این نمای 360 درجه Arc برای دوست داران این گوشی زیبا:
دانلود کنید :
میدونم بی ربط بود ولی حداقل اسپم نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این نمای 360 درجه Arc برای دوست داران این گوشی زیبا:
دانلود کنید :
میدونم بی ربط بود ولی حداقل اسپم نبودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کی میاد >؟
قیمتش اعلام شده <؟
قیمت احتمالی ؟
2 ماه دیگه و قیمت و ایناش هم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها نسل بعدی psp سونی معرفی شد :
Sony's next PSP, codenamed NGP
مشخصات خیلی قوی داره :
-5 inch OLED screen.
-3G
-Wifi
-GPS
-rear touch sensitive panel(multitouch capacitive)
-dual analog sticks
-front & back cameras
The most advanced thing in PSP2 is - ARM Cortex A9 QUAD CORE processor (4 cores)
-it will play all the games available on Android market
-social networking
-Six-axis motion sensing system (three-axis gyroscope, three-axis accelerometer), Three-axis electronic compass
- bluetooth 2.1+EDR
لینک های مربوط :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایتانیک اگه این روند ادامه پیدا کنه مجبور میشم رویفري تو ديگه چرا؟ حالا ميگيم حميد يللي تللي ميكنهکلید کنم
(با تشکر از ریسر )[COLOR="Silver"]
سمپل عکاسی و ریوویوو :
سمپل فیلمبرداری :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبش محشره ! واقعاً عالی فیلم میگیره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R@R#M@N; 27-01-2011 at 15:15.
سونی امروز پا رو فراتر از ایکسپریا پلی گزاشت و پلتفورم PlayStation Suite رو معرفی کرد که گوشیهای آندروییدی میتونند بازیهای پلی استیشن 1 رو از طریق شبیه سازی که سونی درست کرده بازی کنند و همچنین بازیهای جدیدی که دولوپرها برای این پلتفورم میسازند .
گوشیهایی که کلید سخت افزاری مخصوص بازی (مثل ایکسپریا پلی) ندارند کلید های تاچ اسکرینی به جاش شبیه سازی میشه . هر برندی که بخواد این بازی ها رو روی گوشیهاش اجرا کنه باید بیاد از سونی تایید بگیره , " پلی استیشن سرتیفیکیت " , که آیا توانایی اجرای روون بازی رو داره یا نه و کمترین آندروییدش باید ورژن 2.3 باشه . مارکتی برای بازیها راه اندازی میشه .
هنوز لیست گوشیهای سازگار با این پلتفورم منتشر نشده ولی میشه حدس زد سونی اریکسون آرک و ایکسپریا پلی توی لیست باشند .
چه عجب سونی بالاخره یه حرکت زد
ولی باز بدون صفحه کلید مخصوص بازی سخته بازی کردن فکر کن برای فوتبال باید 10 تا انگشتت کار کنهبیشتر مناسب همون اکسپریا پلی هست
پلی هم عجب دوربینی داره
تصمیم سونی اریکسون مبنی بر تولید گوشی در هند :
Sony Ericsson Plans to Manufacture Mobile Phones in India
من مقاله رو کامل نخوندم ولی مثل اینکه بعضی گوشیهای رده پایین و متوسط رو توی هند تولید خواهد کرد .
با تشکر از شما که کمک میکنید ما همیشه به روز باشیم
آقا من رفتم سایت سونی آمریکا چیزی نیافتم (مطمعنی درسته دیگه)
از کجا میتونم اطلاعات بیشتر و نمونه بازی هاشو ببینم؟
Last edited by Hamid..God; 30-01-2011 at 09:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)