تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 476 از 1126 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486526576976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام عزیزان لطفا یکی کمکم کنه خیلی کارم واجبه من هاردم دیتکت نمیشد بردم ریکاوری بردش رو درآورد گفت باید ازین برد پیدا بشه چند جا رو گشتم پیدا نشد کسی میتونه کمکم کنه ؟ مدیونش میشم تا آخر عمر هرکی بتونه این برد رو پیدا کنه برام، هزینش هم مهم نیست،

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوست من
    اول از همه هارد شما یک هارد ساتای 2.5 اینچی است لزومی به اتصال از طریق USB نیست چون چیزی را دیتکت نخواهید کرد. پس آن را از طریق همان درگاه ساتا به یک سیستم کامپیوتر شخصی دسکتاپ متصل کنید . و بهتر این است که وقتی سیستم روشن است آن را متصل کنید ( اول پورت دیتا را وصل کنید وبعد پورت پاور را دقت کنید) . زیرا احتمال این هست که اگر قبل از روشن کردن هارد را وصل کنید سیستم بالا نیاید و یا هنگ کند ( البته این طریق را هم چک بفرمایید حتما" ) خوب :
    اول از همه هارد شما استارت میزند ( طبق آنچه در بالا گفتید یعنی اسپیندل موتور می چرخد )پس این نشان می دهد که به احتمال 90 % برد سالم است . ( برای اینکه دقیقا" پی ببرید که اسپیندل موتور می چرخد کافی است در هنگامی که هارد را روشن می کنید آن را با آرامی در دست گرفته و خیلی آرام بدون وارد کردن شوک به هارد دستتان را از ناحیه آرنج بچر خانید جوری که آرنج و بازو زاویه 90 درجه داشته باشند خواهید دید هارد که در بین انگشتان شما قرار دارد نیروی خاص به دست وارد می کند گویی مانع از چرخش می شود البته این نیرو در هارد های 3.5 اینچی به وضوح خیلی بیشتری دیده می شود. باز هم می گویم دقت کنید به آرامی انجام دهید.)

دوم پس از اینکه هارد را به صورت مستقیم با پورت ساتا وصل کردید ، حالا می توانید قسمت مدیریت هارد در ویندوز را بررسی کنید که هارد را به چه صورت شناسایی می کند و یا اصلا" شناسایی می کند و یا نه !!!!
    سوم در مورد احتمالات ایراد هارد شما چند حدس ساده : 1- رام ایراد پیدا کرده 2- بد سکتور مانع از عملکرد صحیح هارد می شود 3- خرابی در جداول هارد 4- ویروس 5- خراب در قسمت ناحیه سرویس و...
    خیلی ایرادات دیگر که هم به برد و هم به پلتر باز می گردد .
    پس تا تست صحیح انجام نشود نمی شود گفت که چه مشکلی وجود دارد.

در کل و خاتمه اگر اعلام نمایید که در کدام کشور تشریف دارید شاید بتوانم مرکز قابل اطمینانی به شما معرفی کنم.

موفق باشید

با نهایت تشکر از شما دوست عزیز
    همانطور که شما گفتید هارد رو تو دستم چک کردم و به نظر موتور کار میکرد
    صدایی از هارد میاد که از همه هارد های سالم میاد و تق تق شدیدی ندارد
    هارد رو توسط این قاب های هارد های اکسترنال به لپ تاپ وصل کردم چون کامپیوتر دیگه ای نداشتم که بتونم مستقیم به پورت ساتا وصل کنم
    زمانی که این اتفاق افتاد بخاطر دیدن فوتبال مجبور شدم آنتی ویروس رو غیر فعال کنم
    امروز مطلبی خوندم در باره ویروس oslando که باعث تخریب سکتور "zero" هارد میشود ( این ویروس با جای نشین کردن یک خط کد در فایل kernell داخلپوشهsystem )
    نمیدونم آیا ویروس این کارو کرده یا نه ولی خودم مقداری روی این موضوع شک دارم و نمیدونم اگه اینگونه باشه چطور میشه این مشکل رو حل کرد
    من تو کشور مالزی مقیم هستم
    ممنون از راهنمایی شما .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sia abedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید مثل اینکه لینک عکس کپی نشده بود

