سلام
من از صبح نبودن الان اومدم .
خیلی از سایتها بازیو ارزیابی کردن و نمراتی بهش دادن من سعی میکنم به مرور اخبارشون توی تاپیک بزارم .
سلام
من از صبح نبودن الان اومدم .
خیلی از سایتها بازیو ارزیابی کردن و نمراتی بهش دادن من سعی میکنم به مرور اخبارشون توی تاپیک بزارم .
مسعود جان فکر میکنی علت این همه تعریف تمجیدی که از فیفا میکنن چیه شما فکر میکنی چیزی به غیر مسائل پولی درآمد و زائیه ؟
واقعا خیلی مسخرست که سایتی مثل یورو گیمر و همینطور ویدئو گیمر میاد این نمراتو میده یعنی حتی کمتر از نسخه 2009 بازی . واقعا برای من که خیلی جالبه .
ببینید دوستان من نمی دونم این سایت ها این امتیازارو از کجاشون در می یارن !!!ولی اگه همه ی سایت ها به pes نمره ی 1.5 هم بدن من 100 سال fifa بازی نمیکنم آخه به نمره نیستش که مهم این که آدم حال کنه همینو بس!!!!!!!!!!!!!!
این امتیازها که خیلی پایینه!
مگه این سایتا انتظار چیز دیگه ای رو داشتن.
والا ما جز حرکت 360 درجه درست حسابی چيزی تو فيفا نديديم گرافيکش که خيلی خيلی خيلی مزحک بود
جالبه متخصصین بزرگ این سایت وزین در مورد گرافیک بازی گفتن گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده . یکی نیست به اینا بگه آقایونی که خودتونو کارشناس میدونید یک نمونه از تغییرات و پیشرفتهای عمده و مهم در گرافیک این نسخه اینه که نورپردازی از حالت استاتیک به حالت داینامیک دراومده اصلا میدونین این یعنی چی و چه تاثیری در بخش گرافیک میذاره ؟
خوبه دیگه نتونستن طراحی دقیق و بی نظیر چهره بازیکنانو انکار کنن چون شکر خدا همه چشم دارن و متوجه کذب بودن حرفاشون میشن و این اصلا براشون جالب نیست .
خیلی مسخره هست ، فکر کنم این videogamer یک ریگی به کفشش باشه ، چون به PES 2008 نسخه Xbox360 نمره 9 رو داده بود ، اون وقت به PES 2010 باید نمره 7 بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بچه ها قسمت online بازی هم تست شده و خدا رو شکر اصلاً مشکلی نداشته
احتمالا نسخه مورد نظر این امتیاز دهی ها PS2 بود وگرنه اگه PES2009 و pes2010 رو بزاری جلوی بچه 2 ماهه هم میفهم گرافیک چقدر تغییر کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)