آره, شبیه سوکت گوشی تلفن هست. پس با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟به مودم نگاه کنید با چه کابلی به سیستمتون وصل شده .ظاهر کابل شبکه شبیه سوکت کابل های گوشی تلفونه. و usb رو هم که دیگه میشناسی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره, شبیه سوکت گوشی تلفن هست. پس با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟به مودم نگاه کنید با چه کابلی به سیستمتون وصل شده .ظاهر کابل شبکه شبیه سوکت کابل های گوشی تلفونه. و usb رو هم که دیگه میشناسی
Last edited by G.D.ragon.Ir; 13-06-2010 at 12:40.
خودت مودم رو وصل کردی؟ یا از شرکت اومدن نصب کردند؟ اگر خودت وصل کردی و هیچ تنظمی انجام ندادی با خیال راحت عوض کن اگر نه یک عکس مثل زیر بگیر از آیکون کارت شبکه کنار ساعت نا بگم چیکار کنی. وقتی ویندوز بالا میاد اینترنت داری یا باید مثا دایال آپ کانکت بشی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال مرکز ۷ یا شاید هم فقط مال من شده DSL Downstream Rate: 1053300
سرعت دیشب من هم که همیشه ۱۲۰-۱۴۰ بود رو ۱۰۰-۱۰۵ حرکت میکرد
از شرکت اومدن نصب کردندخودت مودم رو وصل کردی؟ یا از شرکت اومدن نصب کردند؟
باید مثل دایال آپ کانکت شموقتی ویندوز بالا میاد اینترنت داری یا باید مثا دایال آپ کانکت بشی؟
درمورد عکس, شما ویندوزتون چی هست؟ چون من گزینه ای که دقیقآ مثل گزینه شما باشه رو ندیدم در هر صورت چندتا تصویر گرفتم, ببینید با همین ها کارتون راه میافته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by G.D.ragon.Ir; 13-06-2010 at 15:01.
پس اون موقع که من 4GB دانلود میکردم رو میدیدی چی میکردی؟؟!!![]()
ندیدم وگرنه سکته رو زده بودم
یه سوال الان قیمت مودم اندیشه چنده؟
تو این عکس ببین DHCP مودم شما یا فعال نیست یا اینکه دستی رو سیستمت ip ست کرده تا نتونی بری تو منوی کانفیگ. اگر DHCP فعال بود سیستم خودش IP میگرفت و بعد ویندوز عوض کردن فقط یک کانکشن می ساختی ولی حالا باید دستی IP ست کنید.
برو تو یک همچین قسمتی ما 7 زده IPv4 اطلاعاتش رو بنویس و نحوه کانکشن ساختن روی 7 رو هم یاد بگیر تا ویندوز عوض کردی مشکلی پیش نیاد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره یادش بخیر منم تا 3.8 گیگ دان داشتم ولی متاسفانه چند وقته سرعت رو آوردن پایین الان هم که از پریروز روی 110 بالا تر نمیره دوستانی که 128 و سرویس های بالاتر از اندیشه دارن مال شما هم سرعت اومده روی 110 ؟من که نگاه کردم مودمم رو دان استریمش شده 1080
من همین امروز یکی واسه دوستم خریدم سی هزار تومن مدل TP-LINK 8811
ممنون بابت توضیحاتتون
این نکته رو هم اضافه کنم که در اصل مخابرات چند سال پیش بر اساس شکایتهایی که مردم میکردن و مدعی بودن که بهشون کم فروشی میشه ( یعنی کمتر از سرعت قرارداد در اختیارشون قرار میگیره ) یه قانونی رو تصویب کرد که موارد مختلف داشت از جمله اینکه ISP ها باید برا کاربراشون امکان لازم برای تعیین میزان سرعت رو فراهم کنن تا همه بدونن سرعت واقعیشون چقدره و حقی از کسی ضایع نشه ... اما تو یه قسمت دیگه در اصل خودشون ضایع کردن حقوق کاربرا رو قانونی کردن ! یعنی رسما به ISP ها اجازه داده شده که پهنای باند رو بین 10 نفر شر کنن . به این معنی که بجز مشترکینی که پهنای باند اختصاصی دارند ( که تعدادشون بسیار اندک و هزینه اشتراکش هم بسیار زیاده ) بقیه کاربرای معمولی پهنای باندشون رو میتونن تا 9 نفر دیگه شریک باشند ! واسه همین دوستمون گفتن مثلا برای اشتراک 128 سرعت بین 1.6 کیلو بایت تا 16 کیلوبایته ! باورش مشکله ! ولی عین حقیقته !یعنی با کمال تاسف مخابرات دست شرکتها رو باز گذاشته که پهنای باند رو بین 10 نفر تقسیم کنن ... بعدش سرعت شما بستگی داره به اینکه اون لحظه چند نفر از 9 نفر باقیمونده در حال استفاده باشن !
از طرف دیگه مخابرات میگه اگه سرعتتون از یه حدی پایین تر باشه حق شکایت دارید و از این طرف هم این مجوز رو به شرکتها میده ... آقایون خیلی زرنگ تشریف دارن ! و اینجوری می تونن همه رو از سر خودشون رفع کنن
تا وقتی که مثل کشورهای پیشرفته احترام به حقوق کاربرا در زمینه سرعت و کیفیت اینترنت در اولویت نباشه وضع بهتر نمیشه .. باز هم خدا پدر همین ISP رو بیامرزه که لااقل واسه سود خودشون دارن سعی میکنن تا حد امکان سرعت بالاتر و یا سرعت تشویقی بدن .. شک نکنید اگه همه چیز طبق قوانین مخابرات بود سرعت 128 به همون 16 کیلو هم نمیرسید چون این قانون مزخرف دستشون رو در عمل برا کم فروشی باز گذاشته و مهم هم نیست چقدر شعار طرفداری از حقوق کاربرا بدن ! ... همونطور که الانم تو تهران مشترکان مخابرات و وایمکس ایرانسل از این قضیه بدجوری ناراضی هستن .
تایید میشهبا کمال تاسف الان چند روزه مرکز 3 سرعتش از حداکثر 150 کیلو بایت در روز به 100 کیلو بایت کاهش داده شده . امیدوارم دائمی نباشه ... اما طوری که معلومه با توجه به افزایش کاربرا تو تابستان برای اینکه سرعت کاربرا تو اوج ترافیک بیش از حد کاهش پیدا نکنه دارن سرعت بعضی مراکز رو کاهش میدن . نوبت بقیه مراکز هم میرسه !
دوستانی که مراکز دیگه هستند هم سرعت دانلود روزانه و DownStream که داخل تنظیمات مودم نشون داده میشه بیان بگن ببینیم مراکز دیگه در چه حالن . فعلا که تو سراشیبی سقوط تابستانی هستیم ! باید تا پاییز صبر کرد تا سرعتا اوج بگیرن ...
آره ... هنوزم با این همه هزینه نرم افزارشون باگ داره که این هم کاریش نمیشه کرد ... تو دنیای نرم افزار طبیعیه ! اگه خدا بخواد تو ورژن های بعدی اینجور اشکالات هم برطرف میشه که با تایپ آی پی هم سایتا باز نشن ! یه چند میلیارد دیگه از اون برگای سبز میدن ورژن جدیدتر تحویل میگیرن ! توپ !یا کلا نرم افزار فیل-ترینگ ملی میشه بعدش دیگه هیچ سایتی بجز سایتایی که تو جدول فیل-ترینگ میزنن باز نمیشه ! راحت !
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
البته تو تهران همین مدل به 24-26 تومن هم رسیده . ولی تو رشت فعلا همین 30 تومن هم بد نیست چون تو فروشگاهها هم اگه این مدل رو داشته باشن فعلا اینجا قیمتش همین حدوداست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)