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام عزیزان لطفا یکی کمکم کنه خیلی کارم واجبه من هاردم دیتکت نمیشد بردم ریکاوری بردش رو درآورد گفت باید ازین برد پیدا بشه چند جا رو گشتم پیدا نشد کسی میتونه کمکم کنه ؟ مدیونش میشم تا آخر عمر هرکی بتونه این برد رو پیدا کنه برام، هزینش هم مهم نیست،

سلام دوست من
    من می تونم برات پیدا کنم . زمان می بره اونم به دلیل حمل و نقل.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام . من 1 هارد وسترن 750 گیگ دارم مدل یو اس بی 3
    امروز بعد از چند روز استفاده نکردن از هارد زمانی که به کامپیوتر متصل کردم هارد رو ارور بد پی سی بی نشون میده و هارد شناسایی نمیشه WD BAD PCB
    مشکل کجاست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام.آقا یکی میشه بزرگواری کنه به ما کمک کنه
    از اول میگم چه بلای سرم اومد شاید بهتر راهنماایم کنید
    یه هارد اکسترنال seagate 500gig دارم که 3تا درایو پارتیشن شده,دیروز اومدم با بی اطلاعی از یک نرم افزار به اسم GiliSoft_USB_Stick_Encryption برای قفل گزاری روی هارد پسورد روی هارد بزارم که با این برنامه اومدم یگی از درایوای هارد قفل کردم,بهد وقتی اومدم که درایو تست کنم دیدم هیچ کاری انجام نشد و تمام فایلها و فلدرای درایو نیستن ,تنها فایلی که تو اون دذایو بود یگ فایت exe بود که هم اسم اون برنامه قفلگزاری بود,همه کاری کردم اما فایلها سر جاشون نیومدن,وقتی پروپرتیس میزدم مینوشت درایو کاملا خالیه,اومدم اون نرم افزارو آنیستال کردم اون فایل تو درایو رو هم حذف کردم و هیچی کپی نکردم تو درایو,,با چند نرم افزار ریکاوری کردم تمام فایلها ریکاوری میشن اما هرکدوم از این برنامه ها یه ضعف داره که یا نام فایلها عوض میشه یا mkv ریکاوری نمیکنه یا...
    حالا درخواستم از دوستان این بود که یه پروگرم حرفه ای که بیشتر فرمتهای که استفاده کاربردی زیادی دارن به ما معرفی کنن که با همون اسم فایل قبلی ریکاوری کنه,,آقا شرمنده زیادم شد پستم
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    امروز یه هارد Seagate گرفتم با ظرفیت 1 ترا
    وقتی اون رو برای اولین بار گذاشتم توی ویندوز اون رو 3 گیگ و توی بایوس اون رو 33 مگابایت شناسایی کرد
    من هم با استفاده از Seatools توی Dos ظرفیت اون رو به 1000 تغییر دادم
    الان داره به درستی و بدون هیچ مشکلی کار می کنه
    می خواستم بدونم این مشکل خیلی جدی بوده ؟ در اینده امکانش هست مثلاً اطلاعات من از بین بره و هارد برگرده به حجم 3 گیگ یا 3 مگابایتش ؟
    به نظر شما ببرم تعویضش کنم چون هنوز 24 ساعت از خرید هارد نگذشته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوست من
    من می تونم برات پیدا کنم . زمان می بره اونم به دلیل حمل و نقل.
    سلام عزیز، حتمیه ینی میشه پیدا کنی ؟ حمل و نقلش چقدر طول میکشه ؟ آمریکایی شما ؟ اگه میشه یه ایمیلی چیزی بده در ارتباط باشیم اینجا که نمیذاره پیغام خصوصی بدم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه...می گفت یک فایل DLL گم شده.
    جدیدا موقع نصب ویندوز هم می گه یک قایل نیست برای همین نصب شروع نمیشه!
    مشکل از کجا می تونه باشه ؟
    با یک سی دی ویندوز دیگه و درایو اپتیک دیگه تست کردین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام

من 2 تا هارد 500 ساتا خور دارم که در کنارش میخوام هارد 80 گیگ که کابل IDE داره را اضافه کنم. آیا هارد 80 را باید به صورت Master بزارم یا Slave ؟ در ضمن تنظیمات بایوس در مادربرد ایسوز به چه صورت هست؟لطفاً راهنمایی کنید.
    Last edited by iceeeeeeee; 09-07-2012 at 18:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •