اگه منظورت فارسی ساز ظاهر ویندوزه یه فایل خود مایکروسافت داده بیرون ولی من هنوز خودم تست نکردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظورت فارسی ساز ظاهر ویندوزه یه فایل خود مایکروسافت داده بیرون ولی من هنوز خودم تست نکردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دوست من منظورم فارسی سازیه که کیبورد رو اصلاح می کنه و جای حروفی مثل پ و ژ رو درست می کنه
یه برنامه به نام KeyTweak تو کلیک معرفی کرده بودند که می شد باهاش جای پ و ژ رو عوض کرد!
کسی نمیدونه این مشکل من چیه؟
یکدونه ایسر 4710tg دارم که ویندوز 7 home Premiun اوریجینال داره، وقتی میام هایبرنیتش کنم مثل آدم هایبرنیت میشه. اما وقتی روشنش میکنم ، ویندوز بالا مییاد ولی صفحه سیاهه و چیزی دیده نمیشه. مجبورم اسلیپش کنم و دوباره از اسلیپ دربیارم تا درست بشه. اونوقت میبینم که رد دکمه هایی که فشار دادم روی تکست باکس مربوط به یوزرنیم و پسورد هست، یعنی ویندوز بالا اومده بوده. لپ تاپم دو تا کارت گرافیکی هستش، و درایورهاش همه آپدیتن. روی پشتیبانی ایسر هم نوشتم و گفتند ببر نمایندگی ایران.
مرسی![]()
ها این root که گفتی ، این یعنی چِ ؟!کجاس ؟
آقا من تو اینترنت اسکپلوررم بعضی فونتای فارسی رو مربع میگذاره.
تو زبان هم همه رو پرشین و ایران تنظیم کردم احیانا کسی این مشکل رو نداشته؟
زبان فارسی شما بد نصب شده. یک بار کامل فارسی رو Remove کن . ریستارت و دوباره تنظیمات فارسی رو انجام بده. باید درست بشه
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
احتمالا مشکلش با آپدیت بایوس حل میشه. البته ممکنه ویندوز هم مشکل داشته باشه. ویندوزت رو اگه میتونی ( محدودیت استفاده و ... نداره) دوباره نصب کن، مشکل حل نشد به احتمال قوی از بایوسه اگه نبود دیگه مشکل سخت افزاری میشه
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
یعنی چی ؟؟؟ بیشتر توضیح بده یا عکسی چیزی بذار
برای پاک کردن گجت ها : راست کلیک دسکتاپ > گجت ... حالا روی هر گجتی که میخوای پاک کنی راست کلیک و آنیستال
اگه میخوای کلن اجرا نشه هم برو msconfig تیک microsoft windows operating system رو بردار . البته دقت کن مسیرش مسیر ساید باز باشه![]()
طبق گفته دوستمون جناب nitro ظاهرا ساختار فایل بوت در ویندوز 7 تغییر پیدا کرده !
شما بهتره از طریق System Configuration اقدام کنید. برای اینکار در run عبارت msconfig رو تایپ کنید و کلید اینتر رو فشار بدید سپس در پنجره باز شده تب Boot رو انتخاب کنید و در کادری که نام سیستم های عامل نصب شده وجود داره، سیستم عامل remove شده رو انتخاب کنید و اون رو Delete کنید !
(منظور از Root ، ریشه درایو هستش! بطور مثال //:C )
اینو امتحان کنید ببینید درست میشه یا نه.
منوی view
encoding/more/unicode
بنده یه پکیج 100 تایی گجت ریختم....چند تاشو باهم اجرا کردم...از اون موقع دیگه سیستم گجت بالا نمیاد....داخل sidbar رش هم نمیشه رفت.....
ارور میده!!!!
میخوام بدونم گجتها تو چه مسیری ذخیره میشه تا دستی!!! پاکشون کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)