تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 476 از 1137 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486526576976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یکی از معیار های کتاب خوب اینه که تست تالیفی نداشته باشه یا اینکه حداقل خودتون تستهای تالیفی کتاب رو

سانسور کنید. البته سعی کنید تستهای دانشگاه آزاد رو هم کم و بیش نزنید مخصوصا ریاضیش رو.

مگر اینکه مولف در اون تست یک کادر آموزشی که معمولا بهش میگن درسنامه آورده باشه. تستهای تالیفی هم اگه

درسنامه داشت بزنید.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یه کتاب تست تحلیلی رو می خوام سراسری ازاد و سنجش رو صد در صد و گزینه دو و ..... رو ترجیحا داشته باشه
    نونهال اذر تا سال 85 داره میخوام تا 88 داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از دوستانی که کتابهای بهمن بازرگان رو گرفتن و خوندن یه سوال دارم؟
    کتاب تست شیمی بهمن بازرگان با کتاب آموزشش چه فرقی داره؟ یعنی درسنامه کتاب تستش با کتاب آموزشش چه فرقی داره؟ و برای کسی که می خواد از اول و کامل یاد بگیره کدومش بهتره؟علت پیشنهادتون رو هم بگید
    مرسی

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

راستی نظرتون رو راجع به فیزیک پایه مخصوصا فیزیک۳ و هندسه بگید
    گاج سفید خوبه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب چون مي بينم كنكوري هاي نود شروع به كار كردن منم به نوبه خودم تجربه هامو باهاتون شريك ميشم
    اول چندتا نكته: 1- كتابهايي كه من معرفي مي كنم صرفا كتابهايي است كه من تجربه رويارويي با اونا رو داشتم و از نظر من
    كتاب هاي خوبي هستن مطمئنا براي شما كتابهاي بهتري در بازار وجود دارند 2- چون من خودم براي رتبه سه رقمي تلاش كردم مطمئن هستم كه اين كتابها براي كسب همچين رتبه اي كافي هستند و بقيش بستگي به تلاش خودتون داره ( كارنامه من در اين صفحه هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- جون من بعد از اينكه به مقدار كافي پرس وجو كردين در هر درس فقط و فقط يك كتاب بخرين و اونو كامل كامل و حتي براي چند بار مطالعه كنين 4- كلا به نظر من نشرالگو ( انتشاراتي كه كتابهاي انرژي اتمي رو چاپ مي كنه ) بهترينه پس اگه زياد ازش تعريف كردم منو ببخشين ( توجه دارين كه امسال دوتا از يك رقمي هاي كشوري رياضي از مدرسه انرژي اتمي تهران بودن)

و اما چه كتاب هايي رو براي كنكور بخونيم:
    1- ادبيات: مطمئنا تا به حال شنيدين كه موفقيت در درس ادبيات نياز به اين داره كه اين درسو مبحث به مبحث بخونين البته بعد از اينكه يكبار كتاب رو كار كردين يعني در حال حاضر كتاب هاي پايه رو بايد مبحثي بخونين اول واژه: فقط و فقط كتاب درسي! اما بايد جوري بخونين كه وقتي كسي بهتون گفت متراكم بلافاصله هر سه معني برهم نشيننده ،روي هم جمع شده و گردآينده به ذهنتون بياد. نگيد كنكور همچين سوالي نميده كنكور به هيچ عنوان قابل پيشبيني نيست دوم املا: براي املا هم دونستن كلمات آخركتاب و تستهاي كنكورهاي قبلي كافي است اما بدونين در اين مورد واژه نامه كتاب پيش مهمتره سوم تاريخ ادبيات خب معلومه فقط كتاب درسي چهارم آرايه من از كلك معلم استفاده كردم كه كتاب خوبي بود گرچه آرايه سختترين بخش ادبياته و من فقط يه تستشو زدم پنجم زبان فارسي من فقط از جزوه معلممون استفاده كردم پيشنهاد مي كنم شما هم يه جزوه خوب گير بيارين چون كتاب درسي با اينكه خوندنش واجبه اما اصلا كافي نيست در آخر هم قرابت معنايي كه من از كتاب نشر الگو استفاده كردم كه فوق العاده كافي و خوب بود اگه هر شب فقط 5 تست قرابت كار كنيد فوقالعاده است

2- عربي: من شخصا از كتاب سبز گاج استفاده كردم و نتيجه خيلي خوبي هم گرفتم ( مي بينيد كه اگه يه كتاب نه چندان مطرح و خوب رو كامل كار كنيد نتيجه خواهيد گرفت) البته كتاب جامع نشر الگو پيشنهادي است كه من براي شما دارم

3- ديني: باز هم جامع نشر الگو! و يا حداقل كتاب آيات و روايات اين انتشارات فقط تو رو خدا مثل من و خيلياي ديگه اين اشتباهو نكنيد و گاج سفيد نگيريد كه نتيجه خوندنش فقط اتلاف وقت و ايجاد غرور كاذبه!
    در پرانتز: ديني با تمام دروس ديگه يه فرق اساسي داره و اون اينه كه يه درس حفظي حتي آياتش سوالات مفهومي صرف بيش از 5 تاتست نمياد. پس خوندن اين درس با بقيه دروس تفاوت داره در واقع نبايد بعد از خوندن كتاب شروع به تست زني كنيد چون همه رو درست جواب ميديد و خوشحال مي شيد در حالي كه يه هفته بعد هيچي از اون درس يادتون نيست! پيشهنهاد من اينه: شنبه درس اولو مي خونيد و تمام. يكشنبه درس دوم رو مي خونيد و تستاي درس اول رو مي زنيد دوشنبه درس سوم رو مي خونيد و تستاي در دومو مي زنيد و ..... جمعه كه شد درس جديدي رو نمي خونيد بلكه يك دوره تست از شش درس اولو مي زنيد لازم نيست تست جديد باشه مي تونه منتخبي از تستاي قبلي با تمركز بر تستهايي كه اشتباه جواب داده شدن

4- زبان انگليسي: اگه جزو بچه هايي هستيد كه حداقل دو سه سالي كلاس زبان رفتن ( يعني بچه هايي كه تا به حال فقط در شب امتحان اون هم فقط واژه ها رو مي خونن و گرامرو قبلا ياد گرفتن) فقط نياز به كار كردن close , reading دارين كتاب steps to understanding مخصوصا قسمتهاي سه و چهار كتاب خوبه اگه هم اونو كار كردين و كتاب سطح بالاتري مي خواين از معلمتون بپرسين ولي اگه جزو دانش آموزايي هستين كه از اول راهنمايي با زبان مشكل داشتين كتاب زبان كنكور نوشته دكتر كياسالار محشره بخونينو لذت ببرينو درصداي بالا بزنينو منو دعا كنين

رياضي پايه و ديفرانسيل: در مرحله اول دو كتاب زير: حسابان و حساب ديفرانسيل و انتگرال تعجب نكنين اين دو تا كتاب از هر كتابي مهمتره مخصوصا كتاب پيش كه پر از مثال و تمرينه من خودم براي ديفرانسيل فقط جزوه معلممو خوندم البته بعد از تجربه چندتا كتاب نه چندان خوب كلا فكر مي كنم خوشخوان و نشر الگو مناسب باشن

هندسه تحليلي: در اين درس پرفرمول تست زدن حرف اولو مي زنه من خوشخوان كار كردم و ازش راضي بودم

هندسه پايه و گسسته: دروغ چرا نه كتاب تست خاصي داشتم نه زياد كار كردم براي همين زياد تستاشو نزدم فقط بگم بخش احتمال و گراف رو حتما حتما كار كنين چون آسونتر و پرتست هستن اگه نظريه اعداد و تركيبياتو از همين الان هم گذاشتين كنار زياد ضرر نمي كنين ( اين كه شوخي بود ولي براي اين قسمتها بعد از مشاوره و خوندن كتاب درسي يه كتاب خوب پيدا كنين)

فيزيك: نشر الگو نشرالگو نشرالگو نشرالگو . . . به ترتيب براي فيزيك 1 فيزيك 3 فيزيك پيش 1 و فيزيك پيش2
    اگه براي بقيه درسها پيشنهاد من نشر الگو بود براي فيزيك تاكيدم نشر الگو هست البته فيزيك 2 به خوبي بقيش نيست ولي خوب اونم بگيرين كه ست كاملي داشته باشين

شيمي: فقط و فقط مبتكران تاليف مهندس بازرگاني من با دو سه بار خوندن اين كتابها و چندين بار خوندن كتاب هاي درسي شيمي رو 87 زدم كه اگه دو سه دقيقه وقت بيشتر داشتم بالاي نود هم مي زدم

نكات انتهايي: 1- دروس عمومي: اول كتاب درسي دوم كتاب كمك درسي و تست. دروس اختصاصي: اول جزوه معلم دوم كتاب درسي و تمريناش سوم كتاب كمك درسي و تست 2- كتاب هاي بالا پيشنهاد من بود و شما مي تونين كتاب هاي بهتر و يا بدتري! داشته باشين 3- همون طور كه ديدين من براي هر درس فقط يه كتاب يا حداكثر دو كتاب معرفي كردم يعني اگه من امسال كنكور داشتم همين فردا مي رفتم كتاب هاي پايه رو مي خريدم اول مهر هم كتاب هاي پيش ديگه هم نه كتاب ديگه مي خوندم نه طرف كتاب فروشي مي رفتم 4- سعي كنين از هر كتاب جديدترينشو بگيرين و به قيمتش هم كار نداشته باشين به هر حال فقط يه بار كنكور مي دين و در ضمن اگه در هر درس فقط يه كتاب بگيرين هزينش خيلي زياد نميشه من خودم بيشتر از جمعه بازار كتاب، كتاباي دو سه سال قبل رو مي خريدم كه الان پشيمونم5- بعضي دوستان ميگن تستاي تاليفي زياد خوب نيستن ولي اصلا اين طور نيست اگه قرار بود فقط تستاي كنكور رو بزنيم كه ديگه به كتاب كمك درسي نياز نبود اتفاقا تا قبل از عيد بايد تستاي تاليفي با كيفيت خوب يعني نه بالاتر از سطح كنكور و نه خيلي آسون رو كار كنين مطمئن باشين اگه با برنامه ريزي جلو برين ماه آخر 3 تا 4 هفته وقت دارين تا تستاي چهار پنج سال اخير كنكورو كه خيلي هم مهم هستن كار كنين

همه ي اين پيشنهادات رو تا به اينجا خوندين ولي اينو تو گوشتون فرو كنين كه براي موفقيت يعني رسيدن به رتبه حتي دو رقمي كتاباي آبي و زرد و دوسالانه قلمچي هم كافي هستند و موفقيت تو فقط به تلاش خودت بستگي داره و لا غير
    موفق باشين
    Last edited by Reza31001; 10-08-2010 at 14:01.

5. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کتاب تست شیمی بهمن بازرگان با کتاب آموزشش چه فرقی داره؟ یعنی درسنامه کتاب تستش با کتاب آموزشش چه فرقی داره؟ و برای کسی که می خواد از اول و کامل یاد بگیره کدومش بهتره؟علت پیشنهادتون رو هم بگید
    مرسی

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

گاج سفید خوبه؟
    اگه خیلی ضعیفی اموزش رو هم بگیر و تستم بگیر اما خوبه شیمیت فقط تتستش درسنامش خلاصه همون اموزشش
    فیزیک 3 فقط خیلی سبز مولف مصلایی
    هندسه پایه دریافت یا مبتکران

7. این کاربر از mamadalmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اکثر داوطلبان از جمله خودم اشتباهی که مرتکب میشن اینه که کتاب درسی رو میزارن کنار .درسته کتاب درسی کافی نیست برای کنکور ولی منبع اصلی برای طرح سوالهاست.
    اگر شیمی شما خوبه نیازی به کتابهای آموزشی ندارید . ولی کتابهای تستی بهمن بازرگان رو برای تست زدن هم که شده باید بگیرید.درسنامه هاش خوبه .سعی شده همه مطالب رو بیاره . اصولا مولفان کتابها سعی میکنن در پاسخ های تشریحی ای که برای تسهایشان ارائه میدن ، نکات مهم و چکیده ای از مطالب رو مطرح کنن تا دانش آموزان کمتر به کتابهای دیگه نیاز پیدا کنن .نه اینکه در پاسخ تشریحی فضا برای تشریح مطالب کمه بنابراین سعی میکنن اصل مطلب رو به بهترین نحو بگن .اما در کتابهای صرفا آموزشی اصل بر فهماندن مطلب است .
    من میگم کسی شیمیش ضعیف نیست کتابهای تستش رو بگیره کافیه + کتاب درسی

من این همه لالایی بلدم ولی خوابم نمیگیره هیچ وقت

9. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یکی از معیار های کتاب خوب اینه که تست تالیفی نداشته باشه یا اینکه حداقل خودتون تستهای تالیفی کتاب رو

سانسور کنید. البته سعی کنید تستهای دانشگاه آزاد رو هم کم و بیش نزنید مخصوصا ریاضیش رو.

مگر اینکه مولف در اون تست یک کادر آموزشی که معمولا بهش میگن درسنامه آورده باشه. تستهای تالیفی هم اگه

درسنامه داشت بزنید.
    کاملاً اشتباهه دوست من ! اتفاقاً تست های تالیفی باید بیشتر کار کنی ! چون موقع آزمون بتونی از پس سوالاتی که غافل گیر کنندست بر بیای !

مرسی

گاج سفید خوبه؟
    کتاب تستش با آموزشش هیچ فرقی نداره (کامله کامله ) اتفاقاً پیشنهاد میکنم فقط تستشو بگیر بعد از اینکه کتاب رو خوردی !
    فیزیک 3 یا مبتکران کمانگر بگیر یا اینکه کتاب سبز هر دو خوبن !(چیز دیگه نگیر)
    هندسه پایه هم مبتکران - رمزینه

خوب آموزش دقیق به دور هر گونه اضافه گویی!ولی کتاب ایاد زیاده!مگر اینکه عربی تعطیل باشی و باید از صفر صفر شروع کنی!تست های خوب با نکته و مهم تر از همه که کلا ویژگی همه کتاب های سبز است پاسخنامه دقیق کتابه!من خودم از کتاب سبز خیلی خوشم میاد چون واقعا پاسخنامه خوبی داره!

کتاب ایاد اونقدر هم زیاد نیست ارزششو داره (فونتاش درشته!)

11. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام به همه!
    کتاب تست حسابان یا ریاضی 3 چی بگیرم!
    میخوام فقط تک کتاب باشه؟
    فیزیک 3 چی؟
    شنیدم رمزینه خیلی خوبه!
    البته نظرم بیشتر رو خیلی سبزه!
    Last edited by MMM52; 09-08-2010 at 21:04.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فیزیک 3 فقط خیلی سبز
    تست حسابان هم رمزینه بگیر دیگه

14. این کاربر از mamadalmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه!
    کتاب تست حسابان یا ریاضی 3 چی بگیرم!
    میخوام فقط تک کتاب باشه؟
    فیزیک 3 چی؟
    شنیدم رمزینه خیلی خوبه!
    البته نظرم بیشتر رو خیلی سبزه!
    سلام.

فیزیک ) تست : خیلی سبز/مبتکران( فرین کمانگر) - آموزش : رمزینه/خوشخوان

حسابان) دو جلدی انرژی اتمی ( بزودی چاب مطابق با حسابان جدید منتشر میشه)>>>آموزش و تست با هم داره.

16. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •