همین سرویس رو درست درمون بدن بهمون کافیه .
نامحدود پیشکش .
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
تخیلی بعضی از مواقع ولی بدک نیست .
درکل سرویس دهنده های بهتری هست
اینم Speed Test داغ برای سرویس 2 مگ
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همین سرویس رو درست درمون بدن بهمون کافیه .
نامحدود پیشکش .
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
تخیلی بعضی از مواقع ولی بدک نیست .
درکل سرویس دهنده های بهتری هست
اینم Speed Test داغ برای سرویس 2 مگ
![]()
خبر فوریسلام
خبر 20:30 امشب در برنامه خود از حذف فروش اینترنت محدود خبر داد.
در این خبر آمده از شنبه قانون منع فروش اینترنت حجمی اعمال میشود.
خودتون تو خبرا بگردید پیداش میکنید
adsl 2048 asiatech
عزیزم من زنگ زدم خود شرکت میگه مشکل از ماس شما میگی مشکل از منه ؟ اینم از اون حرفاست ! من الان ۵ ساله ADSL استفاده می کنم و بره خیلی از آشناها هم راه انداختم . کلا هم کارم با اینترنته و دانشجوی کامپیوتر هم هستم . اگه مشکلی بود صد در صد می فهمیدم . بره پینگ هم از کامپیوتر خودم سایت های مختلف مثه یاهو و گوگل رو پینگ می کنم ولی دفعه اول که باورم نمی شد کلا اینترنت رو قطع کردم فقط خود مودم وصل بود با خود مودم پینگ کردم باز همون بود . دو تا مودم هم امتحان کردم فرقی نداشت . من با همون مودم و همه وسایل قبلی تا ۲-۳ روز پیش که تموم نشده بود سپتا هم داشتم و هیچ مشکلی با اون نداشتم
دوستان اگه کسی از سرویسهای نامحدود آسیاتک استفاده میکنه لطف کنه بگه اوضاع دانلود و پینگش چطوره....
من که فکر میکنم این اخبار فقط هموون در حد اخباره ! بعید میدوونم به مرحله اجرایی برسه ! به قول دوستمون همینی که هست رو با کیفیت مناسب عرضه کنند بقیه پیشکش !
متاسفانه بحث که پیش میاد همه یا متخصص میشن یا اینکاره !! حالا دوست عزیز سوال من از شما اینه که چه طوری بنده که در همون مرکز هستم اصلا مشکلی ندارم ! در ضمن کاشانی یکی از بی نقض ترین مراکز آسیاتک هست و پهنای باند آزاد همیشه در این مرکز وجود داره ! اینم باید بگم پینگ تایم من از یاهو عدد جالبی نیست ولی سرعت دانلودم واقعا عالیه ....اگه خواستی میتونم عکس رو هم برات آپلود کنم !
پینگ تایم زیاد جالب نیست ولی سرعت دانلودش خیلی خوبه ! البته قبل از ساعات رایگان ، باید مرکز مخابراتیت رو هم در نظر بگیری که کجاست ، مثلا امامت خیلی شلوغه ... اگه میتونی مرکز مخابراتیت رو بگو
آره آقا من این کارم ! دروغ که نگفتم ! منم واقعا برام عجیبه چرا شما مشکل نداری !!!!!! البته من نمی دونم چجوریه که پینگ بالا رو مشکل حساب نمی کنی !!! بالا بودن پینگ معمولا دلیل اصلیش اینه که تجهیزات ISP نمی تونه جوابگوی تعداد کاربرا باشه
پینگ من خوبه ها با کلا همه جا ! ولی تقریبا ۳۰٪ اوقات خیلی زیاد میشه و واقعا رو اعصابه ( تو ساعات پرمصرف اینطوری میشه )
باشه حتما عکس بذار . خوشحال میشم, شاید واقعا مشکل از منه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی من از ساعت ۱۱ اینترنتم قطعه ( هنوزم وصل نیست الان اینترنت قبلیم رو شارژ کردم با اون اومدم ) زنگ زدم شرکت گفتن تو مرکزتون مشکل داریم ! بره شما هم قطع بود دیگه درسته ؟
خود شرکت میگه ما سمت شما مشکل پهنا باند داریم . امروزم که فعلا ۶ ساعته اینترنت قطعه . خودتم که داری میگی پینگ بالاس . اونوقت چطوری کاشانی از بی نقص ترین مراکز آسیاتکه ؟؟؟
ببین خیلی واضحه که پهنا باند شرکت افتضاحه اینجا . سرعت من تا ۲۰۰ میره بالا پس صد در صد مشکلی تو سیم کشی و .... وجود نداره . فقط مشکل اینجاس وقتی سرعت میره بالا که ۲۰ تا لینک باهم بذارم ( IDM هم که آسیاتک هی میگه با اون دانلد کنین در واقع همین کار رو می کنه, میاد یه تعداد زیاد کانکشن می زنه به سرور فایل ) کاملا واضحه که یه تعداد خیلی زیادی آدم دارن از این پهنای باند استفاده می کنن و فقط وقتی سرعت میره بالا که شما چند تا کار رو باهم بکنی ( مثل دانلد کردن ۲۰ تایی فایل با IDM و .... که خیلی وقتا آدم نمی تونه اینطوری کار کنه )
من تجربمو از آسیاتک گفتم, از من گفتن, از این شرکت اینترنت نگیرید !
شما سرویس نامحدود داری یا محدود ؟؟؟
تایید میشه منم باید چند تا لینک بزارم تا سرعت بره بالا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)