تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 476 از 2403 اولاول ... 3764264664724734744754764774784794804865265769761476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به مودم نگاه کنید با چه کابلی به سیستمتون وصل شده .ظاهر کابل شبکه شبیه سوکت کابل های گوشی تلفونه. و usb رو هم که دیگه میشناسی
    آره, شبیه سوکت گوشی تلفن هست. پس با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 13-06-2010 at 12:40.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره, شبیه سوکت گوشی تلفن هست. پس با خیال راحت ویندوز رو عوض کنم؟
    خودت مودم رو وصل کردی؟ یا از شرکت اومدن نصب کردند؟ اگر خودت وصل کردی و هیچ تنظمی انجام ندادی با خیال راحت عوض کن اگر نه یک عکس مثل زیر بگیر از آیکون کارت شبکه کنار ساعت نا بگم چیکار کنی. وقتی ویندوز بالا میاد اینترنت داری یا باید مثا دایال آپ کانکت بشی؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مال مرکز ۷ یا شاید هم فقط مال من شده DSL Downstream Rate: 1053300
    سرعت دیشب من هم که همیشه ۱۲۰-۱۴۰ بود رو ۱۰۰-۱۰۵ حرکت میکرد

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خودت مودم رو وصل کردی؟ یا از شرکت اومدن نصب کردند؟
    از شرکت اومدن نصب کردند
    وقتی ویندوز بالا میاد اینترنت داری یا باید مثا دایال آپ کانکت بشی؟
    باید مثل دایال آپ کانکت شم

درمورد عکس, شما ویندوزتون چی هست؟ چون من گزینه ای که دقیقآ مثل گزینه شما باشه رو ندیدم در هر صورت چندتا تصویر گرفتم, ببینید با همین ها کارتون راه میافته

کد:
    کد:
    کد:
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 13-06-2010 at 15:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من سه شبه سرعتم خوبه قبلاً شبی 300 یا 400 مگ دانلود میکردم وقتی بچه ها میگفتن که 2 گیگ دانلود میکنن کف میکردم اما الان 3 شبه حدود 1.6 گیگ دانلود میکنم life is good
    پس اون موقع که من 4GB دانلود میکردم رو میدیدی چی میکردی؟؟!!

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس اون موقع که من 4GB دانلود میکردم رو میدیدی چی میکردی؟؟!!
    ندیدم وگرنه سکته رو زده بودم

یه سوال الان قیمت مودم اندیشه چنده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از شرکت اومدن نصب کردند
    باید مثل دایال آپ کانکت شم

درمورد عکس, شما ویندوزتون چی هست؟ چون من گزینه ای که دقیقآ مثل گزینه شما باشه رو ندیدم در هر صورت چندتا تصویر گرفتم, ببینید با همین ها کارتون راه میافته

کد:
    کد:
    کد:
    تو این عکس ببین DHCP مودم شما یا فعال نیست یا اینکه دستی رو سیستمت ip ست کرده تا نتونی بری تو منوی کانفیگ. اگر DHCP فعال بود سیستم خودش IP میگرفت و بعد ویندوز عوض کردن فقط یک کانکشن می ساختی ولی حالا باید دستی IP ست کنید.

کد:
    برو تو یک همچین قسمتی ما 7 زده IPv4 اطلاعاتش رو بنویس و نحوه کانکشن ساختن روی 7 رو هم یاد بگیر تا ویندوز عوض کردی مشکلی پیش نیاد .

کد:

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره یادش بخیر منم تا 3.8 گیگ دان داشتم ولی متاسفانه چند وقته سرعت رو آوردن پایین الان هم که از پریروز روی 110 بالا تر نمیره دوستانی که 128 و سرویس های بالاتر از اندیشه دارن مال شما هم سرعت اومده روی 110 ؟ من که نگاه کردم مودمم رو دان استریمش شده 1080

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

1

ندیدم وگرنه سکته رو زده بودم

یه سوال الان قیمت مودم اندیشه چنده؟
    من همین امروز یکی واسه دوستم خریدم سی هزار تومن مدل TP-LINK 8811

