از دوستان کسی میدونه قیمت 7016 و 8016 چنده؟؟؟؟![]()
از دوستان کسی میدونه قیمت 7016 و 8016 چنده؟؟؟؟![]()
ولش نمیکنم
یکی از اونایی که داره میفروشدش گفته داداش
Last edited by ba maram; 01-03-2011 at 08:58.
سرعتش پایینتر از پایونیره-بعضی وقتا هم قاطی میکنه.ولی در کل قابله تحمله.
ندارن.
ببخشید دوست من این چیزی که میخواید با این قیمت به جز 7016 چیزی نمیتونه باشه.
این از اون حرفایی هست که فروشنده های عباسی میگن!البته نمونه بارزش همه جا قابل رویته!
کنوود سودش کم شده و خریدش هم نقدی.به همین خاطر هست که فروشنده ها تمایلی به خرید و فروشش
ندارن و به بهانه هایی که آدم خندش میگیره نمیزارن طرف چیزی که میخواد بخره!
خودت بشین فکر کن ببین اصلا شرکت سازنده ساب چکار به پخش داره و یا برعکسش؟
اگه اشتباه نکنم حدود 60-70 تومن بوده.
180-220
Last edited by cyber861; 01-03-2011 at 09:55.
ببخشید دوست من این چیزی که میخواید با این قیمت به جز 7016 چیزی نمیتونه باشه.
ممنون. به نظر شما این پخش تا چه حد میتونه انتظارات منو براورده کنه؟
اگه خیلی نمی تونه چقدر باید هزینه کنم؟
اینم خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که از اونجایی که target برند شناخته شده ای در ایران نیست باید بگم که اگه 7250 پایونیر هم قیمت این پخش بود معلوم نبود که 7250 رو انتخاب میکردم.
مرسی.
الان چند تا از دوستانی که سیستمه حرفه ای دارن این پخشو دارن و همه هم راضی هستن.
من خودم یکی دارم.قبلا هم 7150 داشتم.به نظرم تنها مزیتی که نسبت به 7016 داشت پنل برقیش بود.
به قوله امیرخان قدرش رو نمیدونید.روزی میرسه که قیمتش خیلی بالاتر میره.مگه 7150 چه بود
که تا 260 هم فروش میرفت؟
اون تارگت بعید میدونم جایه دیگه ای هم شناخته شده باشه.در حد مارشاله.
سلام دوستان یه مشاوره فوری میخوام
کسی اسپیکر های ممفیس رو میشناسه؟! برند خوبیه یا نه؟
اول میخواستم یه دونه اینفینیتی693 بردارم ولی به اصرار مغازه دار میخوام اسپیکر ممفیس 692 بردارم! به نظرتون اسپیکر خوبی هست؟! میشه یکی مشخصاتش رو بگه؟
اگه کسی از قیمت این اسپیکر هم اطلاع داشته باشه که خیلی ممنونش میشم!
دوستان منتظرم لطفا راهنماییم کنید!
دوستان کسی از قیمت باندهای جی بی ال 696 خبر داره؟! آیا این باندها نسبت به جی بی ال 963 سرتر هستند یا نه؟!
693 اینفینیتی باند خوبیه گوش به حرف این مغازه دارا نکن بخر و لذتشو ببر و ما رو دعا کن![]()
دعات کردم حسابی
میگم این jbl 696 هم باید باند خوبی باشه ها! نظرت چیه دوست من؟! 696 رو قیمت گرفتم 190 تومن به نظرت می ارزه؟؟
ظاهرش هم خیلی نایسهمشخصاتشم اینه:
Description6" x 9" High-Output 3-Way Loudspeaker SeriesPower Series Power handling, RMS150W Power handling, peak600W Frequency Response35Hz – 20kHz Sensitivity93dB Impedance4 ohms
راستی این لیمیتید یعنی چی؟؟
سلام به همه ي بچه ها
چند وقت پيش يه ساب 307 d4 پايونر گيرم اومد.متاسفانه کاتولوگش هم ندارم.ميخام براش يه باکس درس کنم ولي مشخصاتشو ندارم.البته اگه هم داشتم باز نميدونستم چه جوري بايد ابعا باکس رو حساب کنم.خواهش ميکنم دوستان با توجه به تجربشون يه باکس رو بهم پيشنهاد بدن.البته ابعاد رو بدن که خودم درست کنم.واسم کيفيت زياد مهم نيست.يه امپلي 1300 بوشمن هم دارم.ميدونم هر دوشون به درد نميخورن ولي خب ديگه گرفتم. مرسيييي
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)