تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 476 از 1291 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486526576976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر به گروني بخواي حساب كني adsl ماهي 10 هزار تومان هم خيلي گرونه چه برسه به 30 هزار. الان امريكا ماهي 10 دلار اينترنت واقعا پرسرعت سرعت حرفه اي كه براي اون 10 دلار هيچي نيست. اينجا سرعت 128 كه نه 16 كيلوبيت رو بايد ماهي 10 هزار بدي اسمشم پرسرعته. ولي وايمكس نسبت به تكنولوژي جديدش خوب داره ميگيره و اينكه دردسرهاي مخابارت و سيم كشي و فاصله مخابرات و غيره رو نداره. وايمكس سرويس 512 با 4 مگ حجم ماهي 20 هزار گرونه؟؟ adsl كه گرونتره؟! ماهي 10 هزار تومان مخابرات هم خودم الان دارم كه ميخوام پس بدم ندن سنگين ترن واقعا مزخرفه. سرعتش روي 10 هست. اگر بجومبيم درست ميشه.

-------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان من ميخوام اين طرح 3 ماهه رو بگيرم به نظر شما براي مهرماه هم تمديد ميشه؟؟؟چون ايرانسل عادتش هست من براي برج ديگه ميخوام بگيرم.
    در ضمن اين طرح اعتباري و طرح دائمي چيه؟؟؟ اعتباري بگيرم؟ دائمي نفهميدم پول 2 ماه روب ايد بديم؟ من ميخوام همون ماهيانه بگيرم نهايت بعد خواستم 3 ماهه. بستگي به شرايط مالي داره

دوست عزیز شاید در مهر ماه بخاطر بازگشایی مدارس تمدید کنن ولی ایرانسل کاراش معلوم نیست شما اگه میخواهید بگیرین الان ثبت نام کن طرحش فکر کنم اعتباریه

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

عزیزانی که با وی پی ان مشکل دارند و سرعتشون پایین اومده یا اینجا بگن یا پیغام خصوصی بدن مشکلشونو حل کنم

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سرويس وايمكس ميدونم بهتره استفاده كردم ديدم ولي دوستم از همين مخابرات كه ميكي بده 256 كرفته سرعت دانلود اكثرا تو 32 ايناست راضي هم هست هرجي بخوام ميكم برام دانلود كنه... سرعت 10*60*60*12*31 = ميشه 13 كيك حالا اونم نه 5 يا 6 كيك اين كه بهتر شد تازه سرويسه كه ميكي بده ... الان با كلي تلاش و دانلود نكردن شده 1.5 كيك حالا فكر كن تا اخر ماه جي ميشه سرويس خوب به تنهايي كافي نيست

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما هر ماه هر سرویسی بخوای میتونی بگیری و اجباری نیست و اختیاریه واسه گرفتن 512 بهترین راه و راحت ترین راه گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهته فقط یادت باشه بجای درج شرکت بزن ایرانیل تو گواهی شما پولو به همون نمایندگی بدین بهتره و رسید هم دریافت میکنین و سریع تر به کارتون میرسن تا اینکه از سایت ثبت نام کنین چون وقتی از نمایندگی ثبت نام کنین اون نمایندگی سریع به کارتون میرسه و پیگیره مارتون میشه و لی اگه از سایت ثبت نام کنین پیگیریش کمتره ولی از من میشنوی از نمایندگی ثبت نام کن و پولو بهشون بده از سایت ثبت نام نکن دوستامون در همین تاپیک بودن که تا 8 روز بهشون زنگ نزدن بودن چون از سایت ثبت نام کرده بودن حواست جمع باشه از نماتیندگی ثبت نام کن [COLOR="Silver"]
    ممنونم ميلاد جان.ببين من الان از اداره نامه ميدن براي هر سرويسي. يكي اينكه اگه من براي 1 مگابيت بگيرم ولي ميخوام 512 بگيرم يه موقع بعدا خواستم 1 مگابيت بگيرم بتونم يا همين 512 بزنه مشكلي نيست؟ چون هر ماه ميشه سرويس بالاتر گرفت. آخه اين دوستمون ايمان جان گفتن حتما بايد در نامه سرويس رو قيد كني چه سرعتي.
    در ضمن من كارت دانشگاه پيام نور داشتم گم شده دنبالش نرفتم ادامه ندادم وگرنه به اسم خودم ميگرفتم. الان خواهر من دانشگاه علمي كاربردي ميخونه براي گرافيك و الان تموم كرده بايد امتحان جامع بده 2ماه ديگه ميتونه گواهي بگيره؟؟ كجا بايد بره چي بگه؟؟ اشتغال به تحصيل بگيريم با نامه چه فرقي داره؟؟؟ آخه نامه خيلي راحت تر هست تا اشتغال به تحصيل؟؟؟ ميخواستم كلا اطلاعاتم رو كامل كنم بدونم چيكار كنم؟! اگه فرقي نداره خودم نامه بگيرم.
    چون دوست من سرويس 512 گرفته با يه نامه مهر مشاور املاك كه خودش درست كرده بود و كاري ندارن فرماليته هستش. مرسي از راهنمايي

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

سرويس وايمكس ميدونم بهتره استفاده كردم ديدم ولي دوستم از همين مخابرات كه ميكي بده 256 كرفته سرعت دانلود اكثرا تو 32 ايناست راضي هم هست هرجي بخوام ميكم برام دانلود كنه... سرعت 10*60*60*12*31 = ميشه 13 كيك حالا اونم نه 5 يا 6 كيك اين كه بهتر شد تازه سرويسه كه ميكي بده ... الان با كلي تلاش و دانلود نكردن شده 1.5 كيك حالا فكر كن تا اخر ماه جي ميشه سرويس خوب به تنهايي كافي نيست
    والا من خونه يكي از دوستام كه ونك هست ميرم 256 داره زور ميزنه ميرهر وي 20. خودم من هم كه 128 دارم تا به حال نشده ثابت باشه همش از روي 6 شروع ميشه تا 12 بعد ميره دوباره پايين بعضي وقتها شده خيلي تايم كم روي 16 هم دانلود كرده خيلي ديگه خلوت بوده ولي اگه خوب بود من نميرفتم اينترنت ديگه اي بگيرم. مخابرات مشهد 2 مگابيت داره به همه ميده ولي تهران اينجوري نيست. مخابراتها هم اكثرا قديمي هست تجهيزات و كابل كشي هاي ساختمان ها و غيره و هزاران مورد روي سرعت تاثير داره و وايمكس حداقل يه امواج روش تاثير داره و تكنولوژي جديدتر هستش.
    موفق باشي.
    Last edited by mrmostafa; 03-09-2011 at 19:39.

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11 سرویس ضعیف وایمکس ایرانسل

سلام
    الان یک ماهه که وایمکس ایرانسل واقعا افتضاح شده. (سعادت آباد، علامه ی جنوبی- 512K)

آدم بیشتر از اینجا ناراحت می شه، که وقتی زنگ می زنی، یه سری چرت و پرت تحویلت می دن. (ویروس! نصب مجدد ویندوز!)

دیگه وقت اونه که ایرانسل بفهمه، کم فروشی ش تابلو شده!
    نه تنها سرعت پایینه، اصلا لینک stable نیست و وقتی ping می گیری، بالای ده درصد Lost داری!!!

لطفا دوستانی که از سرویسشون راضی نیستند، به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برند و طرح شکایت کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (گزینه ی شکایت از اپراتورها)

همیشه خوش باشین،
    ©م.م.©
    Last edited by patal; 03-09-2011 at 22:57.

5. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    الان یک ماهه که وایمکس ایرانسل واقعا افتضاح شده. (سعادت آباد، علامه ی جنوبی- 512K)

آدم بیشتر از اینجا ناراحت می شه، که وقتی زنگ می زنی، یه سری چرت و پرت تحویلت می دن. (ویروس! نصب مجدد ویندوز!)

نه تنها سرعت پایینه، اصلا لینک stable نیست و وقتی ping می گیری، بالای ده درصد Lost داری!!!

لطفا دوستانی که از سرویسشون راضی نیستند، به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برند و طرح شکایت کنند.

کد:

همیشه خوش باشین،
    ©م.م.©
    سلام دوست عزیز: یکی از دوستان من در بخش فنی ایرانسل کار میکنه و هر موقع که من با مشکلی مواجه میشم اول از اون میپرسم و بعدش زنگ میزنم به مرکز تماس ایرانسل. اما اینو هم بگم منظورم از مشکل مواردی از قبیل افت سرعت یا تنظیمات مودم نیستش، منظور من مشکلاتی از قبیل پرش سیگنال یا قطع شدن سیگنال هستش و اتفاقا در روز پنجشنبه از صبح تا ساعت 2 بعدازظهر سیگنال وایمکس در منطقه ما (تهران نو) به کل قطع شده بود انگار آنتن وایمکس تهران نو خاموش شده بود من هم که مطمئن بودم اشکال از شبکه هست سریعا باهاش تماس گرفتم و موضوع را اطلاع دادم اون هم گفتش ما داریم روی آنتن کار میکنیم تا یک سری تغییرات و تنظیماتی انجام بدیم و به زودی سایت فعال میشه و همین طور هم شد و از روز پنجشنبه به این ور چراغ های سیگنال من نه افت داشته و نه پرش و نه تغییرات محسوس.
    هدف از گفتن این موضوع این هستش که میخوام به شما اطلاعاتی از یک شخص مطلع و آگاه به شبکه وایمکس ایرانسل بدهم. در مورد منطقه سعادت آباد باید بگم که استقبال از وایمکس ایرانسل خیلی خوب بوده و به دلیل وجود داشتن خیلی زیاد مودم و افزوده شدن بیشتر آن در موقع طرح های تخفیفی شبکه با افت سیگنال مواجه شده و چاره ای جز نصب یک بی تی اس وایمکس نیست و این کار هم به زودی انجام میشه.
    خلاصه اینکه اشکال از افت سیگنال به دلیل وجود مودم های زیاد هست نه تراکم ساختمان یا اشکال فنی آنتن وایمکس.
    امیدوارم که جوابتونو گرفته باشید

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=mrmostafa;6429851]ممنونم ميلاد جان.ببين من الان از اداره نامه ميدن براي هر سرويسي. يكي اينكه اگه من براي 1 مگابيت بگيرم ولي ميخوام 512 بگيرم يه موقع بعدا خواستم 1 مگابيت بگيرم بتونم يا همين 512 بزنه مشكلي نيست؟ چون هر ماه ميشه سرويس بالاتر گرفت. آخه اين دوستمون ايمان جان گفتن حتما بايد در نامه سرويس رو قيد كني چه سرعتي.
    در ضمن من كارت دانشگاه پيام نور داشتم گم شده دنبالش نرفتم ادامه ندادم وگرنه به اسم خودم ميگرفتم. الان خواهر من دانشگاه علمي كاربردي ميخونه براي گرافيك و الان تموم كرده بايد امتحان جامع بده 2ماه ديگه ميتونه گواهي بگيره؟؟ كجا بايد بره چي بگه؟؟ اشتغال به تحصيل بگيريم با نامه چه فرقي داره؟؟؟ آخه نامه خيلي راحت تر هست تا اشتغال به تحصيل؟؟؟ ميخواستم كلا اطلاعاتم رو كامل كنم بدونم چيكار كنم؟! اگه فرقي نداره خودم نامه بگيرم.
    چون دوست من سرويس 512 گرفته با يه نامه مهر مشاور املاك كه خودش درست كرده بود و كاري ندارن فرماليته هستش. مرسي از راهنمايي

