای حریفم بالا کلشون اسمشونو مینویسهیعنی هیچ جور نمیشه این حالت رو برای تیم مقابل غیر فعال کرد ادیتوری پچی چیزی
واقعا خیلی ضایعس
این حرکت تو فیفا که نیست خدای نکرده![]()
همیشه میگفتم چرا همچین چیزی رو بهش اضافه نمیکنن![]()
نه تو فیفا هر بازی کنی که توپ دستش باشه بالا کلش اسمش میاد، البته یادم نیست بازیکنای حریفم اینجوری میکرد یا نه ... فکر نکنم![]()
کسی میتونه در مورد قسمت ability setting یکم توضیح بده ...که هر گزینه ماله چه قدرتیه؟؟؟
Last edited by AhmadReza.; 13-11-2010 at 09:58.
خب جلوش نوشته دیگه !
روش هم نگه داری یه تیپ میاد راجبش توضیح میده
خب مرد مومن اگه من بلد بودم انگلیسی ترجمه کنم که نمیومدم اینجا سوال کنم ....!!!!!!
.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)