عزیزم باید داخل مموری کپی کنیشون همین!!
عزیزم باید داخل مموری کپی کنیشون همین!!
دوستان من هرکاری میکنم نمیشه فولدری بنام . (نقطه) رو درست کرد که فایل ها تو گالری نیان!!!
اجازه نمیده با همچین نامی درست بشه..
مشکل از کجاست؟
بالاخره n900 ها رو رد کردم و برا خودم و نامزدم گلکسی رو خریدم
کلی گشتم تا made in korea پیدا کردم
16gb
گارانتی اصلیش که نبود
خود نمایندگی هم نداشت
ماکروتل 580
البته 600 میگفت که چون دوتا برداشتم(سفید و مشکی) پایین تر داد
made by samsungارزونتر بود اما فکر کنم کار درستو کردم که کره ایشو گرفتم
حالا نرم افزار از کجا دانلود کنم؟
دوستان امروز با سه و نیم ساعت بازی کردن (همین حدودا.خدایی خیلی حال داد مخصوصا nfs shift
4-5 تا ویدئو کلیپ و 4 تا میوزیک و 9-10 تا اس ام اس و یه مکالمه ی کوتاه از ساعت 9 صبح تا 4 ونیم بعد از ظهر 49 درصد از باتری مونده بود...
یه بار خاموشش کردم خواستم پشت گوشیم رو نگاه کنم باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم یهو شد 28 درصد
حالا نظرتون چیه؟ زیاد مصرف کرده یا کم یا عادی یا متوسط یا...
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
مبارکتون باشه.
بله به نظر من هم کار درست رو کردید....فکر کنم کار درستو کردم که کره ایشو گرفتم
از هرجا دلتون خواست..... والله سایت زیاده ...همین سایت خودمون هم یه تاپیک داره:حالا نرم افزار از کجا دانلود کنم؟
سایت های دیگه هم هستند که اگه نام بازیتون رو سرچ کنید تو گوگل راحت پیدا میشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یکی یه رام توپ سراغ نداره که هم روون باشه هم فری رم بالایی داشته باشه هی فورس کلوز نده الن 2.3.4 دارم واقعا ضدحاله
الان دارم یه ساینوژن دان میکنم ببینم چی میشه فکر نکنم 2.3.3 مالی باشه
بچه ها 2.3 برا این گوشی رسمیه؟
کجا برم بدم برام آپدیت کنن؟
خودم بلد نیستم
نه اتفاقا خیلی خوبم دوام آوردهدوستان امروز با سه و نیم ساعت بازی کردن (همین حدودا.خدایی خیلی حال داد مخصوصا nfs shift
4-5 تا ویدئو کلیپ و 4 تا میوزیک و 9-10 تا اس ام اس و یه مکالمه ی کوتاه از ساعت 9 صبح تا 4 ونیم بعد از ظهر 49 درصد از باتری مونده بود...
یه بار خاموشش کردم خواستم پشت گوشیم رو نگاه کنم باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم یهو شد 28 درصد
حالا نظرتون چیه؟ زیاد مصرف کرده یا کم یا عادی یا متوسط یا...
3.5 ساعت بازی پدر باتری رو در میاره !
این یه بار رو تو باتری شانس آوردیم....
خدایی هیچوقت باتری موبایلام خوب نبوده...فقط یه w810 داشتم یلی بود برا خودش....
اما بقیشون خوب نبودن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)