---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------

سلام دوست عزیز ببین در قرار دادی که بین شما و ایرانسل سندی که نوشته میشه شما هر سرعتی خواستی میتونی بگیری و هر ماه میتونی عوض کنی و سرعت رو تغییر بدی عزیزم هر سوالی داری از خودم بپرس از کسه دیگه ای نپرس که دچار تردید نشی ببین نامه دانشگاه یا هر جای دیگه باید به اسم خودت باشه فقط و فقط نه اینکه بری به اسم خواهرت بگیری بعد خودت استفاده کنی فرقی نداره نامه بگیری یا اشتغال به تحصیل زمان اشتغال به تحصیل باید جدید بتشه نه قدیمی و وقتش نگذشته باشه سوالی داشتی من هستم

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------

سلام

کد:

همیشه خوش باشین،
    ©م.م.©

دوست عزیز دقیقا میگی مشکلت چیه ما که مشکل نداریم و راضی هستیم

8. این کاربر از milad.vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بلاخره آدم نميدونه بگيره نگيره همه مينالن. البته وايمكس مبين نت و شاتل و ايرانسل مبين نت كه مرخص شده فعلا شاتل رو نميدونم ميمونه ايرانسل بعضي راضي هستن بعضي ناراضي. ولي ايرانسل باز لهتره
    Last edited by mrmostafa; 03-09-2011 at 22:43.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

[QUOTE=milad.vista;6430565]
    ممنونم ميلاد جان.ببين من الان از اداره نامه ميدن براي هر سرويسي. يكي اينكه اگه من براي 1 مگابيت بگيرم ولي ميخوام 512 بگيرم يه موقع بعدا خواستم 1 مگابيت بگيرم بتونم يا همين 512 بزنه مشكلي نيست؟ چون هر ماه ميشه سرويس بالاتر گرفت. آخه اين دوستمون ايمان جان گفتن حتما بايد در نامه سرويس رو قيد كني چه سرعتي.

سلام دوست عزیز ببین در قرار دادی که بین شما و ایرانسل سندی که نوشته میشه شما هر سرعتی خواستی میتونی بگیری و هر ماه میتونی عوض کنی و سرعت رو تغییر بدی عزیزم هر سوالی داری از خودم بپرس از کسه دیگه ای نپرس که دچار تردید نشی ببین نامه دانشگاه یا هر جای دیگه باید به اسم خودت باشه فقط و فقط نه اینکه بری به اسم خواهرت بگیری بعد خودت استفاده کنی فرقی نداره نامه بگیری یا اشتغال به تحصیل زمان اشتغال به تحصیل باید جدید بتشه نه قدیمی و وقتش نگذشته باشه سوالی داشتی من هستم [COLOR="Silver"]
    خوب پس نامه از اداره بگيرم بهتره كه به نام خودم باشه. از نظر سرعت كه فرقي نداره به هركي ميدن يكي هست ديگه؟ راستي چرا قبض تلفن ميگيرن ديگه؟؟؟ من چه مداركي روب ايد با خودم ببرم نمايندگي؟؟؟ ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

کد:

همیشه خوش باشین،
    ©م.م.©
    سلام مشکلتون چیه؟ من که منطقه کارگر و امیرآباد هستم مشکلی ندارم و سرعت هم فول هست
    شاید مودمتون مشکل دار شده

12. این کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

قابل توجه بعضی دوستان .
    توی مناطق تحت پوشش پارک جنگلی لویزان حتی قرمز هم نیست. من جمعه با لپتاپ اونجا از یو توب فیلم دانلود کردم...!
    کاملا بستگی به منطقه و ترافیک اون منطقه داره. بعضی وقتها افت سرعت زمانی هست . تحمل کنین درست میشه.

14. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •