آخه میدونی چیه برادر دارن خودشون رو برای خرداد ماه آماده میکنن ! منم چند روز پیش اصلا گوگل به این کم حجمی رو نمی تونستم باز کنم
آخه میدونی چیه برادر دارن خودشون رو برای خرداد ماه آماده میکنن ! منم چند روز پیش اصلا گوگل به این کم حجمی رو نمی تونستم باز کنم
سلام
آقا این نوین نت روستای ریحان آباد سرویس میده یا نه ؟
رفتم سایت نوین نت ببینم به ریحان آباد سرویس ارائه میده یانه که ارائه میداد ولی چون adsl مخابرات گفته بود که امکانات لازم رو ندارید نمیشه
و مبین نت هم که منطقه ما افتضاحه واسه همین نمیدونم این نوین نت الکی سرویس میده یا نه
Last edited by farid02; 02-03-2013 at 20:06.
اين شمارشون زنگ بزنيد بپرسيد: 2254801
از چهارشنبه مخابرات کثافت ارومیه اینترنت منو قطع کرده ! من از مکس نت ارومیه اینترنت داشتم از چهارشنبه قطعه . اول زده بودن تلفن ما رو قطع کرده بودن پیگیری که کردم فهمیدم کار خودشونه ! رفتم امور مشترکین میگم به چه حقی اینترنت منو قطع کردید میگه باید بیایی از ما اینترنت بگیری !!! ما کلی برای فیبر نوری هزینه کردیم و هزار جور مزخرف دیگه میگم ابله نادان تلفن من اصلا روی فیبر نوری نیست روی سیم مسی ــه میگه الان قرن 21 ــه دیگه سیم مسی معنی نداره بهش میگم ابله قرن 21 و این همه انحصار طلبی ! چیکار کنم ؟ من از مکس نت ارومیه 128 نامحدود سه ماهه رو 44 خریده بودم مخابرات ارومیه 128 با محددیت حجمی 6 گیگ رو میده 42 تومن ! اصلا برام کافی نیست من دانلود زیادی انجام میدمموندم این کثافتا چرا اینقدر اذیت میکنن . ببینم مال شما رو هم قطع کردن ؟ الان با dial-up اومدم ! کسی تو مخابرات ارومیه آشنا داره ؟ لعنت به ذات کثیفتون
اولین باره که میشنوم مخابرات خودسر خطی رو قطع کرده! شما بدهی نداشتین؟ کدوم منطقه هستین؟
مخابرات 128 سه ماهه با حجم 7gb رو 22 تومن میده.سرعتشم بهتره.
راهی نداره باید از مخابرات بگیری !
نه بابا چه بدهی . فردا باز میخوام برم پیگیری کنم ببینم چرا زور میگن . منطقه وحدت . تا الان یه بار هم قبض تلفن رو دیر ندادم . امروز که صحبت کردم بدون اجازه من خط منو تخلیه کردن ! تنها منم نبودم از منطقه ما چند نفر اومده بودن و یه شرکت بیمه هم اومده بود داد و بیداد راه انداخته بود و آخر هم انداختنش بیرون !!!تو ذاتشون لعنتپست alireza.amf رو هم کوت کردم ولی نمیدونم چرا نیاورد شاید از سرعت کم باشه آخه با dial-up اومدمولی باید بگم که اون 7 گیگ ماله سه ماه هست برای من اصلا کافی نیست من همین 6 گیگ ماهیانه رو هم بگیرم که میشه 42 تومن باز کافی نیست نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم !کلی هم کار داشتم . منم خدایی تا الان اینجوریش رو ندیده بودم که به بهانه فیبر نوری خط مسی رو تخلیه کنن ! خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه که اینقدر دارن ملت رو اذیت میکنن . تف تو ذاتشون !
خلاصه مجبور شدم برم از مخابرات اینترنت بگیرمالانم snr ام روی 10 ــه
در حالی که مال مکث نت 25 بود . به یارو زنگ زدم نمیدونه snr چیه ! خیلی آف تشریف دارن
![]()
صبح هم با هزار بدبختی پولم رو از مکس نت پس گرفتم نمیداد
اینجور که فهمیدم سر جمع مخابرات اینترنت 100 تا مشتری مکس نت رو قطع کرده که از منطقه وحدت خیلی زیاده ولی از منطقه های دیگه هم هست
راستی من هر چه قدر گشتم آدرس پانل IBsng مخابرات رو پیدا نکردم کسی آدرسش رو میدونه ؟
لعنت داشتیم زندگیمون رو میکردیم ها زدن داغون کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)