12. این کاربر از p0w3rfu7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

...1: دوستان عزیزی که از هر شرکتی سرویس دارن، طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات، می تواند سرعت مشترکین از یک دهم پهنای باند ارائه شده به آنها تا سقف پهنای باند آنها ارائه شود.به این معنا که مثلا اگر شما 128kb سرویس دارین، Transfer Rate شما به صورت قانونی می تواند از 1.6KB ( کیلو بایت ) شروع شده و نهایتا به 16KB ( کیلو بایت ) برسد...
    ممنون بابت توضیحاتتون
    این نکته رو هم اضافه کنم که در اصل مخابرات چند سال پیش بر اساس شکایتهایی که مردم میکردن و مدعی بودن که بهشون کم فروشی میشه ( یعنی کمتر از سرعت قرارداد در اختیارشون قرار میگیره ) یه قانونی رو تصویب کرد که موارد مختلف داشت از جمله اینکه ISP ها باید برا کاربراشون امکان لازم برای تعیین میزان سرعت رو فراهم کنن تا همه بدونن سرعت واقعیشون چقدره و حقی از کسی ضایع نشه ... اما تو یه قسمت دیگه در اصل خودشون ضایع کردن حقوق کاربرا رو قانونی کردن ! یعنی رسما به ISP ها اجازه داده شده که پهنای باند رو بین 10 نفر شر کنن . به این معنی که بجز مشترکینی که پهنای باند اختصاصی دارند ( که تعدادشون بسیار اندک و هزینه اشتراکش هم بسیار زیاده ) بقیه کاربرای معمولی پهنای باندشون رو میتونن تا 9 نفر دیگه شریک باشند ! واسه همین دوستمون گفتن مثلا برای اشتراک 128 سرعت بین 1.6 کیلو بایت تا 16 کیلوبایته ! باورش مشکله ! ولی عین حقیقته ! یعنی با کمال تاسف مخابرات دست شرکتها رو باز گذاشته که پهنای باند رو بین 10 نفر تقسیم کنن ... بعدش سرعت شما بستگی داره به اینکه اون لحظه چند نفر از 9 نفر باقیمونده در حال استفاده باشن ! از طرف دیگه مخابرات میگه اگه سرعتتون از یه حدی پایین تر باشه حق شکایت دارید و از این طرف هم این مجوز رو به شرکتها میده ... آقایون خیلی زرنگ تشریف دارن ! و اینجوری می تونن همه رو از سر خودشون رفع کنن تا وقتی که مثل کشورهای پیشرفته احترام به حقوق کاربرا در زمینه سرعت و کیفیت اینترنت در اولویت نباشه وضع بهتر نمیشه .. باز هم خدا پدر همین ISP رو بیامرزه که لااقل واسه سود خودشون دارن سعی میکنن تا حد امکان سرعت بالاتر و یا سرعت تشویقی بدن .. شک نکنید اگه همه چیز طبق قوانین مخابرات بود سرعت 128 به همون 16 کیلو هم نمیرسید چون این قانون مزخرف دستشون رو در عمل برا کم فروشی باز گذاشته و مهم هم نیست چقدر شعار طرفداری از حقوق کاربرا بدن ! ... همونطور که الانم تو تهران مشترکان مخابرات و وایمکس ایرانسل از این قضیه بدجوری ناراضی هستن .
    مي بينم كه انديشه - DownStream مر كز 3 رو به 1079 كاهش داد ،
    خيلي از اداره جات و مراكز تجاري شهر رو مركز 3 هستن پس كار اونها هم اومده
    تایید میشه با کمال تاسف الان چند روزه مرکز 3 سرعتش از حداکثر 150 کیلو بایت در روز به 100 کیلو بایت کاهش داده شده . امیدوارم دائمی نباشه ... اما طوری که معلومه با توجه به افزایش کاربرا تو تابستان برای اینکه سرعت کاربرا تو اوج ترافیک بیش از حد کاهش پیدا نکنه دارن سرعت بعضی مراکز رو کاهش میدن . نوبت بقیه مراکز هم میرسه ! دوستانی که مراکز دیگه هستند هم سرعت دانلود روزانه و DownStream که داخل تنظیمات مودم نشون داده میشه بیان بگن ببینیم مراکز دیگه در چه حالن . فعلا که تو سراشیبی سقوط تابستانی هستیم ! باید تا پاییز صبر کرد تا سرعتا اوج بگیرن ...
    اره میبینم IP Address سایت رو جای خود سایت میزنی، بالا میاد... البته همه سایتا نه، ولی خوب دیگه... هزینه میلیاردی بیشتر ازینا انتظار ازش میره...
    آره ... هنوزم با این همه هزینه نرم افزارشون باگ داره که این هم کاریش نمیشه کرد ... تو دنیای نرم افزار طبیعیه ! اگه خدا بخواد تو ورژن های بعدی اینجور اشکالات هم برطرف میشه که با تایپ آی پی هم سایتا باز نشن ! یه چند میلیارد دیگه از اون برگای سبز میدن ورژن جدیدتر تحویل میگیرن ! توپ ! یا کلا نرم افزار فیل-ترینگ ملی میشه بعدش دیگه هیچ سایتی بجز سایتایی که تو جدول فیل-ترینگ میزنن باز نمیشه ! راحت !

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

من همین امروز یکی واسه دوستم خریدم سی هزار تومن مدل TP-LINK 8811
    البته تو تهران همین مدل به 24-26 تومن هم رسیده . ولی تو رشت فعلا همین 30 تومن هم بد نیست چون تو فروشگاهها هم اگه این مدل رو داشته باشن فعلا اینجا قیمتش همین حدوداست .

14. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •