تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 476 از 2550 اولاول ... 3764264664724734744754764774784794804865265769761476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

این همارا سیستم که به من آی پی استاتیک داده! که فکر کنم دردسرساز باشه واسه آدم
    آی پی شما داینامیک هست و ممکنه بعد از چند بار قطع و وصل شدن تغییر کنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آی پی شما داینامیک هست و ممکنه بعد از چند بار قطع و وصل شدن تغییر کنه.
    به هیچ عنوان تغییر نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حتی سرویسم که تمام شد دوباره سرویس جدید راه اندازی کرد واسم بازم ای پی من همون بود. از طریق برنامه ها ، فایروال و پینکگ و هزار کوفت و زهارماری دیدم که همون آِ پی رو میزنه. فکر نکنمم اشتراکی باشه چون اونوقت رپید شیر و خیلی سایت ها ارور میدن واسه دانلود.
    از کجا میشه فهمید که آی پی اشتراکیه؟
    Last edited by Help118; 01-08-2010 at 16:47.

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یعنی اگه از ماکس نت سروسی بگیرم و IP اختصاصی نگیرم دیگه نمیتونم ار رپیدشیر دانلود کنم؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به هیچ عنوان تغییر نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حتی سرویسم که تمام شد دوباره سرویس جدید راه اندازی کرد واسم بازم ای پی من همون بود. از طریق برنامه ها ، فایروال و پینکگ و هزار کوفت و زهارماری دیدم که همون آِ پی رو میزنه. فکر نکنمم اشتراکی باشه چون اونوقت رپید شیر و خیلی سایت ها ارور میدن واسه دانلود.
    مطمئنن Ip شما اختصاصی و از نوع ولد استاتیک می باشد . همون ip که ماکس براش 10 تومن در ماه می گیره .

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یعنی اگه از ماکس نت سروسی بگیرم و IP اختصاصی نگیرم دیگه نمیتونم ار رپیدشیر دانلود کنم؟
    اگه اکانت داشته باشی می تونی ولی بدون اکانت نمی تونی و همیشه این پیام رو میده : شخصی با ip شما در حال دانلود است .

6. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوتا سوال
    1.اول اینکه تشخیص آی پی طرف مقابل یا کسی دیگه تو اینترنت فقط در حالت آن لاین طرف مقابل میسوره؟ منظور گه طرف دی سی باشه یا آف لاین امکان پیدا کردن آی پی طرف از پست هایی که داده یا فایل هایی که دانلود یا آپ دیت کرده امکان پذیره؟ البته بع غیر از لوگی که تو سایت ها واسه کاربران و آمار نوشته میشه. منظورم تشخیص از نوت و متن نباشه . منظورم ردیابیه!

2. من هماراسیستم هستم دوستم میگه آی پیت بای ددینامیک باششه و هی تغییر کنه ولی من وقتی دایال آپ بودم اینجوری میشد تو ای دی اس ال انگار اینجوری نمیشه نظر شما چیه؟

3.از کجا بفهمم آی پی من اشتراکیه با سایر دوستان سرویس گیرنده

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

اگه زود مودمو خاموش روشن کنی عوض نمیشه.فقط کافیه قطع کنی و یکی 2 ساعت بعد وصلش کنی.میبینی که تغییر کرده.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوتا سوال
    1.اول اینکه تشخیص آی پی طرف مقابل یا کسی دیگه تو اینترنت فقط در حالت آن لاین طرف مقابل میسوره؟ منظور گه طرف دی سی باشه یا آف لاین امکان پیدا کردن آی پی طرف از پست هایی که داده یا فایل هایی که دانلود یا آپ دیت کرده امکان پذیره؟ البته بع غیر از لوگی که تو سایت ها واسه کاربران و آمار نوشته میشه. منظورم تشخیص از نوت و متن نباشه . منظورم ردیابیه!

2. من هماراسیستم هستم دوستم میگه آی پیت بای ددینامیک باششه و هی تغییر کنه ولی من وقتی دایال آپ بودم اینجوری میشد تو ای دی اس ال انگار اینجوری نمیشه نظر شما چیه؟

3.از کجا بفهمم آی پی من اشتراکیه با سایر دوستان سرویس گیرنده
    جواب سوال اولت رو نمی دونم . اگه ip تو اصلا تغییر نکنه ولد دینامیک است . ولی فکر کنم تغییر می کنه . پس ولد هست . یعنی اختصاصی . اگه در سایت رپیدرشیر زمانی که بدون اکانت دانلود می کنی لینک دانلود رو بهت بده اختصاصی هست . البته با برنامه های hak هم میشه فهمید .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام بچه ها
    مدتی دانلودش شبانه وضعش بهتر شده (در همارا)
    فقط مشکل من پینگش بالاشه
    مدتیه خوب دانلود میکنم
    این لیست دانلود من صبح از 4 تا 8 بود :‌

Last edited by golmohammadi; 02-08-2010 at 12:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    مدتی دانلودش شبانه وضعش بهتر شده (در همارا)
    فقط مشکل من پینگش بالاشه
    مدتیه خوب دانلود میکنم
    این لیست دانلود من صبح از 4 تا 8 بود :‌

سرویست چیه و سرعت دانلودت چنده ؟
    پینگ من هم چند روزی است بالا رفته و پایین نمیاد ولی هیچ تاثیری در سرعت نداشته . لطفا کاربرای ماکس گزارش بدن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •