یکی دیگه الان یادم افتاد
کارت گرافیک Nvi از سری کارت گرافیک های quadro هست
مرسی
یکی دیگه الان یادم افتاد
کارت گرافیک Nvi از سری کارت گرافیک های quadro هست
مرسی
سلام
1. قویترین کارت گرافیکی رو برای گیم در رنج قیمتی که گفتین :
GEFORCE 9600 GT = HP DV5 - 1070
GEFORCE 8600 GT DDR3 = DELL XPS M1530
واسه کارهای تخصصی گرافیکی هم D 830 بهتره .
2. کارتهای گرافیکی GT به مراتب از GS ها قویتر هست .
GTX
GT
GS
3. بیشتر لپ تاپ های با گرافیک بالا در بازار معمولا از NVIDIA هستن ( جیفورس یا کواردو ) ولی از ATI های خوب میشه از ATI RADEON HD 3470 اسم برد که در سطح GEFORCE 8600 GS هست اما از 8600 GT ضعیفتر و در سری FW های جدید سونی زیاد استفاده شده .
بر عکس دوست عزیز :
جیفورس و کواردو نام 2 نوع کارت گرافیکی هست که شرکت NVIDIA میزنه .
جیفورس ها که شناخته تر هستن برای گیم و مولتی مدیا و کارها و لپ تاپ های رایج و کواردو برای کارهای مهندسی و گرافیکی به صورت حرفه ای .
قیمت dell vostro 1510 با 4 گیگ رم و هارد 320 نمیدونید دقیقا چنده ؟
ممنون
سلام
وسترو 1510
cpu : 2.5
ram : 4 gig
vga : geforce 8400
hard : 320 gig
lcd : 15.4 inch
batt : 9 cell
weight : 2.7 kg
با گارانتی متفرقه : 1.320.000
با گارانتی زیگورات : 1.420.000
من تصمیمو گرفتم و میخوام این مارک سونی رو از خود سایتش بخرم البته ایران نیستم و خارج از کشور هستم میخوام از سایت اصلی خودش بگیرم
فقط یه سوال تو این صفحهچیزی از ارایه سی دی ارجینال ویندوز نمیده...یعنی سی دی ویندوز نمیده همراه نوت بوک؟ تو قسمت سافت ورش چیزی ننوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می شه یه چندتا راهنمایی دیگه هم به من بکنید دوست عزیز
1.d830 کدوم کانفینگ با کدوم vga بهتره؟
2.بالاترین مدل کارت گرافیک quadro ؟
3.چه گارانتی هایی برا dell خوبه؟(مثلا گارانتی zigorat با این قیمت می صرفه یا بقیه گارانتی هاهم قابل اعتمادن؟)
4.برا مدل d830 با کارت گرافیک quadro بالاترین dedicate چیه و share و dedicateکارت گرافیک چقدر مهمه؟
5.quadroبا dedicate 128هم برا کارای گرافیکی کافیه یا نه؟
ببخشید به خاطره سوالام من خیلی به اجزا pc واقف نیستم
بازم ممنون
یه سئوال
من قصد خرید vostro 1310 dell دارم ( گذشته از کانفیگش) وقتی از نزدیک دیدمش حسابی نا امید شدم...جنس پلاستیک و پوشش بیرونیش خیلی نا مرغوب به نظر می رسه! بنظر می رسه خیلی شکننده یا پلاستیک بی کیفیتی باشه ظاهرش... بنظر شما قطعات درونیش هم اینقدر بی کیفیتن...اصلا خوبه بگیرم؟ ( گارانتی زیگورات داره)
اما با قیمت کمتر Hp 2810 اینچ 14 دیدم که خیلی خوشگل تر و زیبا و شیک و جنس بدنش هم خیلی بهتر به نظر می رسه ( البته گارانتی متفرقه) ولی زیاد به hp اطمینان ندارم از نظر عمر مفید یا حساس بودن زیادی؟؟؟
قییمت hp 1020.000
1310 1090.000
ضمنا می تونم از ایران HP بگیرم اما رفتم تو سایتش محصولات موجودیش خیلی محدود هستن و مدلی که من دیدم رو نداره...ضمنا سایت زیگورات هم خیلی موجودیش کمه...این مدل رو از یکی از نمایندگی هاش تو اهواز خواستم بگیرم...
و اینکه الان من اهوازم و تا 10 روز دیگه می رم تهران...بنظر شما از تهران بگیرم بهتر نیست؟ از نظر قیمت؟
اگه 1 ماه دیگه صبر کنم لب تاب ها ارزون تر می شن یا گرون تر؟
و تازه Dell XPS 1330 رو دیدم که با 1300.000 میشه یکی گرفت ..خیلی هم زیبا بنظر میرسه...اما من فعلا 1100.000 دارم....
مرسی اگه کلا راهنمایی کنین دوستان
سلام من 1300 بودجه دارم مي خواستم يه لپ تاپ خوب براي بازي به من معرفي كنيد ترجيحا سوني
سلام دوستان من یه لپ تاپ با کیفیت و قدرت پردازشی خوب میخوام در حد 1400000تا 1500000خودم تو مدلای
vaio fw 190 nch
vaio fw 190 eeh
vaio fw 290 nbh
موندم
شما بین این سه مدل چی رو پیشنهاد میکنیید؟
آیا مدل بهتری سراغ دارین؟ وایو یا اچ پی؟
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)