آی پی شما داینامیک هست و ممکنه بعد از چند بار قطع و وصل شدن تغییر کنه.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آی پی شما داینامیک هست و ممکنه بعد از چند بار قطع و وصل شدن تغییر کنه.
به هیچ عنوان تغییر نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حتی سرویسم که تمام شد دوباره سرویس جدید راه اندازی کرد واسم بازم ای پی من همون بود. از طریق برنامه ها ، فایروال و پینکگ و هزار کوفت و زهارماری دیدم که همون آِ پی رو میزنه. فکر نکنمم اشتراکی باشه چون اونوقت رپید شیر و خیلی سایت ها ارور میدن واسه دانلود.
از کجا میشه فهمید که آی پی اشتراکیه؟
Last edited by Help118; 01-08-2010 at 16:47.
یعنی اگه از ماکس نت سروسی بگیرم و IP اختصاصی نگیرم دیگه نمیتونم ار رپیدشیر دانلود کنم؟
مطمئنن Ip شما اختصاصی و از نوع ولد استاتیک می باشد . همون ip که ماکس براش 10 تومن در ماه می گیره .
اگه اکانت داشته باشی می تونی ولی بدون اکانت نمی تونی و همیشه این پیام رو میده : شخصی با ip شما در حال دانلود است .![]()
دوتا سوال
1.اول اینکه تشخیص آی پی طرف مقابل یا کسی دیگه تو اینترنت فقط در حالت آن لاین طرف مقابل میسوره؟ منظور گه طرف دی سی باشه یا آف لاین امکان پیدا کردن آی پی طرف از پست هایی که داده یا فایل هایی که دانلود یا آپ دیت کرده امکان پذیره؟ البته بع غیر از لوگی که تو سایت ها واسه کاربران و آمار نوشته میشه. منظورم تشخیص از نوت و متن نباشه . منظورم ردیابیه!
2. من هماراسیستم هستم دوستم میگه آی پیت بای ددینامیک باششه و هی تغییر کنه ولی من وقتی دایال آپ بودم اینجوری میشد تو ای دی اس ال انگار اینجوری نمیشه نظر شما چیه؟
3.از کجا بفهمم آی پی من اشتراکیه با سایر دوستان سرویس گیرنده
اگه زود مودمو خاموش روشن کنی عوض نمیشه.فقط کافیه قطع کنی و یکی 2 ساعت بعد وصلش کنی.میبینی که تغییر کرده.
جواب سوال اولت رو نمی دونم . اگه ip تو اصلا تغییر نکنه ولد دینامیک است . ولی فکر کنم تغییر می کنه . پس ولد هست . یعنی اختصاصی . اگه در سایت رپیدرشیر زمانی که بدون اکانت دانلود می کنی لینک دانلود رو بهت بده اختصاصی هست . البته با برنامه های hak هم میشه فهمید .
سلام بچه ها
مدتی دانلودش شبانه وضعش بهتر شده (در همارا)
فقط مشکل من پینگش بالاشه
مدتیه خوب دانلود میکنم
این لیست دانلود من صبح از 4 تا 8 بود :
![]()
Last edited by golmohammadi; 02-08-2010 at 12:58.
سرویست چیه و سرعت دانلودت چنده ؟
پینگ من هم چند روزی است بالا رفته و پایین نمیاد ولی هیچ تاثیری در سرعت نداشته . لطفا کاربرای ماکس گزارش بدن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)