تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 476 از 502 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

متوجه شدم دوست عزیز ...
    شما فکرکردی مثلا لپ تاپ ریفر و یا خراب همون روز اول مشکلو بروز میده ؟
    کدوم وسیله حتی اگر خراب هم باشه همون لحظه نشون میده جزء تحت فشار !
    دوست عزیز باز هم میگم با تجربه ای که دارم و دوستام کلا کارشون همین هست لپ تاپ شما بدون حتی یک ذره شک !! مشکل دار بوده و به شما انداخته شده !
    اینو اصلا شک نکن ...
    اشتباه فاحش نداشته لپ تاپ تعمیری رو به شما جای نو دادن ...
    الان همین سریر برمیداره لپ تاپ رو باز می کنه 20 جاش لیبل میزنه اونوقت میگی دستگاه پلمپ شده بوده !
    جنس چینی خوب و بد داره اما ما در مورد لباس یا لوازم مصرفی ساده که حرف نمی زنیم کیفیت درجه 1 یا 2 داشته باشه بحث نوت بوک خیلی فرق داره و کیفیت همشون بالاست و ربطی به توزیعش تو مملکت ما یا امریکا نداره !
    همین که شما میگی همون اوایل خریدم دستگاه رو روشن میکردم بایاس مشکل فن رو تشخیص داده بوده یعنی دستگاه شما واقعا مشکل جدی داشته !
    اصلا من بحثمم اچ پی نیستا میگم اسوس که شما فکر می کنی خوبه ( برو n55 رو ببین چقدر بی کیفیته !!) 1 % فکر کن کمپانی بزاره دستگاه معیوب خارج شه !
    شما اگر درباره QC یا کنترل کیفیت چیزی بدونی متوجه میشی بحث خیلی مفصلی داره و چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت ...
    دستگاه که کامل اسمبل میشه میره برای تست های مختلف همه قطعات تست میشه و امکانش خیلی پایین دستگاه خراب خارج شه از خط تولید ...
    اونم این مدلی که همه جاش ایراد داره ...
    فقط مونده بگی که اسپیکر Beats Audio هم ایراد داره !
    ولی واقعا April 2011 که این سری اومده بیرون باور کن اولین باره چنین چیزی می شنوم اونم pavilion dv6 !!!
    دستگاه پلمپ شده باید hp seal داشته باشه روی قسمتی که قراره باز شه و اون گارانتی احمق نباید بازش کنه حالا کلی میگم چه سریر چه گارانتی فروشگاه !!
    درکل من 6050 سری 6000 رو داشتم خیلی خیلی راضی بودم حداقل این که n55 اسوس حرفی از لحاظ کیفیت بدنه / تاچ /کیبرد /گرافیک و اسپیکر و ...جلوش نداشت با این که من پایین ترین کانفیگ رو هم خریدم چون لازم نداشتم بیشتر از اون !
    فقط شما بگو چه قطعاتی رو عوض کردی دقیقا این احتمال که کلا مشکل چیپ داشته هم هست ولی بازم !!!
    نمیدونم گیج شدم !!!
    بازم ممنون دوست عزیز شایدم اینطوری باشه که شما میگی
    با اینکه نمیتونم باور کنم ولی حرف شما هم شاید درست باشه نمیشه حرف قطعی زد

بله اینم قبول دارم که آشنا هم به فکر من نیست به فکر جیب خودشه

یک توضیحی به صورت دقیقتر درباره مشکلم میدم که تو یک پست دیگه نوشتم

سیستم منم چند تا مشکل پیدا کرد و با کلی دردسر درستش کردم
    اول از همه که مشکل داغ کردن بیش از حد Cpu واسش بوجود اومد
    بهش زیاد اهمیت ندادم بعد
    خود به خود خاموش روشن میکرد
    بردم گارانتی
    همشون مونده بودن واقعا مشکلش چیه
    کسی نمی فهمید
    فنشو عوض کردن
    کلا هاردمو ریکاوری کردن
    بازم درست نشد
    آخرش گفتن powerش مشکل داشته
    آخرش فهمیدن تو مداراتش اتصالی داشته و power خراب شده ودر نهایت Chip اونو عوض کرده
    ودر نهایت با کلی خرج و هزینه درست شده و چند ماهی هست داره مثلا کار می کنه
    ولی هر لحظه میترسم دوباره خراب بشه
    و ترس بیشترم اینه که اگر زمانی خراب شده باشه که گارنتی نباشه باید چکار کنمش

در نهایت شما و همه دوستان چه راهنمایی میتونن بکنن که من از نگرانی و فشار زیاد به این لبتاب هراس نداشته باشم؟؟؟
    پولم ندارم یکی دیگه بخرم
    مسلما گارانتی هم که برگشت نمیگیره
    حالا چکار کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یک کامنت با توضیحات کامل گذاشتم ارسال نمیشه و میگه باید توسط مدیر تایید بشه
    آقای مدیر کی تایید می کنن به نظر شما؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

نمی دونم چرا سیستمشون این طوریه Reply واست بازه اما بعضی موقع ها تایید می خواد !
    طول میکشه چند ساعت !

4. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

بله دیگه کاملا معلومه ازهمون اول مشکل جدی داشته یعنی منظورم اینه تصور نشه لپ تاپ نو و سالم این جوری میشه ها نه کلا لپ تاپ شما ایراد داشته چون لپ تاپ سالم امکان نداره از لحاظ چیپ و مدار مشکل پیدا کنه به راحتی مگر این که مایعات نفود کنه و ...
    همیشه همینه وقتی مشکلی داری همه بلاها سرتو میاد !
    اگر که دست تعویض شده باشه و گارانتی واقعا قطعه خوب گذاشته باشه شاید خراب نشه دیگه ولی به هر حال تعمیری حساب میشه و باید باهاش کمتر کار سنگین انجام بدی .
    ولی واقعا حیف این پردازنده و گرافیک قوی که نشه استفاده کرد !

6. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزیز که مشکل نصب درایور گرافیک دارن و سیستم نمی تونه بین گرافیک Power Saving و High Performance سوییچ کنه عرض کنم این مورد اصلا مشکل نیست و فقط کمی نصب درایور AMD Catalyst مشکل هست و باید طوری نصب شه که کاملا همه اجزای اون باهم باشه نه که این فقط درایور نصب شه اما Control Center که برای سوییچ کردن هست نصب نشه ...
    اولین کار برای Probook این هست که بایاس آپدیت شه حتما ...
    اون آقایی که می ترسی این کارو بکنی باید حتما این کارو انجام بدی چون بسیار مهم و تاثیر گذار هست این قسمت ...
    از طریق این Page نوع ویندوز رو مشخص کنین و بعد فایل مربوط به آخرین ورژن بایاس رو که F.31 هست نصب کنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما مساله اصلی که نصب گرافیک هست اینه که شما نباید درایور رو به صورت تکی از یک سایتی بگیرین و نصب کنین ...
    مثلا فکر کنین الان ویندوز عوض کردین و می خواین گرافیک نصب کنین میرین و از یک سایت خارجی درایور 12.11 که آخرین ورژن هست رو می گیرین و نصب می کنین اما آخرش که نصب شد می بینین که Control Center وجود نداره ...
    این به این علت هست که اون درایور تمام Component های اصلی و اولیه برای نصب گرافیک های قابل سوییچ رو نداره ..
    پس باید چیکار کرد ؟؟؟
    این سوال خوبی از طرف شماست ...
    اول از همه تمام درایور های گرافیک چه اینتل و چه ای ام دی رو ازروی سیستم پاک می کنین ...
    فقط در صورتی اینتل رو پاک نمی کنین که آخرین ورژن باشه ...
    یعنی به عبارتی Catalyst Manager و intel HD Driver و ...رو پاک می کنین ...
    آخرین ورژن درایور گرافیک پردازنده اینتل رو نصب می کنین ...
    برای ویندوز 8 و 7 یکی هست ..

خوب حالا نوبت درایور گرافیک AMD هست ...
    نکته اینجاست که همون طور که در بالا هم گفتم باید پکیج گرافیک نصب شه نه درایور خالی ...
    پکیجی که هم درایور اینتل همراهشه هم AMD اما ما اینتل رو نصب نمی کنیم چون اینتل رو جدا نصب کردیم ...
    حالا اگر ویندوز 8 دارین این رو دانلود می کنین

و اگر ویندوز 7 این رو .

وقتی خواستین نصب کنین نباید از طریق Express نصب کنین گزینه دوم یعنی Custom رو انتخاب کنین و تیک گرافیک اینتل رو بردارین چون ما اینتل رو نصب کردیم و نمی خوایم دوباره نصب شه ...
    نکته دیگه این که بعضی ها اگر نخواستن اینتل رو جدا نصب نکنن و همون نسخه قدیمی تر داخل پکیجی که از سایت اچ پی گرفتن رو نصب کنن اما این بار دیگه تیک اینتل رو برندارین ...
    فقط اگر خواستین درایور اینتل رو آپدیت کنین دقت کنین باید قبلی پاک شده باشه وگرنه ارور میده ...

من بایوس رو آپدیت کردم بعد واسه uninstall مطمئن نبودم چیکار کنم پکیج گرافیک رو که از سایت hp گرفتم اجرا کردم گزینه uninstall رو زدم بعد از ریستارت هم دوباره پکیج رو اجرا و اینبار install کردم (البته من لینک درایور intel رو جدا نگرفتم و از روی همون پکیج نصب شد) اما هر کاری میکنم switch نمیشه هم بازی crysis 2 و هم medal of honor warfighter رو امنحان کردم تنظیمش هم گذاشتم روی ultra از catalyst control center هم high performance رو انتخاب کردم ولی مشکل حل نشد.
    کسایی که گرافیکشون راحت سوییچ میشه با چه بازی امتحان کردن؟
    مدل دستگاه من probook 4540 با گرافیک 7650
    لطفا راهنمایی کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

الان هنوز هم مشکل دما داری؟ببین تو بازیهای سنگین که بازیهای کنسولی هم هستند مثل COD,battle field و hitman و... دمای cpu ,gpu تا 80-85 هم بالا می ره بعضی وقتها.فکر نکن عجیبه.البته با coolsene کمتر می شه.ولی استهلاک فن هم زیاد می شه.سعی کن همیشه پرفرمنس قطعات رو با نرم افزار چک کنی و حتما دماها و ... رو چک کن ببین مشکل خاصی نداشته باشه.اگه عادی باشند اینا و گارانتی هم اسکل بازی در نیاورده باشه بعیده بهش فشار نیاری چیزیش بشه.من با همین فن که می دونم مشکل داره روزی یک ساعت بازی می کنم!شما هم سعی کن اگه کار سنگین می کنی مثل بازی و ... هر یک ساعت یه یک ربع-نیم ساعت استراحت بده بهش و وقتی کاری نداری gpu رو از کار بنداز و سیستم رو بذار رو power saving .اگه فنت صدای خاصی نمی ده و چیپت هم مشکلش رفع شده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد براش

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من بایوس رو آپدیت کردم بعد واسه uninstall مطمئن نبودم چیکار کنم پکیج گرافیک رو که از سایت hp گرفتم اجرا کردم گزینه uninstall رو زدم بعد از ریستارت هم دوباره پکیج رو اجرا و اینبار install کردم (البته من لینک درایور intel رو جدا نگرفتم و از روی همون پکیج نصب شد) اما هر کاری میکنم switch نمیشه هم بازی crysis 2 و هم medal of honor warfighter رو امنحان کردم تنظیمش هم گذاشتم روی ultra از catalyst control center هم high performance رو انتخاب کردم ولی مشکل حل نشد.
    کسایی که گرافیکشون راحت سوییچ میشه با چه بازی امتحان کردن؟
    مدل دستگاه من probook 4540 با گرافیک 7650
    لطفا راهنمایی کنید
    برو تو کلوپ 4540 بعضی ها این مشکل شما رو داشتند

10. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سوییچ نمیشه روی intel / power saving .درسته ؟ فقط روی AMD هست .
    ویندوزت 8 ؟
    اگر آره از همونه باید نسخه catalyst 12.11 beta 8 رو نصب کنی .
    اگر درست نصب شده باشه نمیشه که نشه ..
    سعی کن آخرین نسخه اینتل رو از سایتش بگیری اول اونو نصب کنی بعدا Amd رو ..
    فقط همون طور که گفتم موقع نصب amd از طریق custom تیک اینتل رو بردار !

12. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سوییچ نمیشه روی intel / power saving .درسته ؟ فقط روی AMD هست .
    ویندوزت 8 ؟
    اگر آره از همونه باید نسخه catalyst 12.11 beta 8 رو نصب کنی .
    اگر درست نصب شده باشه نمیشه که نشه ..
    سعی کن آخرین نسخه اینتل رو از سایتش بگیری اول اونو نصب کنی بعدا Amd رو ..
    فقط همون طور که گفتم موقع نصب amd از طریق custom تیک اینتل رو بردار !
    ویندوز 7 , 64 بیتی هست
    از catalyst control center راحت بین دو گزینه سوییچ میشه ولی موقع اجرا بازی روون نیست و وقتی که توی run میزنم dxdiag گرافیک رو اینتل نیشون میده.
    اگه سوییچ شده باشه از کجا میشه فهمید؟ نباید تو dxdiag گرافیک رو بزنه 7650 ؟

ویرایش: الان مدال افتخار رو گذاشتم رو power saving خیلی بیشتر گیر کرد. پس قبلا واقعا داشت با گرافیک 7650 اجرا میشد من متوجه نبودم.
    Last edited by skull_avatar; 01-12-2012 at 00:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز خیلی باحالی !
    داشتی با گرافیکاصلی بازی میکردی خودت متوجه نبودی .
    شما بازی به اون ستگینی با موتور FrostBite 2 رو گداشتی رو حالت high اونم با 7650 ؟!
    خوب مشخصه که گرافیک کم میاره 6770M هم روی high لگ میزنه 7650 که بماند !
    پروبوک چه با لحاظ کانفیگ و چه کولینگ و ..لپ تاپ بازی نیست و نمیشه ازش انتظار بالایی تو گیم داشت اما ضعیف هم نیست ...
    من سیستمم 6850 داره تو بازی باز لگ دارم رو Ultra بد شما داری با این رو Ultra بازی می کنی ..!
    تنظیمات رو بیار پایین فریم میره بالا و روون تر میشه ...

15. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •