سلام به نیلوفر جان من چند ماهی که دنبال لپ تاپ هستم والان چند سوال دارم با تشکر!
hp DV6-3142 و hp DV6-3140 یکیه؟
چند خریدی با گارانتی؟
از کجا ؟
اسم گارانتیش چیه؟
خوبه؟
داغ میکنه؟
ببخشید ها سوال هام زیاد شد![]()
سلام به نیلوفر جان من چند ماهی که دنبال لپ تاپ هستم والان چند سوال دارم با تشکر!
hp DV6-3142 و hp DV6-3140 یکیه؟
چند خریدی با گارانتی؟
از کجا ؟
اسم گارانتیش چیه؟
خوبه؟
داغ میکنه؟
ببخشید ها سوال هام زیاد شد![]()
در مورد خرید هیچ وقت به حرف فروشنده اطمینان نکنید ، اینو من تجربه کردم که میگم . همه تحقیقتونو کامل تو نت بکنید و محصول و انتخاب و فقط برای خرید همون مدل برید و سعی کنید گول زبون بازی های فروشنده های ایرانی و نخورید!!
در مورد داغ کردن هم همین اول کاری نمیشه فهمید دوست من ، هر لپ تاپی داغ میکنه بد و خوب هم فرقی نمیکنه من خودم 3-4 سال HP Compaq CQ50 دارم نه از فن و میز لپ تاپ استفاده میکنم نه چیزه دیگه فقط روی میزه کامپیوترمه شبا هم همیشه تا صبح مشغوله دانلوده اما تا الان هیچ مشکلی نداشته از نظر داغی غیر عادی . مسلما بعد کمدت طولانی داغ میشه درگاه فن Cpu اما کاملا عادیه
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی...![]()
13 اینچ ها قیمتشون گرونه.
14 اینچ دل اینسپایرون 4030. حدود 770 هزار تومان
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
نت بوک فکر کنم واسه اون کارها کم بیاره
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
به نظرم واسه اتوکد و اون کاربردها هر چی صفحه نمایش بزرگتر باشه بهتره.
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
ایسر 5742 و hp g62 بهتر هستن
سی پی یو core i3 و گرافیک رادئون 5470 دارن.
ببخشید شما از لپ تاپ اچ پی 3140 بدی دیدید من انتخابم 90% این لپ تاپ خوبه میخوام 10 ساعت روشن و با هاش بازی کنم
من حدود یک ماه دارمش و هیچ مشکلی هم نداشته تو این مدت
تو این تایپیکا در مورد 3140 و 3150 بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینام عکسهای 3140 خودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز چون در مورد گارانتی و اینکه از کجا خریدم پرسیدی ترجیح دادم جواب سوالاتو خصوصی بدم
البته فکر کنم دیروز بود جوابتو دادم.هنوز ندیدی؟
سلام به همه بچه های باصفا آقا من میخوام این لپ تاپ اچ پی 3140 رو از نمایندگی بخرم دقیقا کجاست؟ از اونجا بخرم خوبه؟
سلام
اگه میشه لپ تاپهای زیر رو با توجه به کیفیت مانیتور رده بندی کنید.
SONY-ACER-DELL-HP-LENOVO
نظر خصوصی منو دیدی؟؟
من جواب سوالاتو اونجا دادم.
اگه آدرس جایی که خریدم میخوای بگو با پیغام خصوصی بهت میگم
3140 و 3142 یکی هستن.تنها تفاوتشون توو رنگشونه.3140 مشکیه و 3142 سفید.من سفید گرفتم
با گارانتی ایران اچ پی گرفتم 1.020.000 ت.گارانتیش 18 ماه هست
بله خوبه خیلی جیگره
کلمه ی داغ که مسخره س.فقط سمت چپ کنار تاچ پد گرم میشه.مثل بقیه ی لپ تاپایی که از نزدیک دیدم با مارکای مختلف
کلا چیزه خوبیه از خریدش پشیمون نمیشی
اگه آدرس شرکت هم خواستی بگو توو نظر خصوصی میزارم برات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)