تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 476 از 1211 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486526576976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام
    من از صبح نبودن الان اومدم .
    خیلی از سایتها بازیو ارزیابی کردن و نمراتی بهش دادن من سعی میکنم به مرور اخبارشون توی تاپیک بزارم .

2. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام!
    نسخه Xbox 360 که تا اینجا تو نقد ها خیلی ضعیف کار کرده, دو سایت معتبر این بازی رو نقد کردن که امتیازات رو در زیر میبینید:
    3DJuegos.....8/10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....7/10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......7/10

البته امتیاز 7 و 8 بد نیستن ولی برای کسانیکه میگن بهترین و این حرفا خیلی ضعیفه!
    همین دو سایت Videogamer و Eurogamer به نسخه X360 فیفا 10 نمره 9 رو داده بودن!

در نقد سایت Videogamer اومده:
    در اول شما با جمله زیر رو به رو میشین:

PES 2010 یه بازی مهیج و لذت بخش هستش ولی FIFA 10 بهترین بازی فوتبالی هستش که تاکنون ساخته شده!!
    PES 2010 حقیقتا برای به چالش کشیدن سلطه FIFA خوب نیست! این سایت در آخر نقدش هم یه مقایسه خیلی جالب کرده و برای این دو بازی در دنیای واقعیت مثال آورده و بازی FIFA 10 رو به تیم منچستر یونایتد تشبیه کرده و PES 2010 رو به تیم استون ویلا !!
    همچنین در این نقد اومده که:

گرچه گرافیک بازی قدم بزرگ رو به جلویی رو بر نداشته ولی چهره ها بطور حیرت انگیزی دقیق هستن!

همچنین سایت معتبر Eurogamer در نقد خودش آورده که: نسبت به نسخه 2009 PES این ( PES 2010) هنوز یه پیشرفت بزرگ هستش ولی در مقایسه با FIFA هنوز هم انتخاب دوم هستش و آخرین جمله نقد این سایت هم این هستش:

خوب فکر کنم دیگه شما نظر منتقدین سایت های معتبر رو دیگه قبول داشته باشید!
    مسعود جان فکر میکنی علت این همه تعریف تمجیدی که از فیفا میکنن چیه شما فکر میکنی چیزی به غیر مسائل پولی درآمد و زائیه ؟

واقعا خیلی مسخرست که سایتی مثل یورو گیمر و همینطور ویدئو گیمر میاد این نمراتو میده یعنی حتی کمتر از نسخه 2009 بازی . واقعا برای من که خیلی جالبه .

4. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینم امتیاز چندتا سایت به بازی!!!

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

7

سلام!
    نسخه Xbox 360 که تا اینجا تو نقد ها خیلی ضعیف کار کرده, دو سایت معتبر این بازی رو نقد کردن که امتیازات رو در زیر میبینید:
    3DJuegos.....8/10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....7/10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......7/10

PES 2010 یه بازی مهیج و لذت بخش هستش ولی FIFA 10 بهترین بازی فوتبالی هستش که تاکنون ساخته شده!!
    PES 2010 حقیقتا برای به چالش کشیدن سلطه FIFA خوب نیست! این سایت در آخر نقدش هم یه مقایسه خیلی جالب کرده و برای این دو بازی در دنیای واقعیت مثال آورده و بازی FIFA 10 رو به تیم منچستر یونایتد تشبیه کرده و PES 2010 رو به تیم استون ویلا !!
    همچنین در این نقد اومده که:

گرچه گرافیک بازی قدم بزرگ رو به جلویی رو بر نداشته ولی چهره ها بطور حیرت انگیزی دقیق هستن!

همچنین سایت معتبر Eurogamer در نقد خودش آورده که: نسبت به نسخه 2009 PES این ( PES 2010) هنوز یه پیشرفت بزرگ هستش ولی در مقایسه با FIFA هنوز هم انتخاب دوم هستش و آخرین جمله نقد این سایت هم این هستش:

ببینید دوستان من نمی دونم این سایت ها این امتیازارو از کجاشون در می یارن !!!ولی اگه همه ی سایت ها به pes نمره ی 1.5 هم بدن من 100 سال fifa بازی نمیکنم آخه به نمره نیستش که مهم این که آدم حال کنه همینو بس!!!!!!!!!!!!!!

7. 2 کاربر از omid07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

این امتیازها که خیلی پایینه!
    مگه این سایتا انتظار چیز دیگه ای رو داشتن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

والا ما جز حرکت 360 درجه درست حسابی چيزی تو فيفا نديديم گرافيکش که خيلی خيلی خيلی مزحک بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

While the graphics are not a huge step up, the player faces are incredibly accurate

جالبه متخصصین بزرگ این سایت وزین در مورد گرافیک بازی گفتن گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده . یکی نیست به اینا بگه آقایونی که خودتونو کارشناس میدونید یک نمونه از تغییرات و پیشرفتهای عمده و مهم در گرافیک این نسخه اینه که نورپردازی از حالت استاتیک به حالت داینامیک دراومده اصلا میدونین این یعنی چی و چه تاثیری در بخش گرافیک میذاره ؟
    خوبه دیگه نتونستن طراحی دقیق و بی نظیر چهره بازیکنانو انکار کنن چون شکر خدا همه چشم دارن و متوجه کذب بودن حرفاشون میشن و این اصلا براشون جالب نیست .

11. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خیلی مسخره هست ، فکر کنم این videogamer یک ریگی به کفشش باشه ، چون به PES 2008 نسخه Xbox360 نمره 9 رو داده بود ، اون وقت به PES 2010 باید نمره 7 بده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

خوب بچه ها قسمت online بازی هم تست شده و خدا رو شکر اصلاً مشکلی نداشته

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

جالبه متخصصین بزرگ این سایت وزین در مورد گرافیک بازی گفتن گرافیک بازی تغییر چندانی نکرده . یکی نیست به اینا بگه آقایونی که خودتونو کارشناس میدونید یک نمونه از تغییرات و پیشرفتهای عمده و مهم در گرافیک این نسخه اینه که نورپردازی از حالت استاتیک به حالت داینامیک دراومده اصلا میدونین این یعنی چی و چه تاثیری در بخش گرافیک میذاره ؟
    خوبه دیگه نتونستن طراحی دقیق و بی نظیر چهره بازیکنانو انکار کنن چون شکر خدا همه چشم دارن و متوجه کذب بودن حرفاشون میشن و این اصلا براشون جالب نیست .
    احتمالا نسخه مورد نظر این امتیاز دهی ها PS2 بود وگرنه اگه PES2009 و pes2010 رو بزاری جلوی بچه 2 ماهه هم میفهم گرافیک چقدر تغییر کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •