شاید یه چیز دیگه رو خوندید. تونستی یه عکس از اون صفحه ای که توش اطلاعات رو واستون نوشته واسمون بفرست.
شاید یه چیز دیگه رو خوندید. تونستی یه عکس از اون صفحه ای که توش اطلاعات رو واستون نوشته واسمون بفرست.
55تومنــــه am602 کمی گرون نیست واسه یه مودم اگه خوبه که دیگه حرفی نیست؟!!!(شرکتها 49تومن می فروشن اما 55تومنه)درسته؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه عزیز...نری 55تومان بگیری الان قیمت واقعی این مودم 38 تومانه...
یکم برو بازار بگرد پیدا می کنی... البته بستگی داره کدوم شهر هستی؟؟؟!!! ولی باز 55 گرونهههههههههههه..........
![]()
کمممممک تا adsl من وصله کمک کنین
الان adsl لینکش ثابته ولی اگر کامپیوتر رو restart کنم چراغ موذم چشمک زن میشه و دیگه ثابت نمیشه مودم من usb داره و lan نداره زنگ زدم پشتیبانی میگه شما خط تلفنتون نویز داره باید مودم lan بخرین
به نظرتون همینه؟ یا مشکل چیز دیگه ایه؟
Last edited by ali_blk; 16-10-2009 at 15:01.
اسپلیتر که حتما داری؟
احتمالا اسپلیتر رو نداری
وگرنه نمیشه خط نویز داشته باشه
فکر کنم دیگه دیر رسیدم قطع شد اینترنتت...خب عزیز حتما اسپیلیتر نداری دیگه...یا اگر داری فقط واسه یک تلفنت گذاشتی... یه دونه بخر برای هر تلفن... گول شرکتهارو نخوریا اونا می بینی مشکل از خودشونه مودمم رو دستشون مونده می خوان به یک نفر بندازن...
اگر درست نشد باز پست بده
![]()
Last edited by zedeh@le_b@h@l; 16-10-2009 at 15:46.
یک سوال در حد تیم ملی ا ی را ن... مودمی هست که مثل wi-fi موبایل یا لپ تاپ بتونه اینترنتو بگیره و هم مثل مودم های adsl معمولی بشه از اون استفاده کرد؟!!!!!1
راستش سوالت درحد تیم ملی برزیل بود ، هرکاری کردم سوالت رو نفهمیدم.نترس مشکل از سکه تو نیست ، تلفن کجه !!
- WiFi موبایل و یا لپ تاپ ، امواجی رو که یه sender مثل مودم وایرلس یا access point میفرستن میگیرن و وارد شبکشون میشن.
- واسه اینترنت های وایرلس (WiMax ) که تا شعاع 10 کیلومتری آنتن ISP ها در شهرها قابل دریافته هم مودم های مخصوص وایرلس هست. (مثل اینترنت وایرلس داتک)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 16-10-2009 at 16:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)