تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 476 از 1635 اولاول ... 3764264664724734744754764774784794804865265769761476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

سلام به همه
    منو دوستم در مورد اینکه دوربین کدوم بهتره دچار مشکل شدیم و از شما میخوام که بگین از چه نظرایی دوربین من بهتره واز چه نظرایی دوربین اون :
    دوربین من :
    fujifilm finepixs1500
    کیفیت : 10 مگاپیکسل
    زوم : 12x
    ساخته چین
    قیمت 240 تومان همراه بایک سال گارانتی وبیمه
    دوربین دوستم :
    sony (مدلش رو نمیدونم )
    کیفیت :12 مگاپیکسل
    زوم :3 مگاپیکسل
    ساخته ژاپن
    قیمت 220 تومان
    من میخوام بدونم یه دوربین با 12زوم و10 مگاپیکسل بهتره یا با3 زوم و12 مگاپیکس ؟ وهمچنین ایا چینی بودن ماله من دلیل به بدتر بودنش میشه؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام به همه
    منو دوستم در مورد اینکه دوربین کدوم بهتره دچار مشکل شدیم و از شما میخوام که بگین از چه نظرایی دوربین من بهتره واز چه نظرایی دوربین اون :
    دوربین من :
    fujifilm finepixs1500
    کیفیت : 10 مگاپیکسل
    زوم : 12x
    ساخته چین
    قیمت 240 تومان همراه بایک سال گارانتی وبیمه
    دوربین دوستم :
    sony (مدلش رو نمیدونم )
    کیفیت :12 مگاپیکسل
    زوم :3 مگاپیکسل
    ساخته ژاپن
    قیمت 220 تومان
    من میخوام بدونم یه دوربین با 12زوم و10 مگاپیکسل بهتره یا با3 زوم و12 مگاپیکس ؟ وهمچنین ایا چینی بودن ماله من دلیل به بدتر بودنش میشه؟
    سلام دوست عزیز
    باید دقیق مشخص کنید مدل دوربین دوستتون چیه. از روی این مشخصات سطحی نمیشه نظر داد.
    این که یه دوربین ساخت چین باشه دلیل بر بی کیفیت بودنش نمیشه. همونطور که داریم می بینیم الان دیگه خیلی از کمپانی های معروف جنس هاشون رو تو چین تولید میکنند که براشون به صرفه تر باشه. فکر نمیکنم این مساله تاثیری روی کیفیت مونتاژ بذاره.
    نکته ی بعدی این که کیفیت از روی تعداد پیکسل ها مشخص نمیشه. چه بسا احتمالش هست اون مدل 10 مگاپیکسلی کیفیتش بهتر باشه.
    در مورد زوم هم خب باید گفت این دو دوربین در دو سطح مجزا قرار میگیرند. یکی دوربین کامپکته و اون یکی سوپرزوم. مقایسه شون شاید کار درستی نباشه. ولی این نکته هم بدونید بد نیست که یکی از بهترین دوربین های کامپکت موجود در بازار پاناسونیک مدل LX3 هست که زومش 2.5X هست. حالا شما اسم مدل رو مشخص کنید تا معلوم بشه کدوم برتری داره.

3. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortal kombat 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    فعلا که تو ایران

پيش فرض

دوباره سلام
    دوربین خودمو که گفتم دوربین اونم فهمیدم چه مدلیه . مدلش w190 هست که خودم رفتم تو سایت دی جی کالا واونجا امکان مقایسه کردن تا 5 دوربین با هم وجود داشت وبعد مقایسه معلوم شد که برا دوستم بهتره. امتیاز سایت به اون دوربین 9.5 بود ولی به دوربین من 9.25 . ولی بعدنیست شما هم نظرتون رو بگید.
    اینم اسم سایت که اگه توی این تاپیک معرفی نشده من معرفیش میکنم. تو کارش حرف ندارم. محصولاتش رو بدون هزینه پستی وبا گارانتی واز این جور چیزا با قیمت ارزونی میفروشه :
    نمی دونم چرا امکان وارد کردن ادرس سایت ها رو برا من حذف کردن برا همین به فارسی میگم: دبلیو دبلیو دبلیو .digikala .داد کام
    Last edited by mortal kombat 2008; 10-02-2010 at 08:28.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

دوباره سلام
    دوربین خودمو که گفتم دوربین اونم فهمیدم چه مدلیه . مدلش w190 هست که خودم رفتم تو سایت دی جی کالا واونجا امکان مقایسه کردن تا 5 دوربین با هم وجود داشت وبعد مقایسه معلوم شد که برا دوستم بهتره. امتیاز سایت به اون دوربین 9.5 بود ولی به دوربین من 9.25 . ولی بعدنیست شما هم نظرتون رو بگید.
    اینم اسم سایت که اگه توی این تاپیک معرفی نشده من معرفیش میکنم. تو کارش حرف ندارم. محصولاتش رو بدون هزینه پستی وبا گارانتی واز این جور چیزا با قیمت ارزونی میفروشه :
    نمی دونم چرا امکان وارد کردن ادرس سایت ها رو برا من حذف کردن برا همین به فارسی میگم: دبلیو دبلیو دبلیو .digikala .داد کام
    شما اصلا نباید چنین مقایسه ای انجام بدید. چون fujifilm finepixs1500 یه دوربین سوپر زوم و W190 یه دوربین کامپکت.
    در ضمن به امتیاز دهی این سایتها دقت نکن.

داره خودمونی میشه ''EHSAN'''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    به نظر دوستان بین FinePix S200EXR و Nikon Coolpix P90 و Canon Powershot SX20 کدوم بهتره؟
    میدونم که 2 تا اولی SLR-Like و سومی کامپکته و شاید این مقایسه درست نباشه ولی ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان واساتید محترم
    من قصد خرید یک دوربین دیجیتال دارم بین 250 تا 310 تومان
    1 اول اینکه من این دوربین را برای کارهای خانگی و عکسهای معمولی میخوام
    2 اینکه حداکثر چاپ عکس من تا A4 هست
    3 کار کردن و استفاده از اون راحت باشه
    4 حالت فیلمبرداری ادشته باشه
    5 تو شب و محیط اطاق هم عکسهای خوبی بگیره
    6 ظاهش هم قابل قبول و زیبا باشه
    از دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم منو راهنمایی کنن

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من یه دوربین زیر180تومن میخوام توسایت دیجی کالاکه سرچ کردم 6و7مدل تواین رنج قیمتی بهم داد.ولی من نمیدونم کدومش مناسبتره.راستش معیارسنجش یه دوربین خوب ونمیدونم چیه
    کسی نمیتونه یه مختصرازقابلیت های دوربین بگه.مثلاچه چیزی توی دوربین موثرتره به ترتیب به چه چیز بایدتوجه کنم.اصلا معلوم نیست یه مدل میبینی کیفیتش بالاتره ولی ازیه مدل که رزولیشن
    کمتریداره ارزون تره اینه که باعث سردرگمی میشه.میشه کمی درمورد این خاصتها واینکه مشخص کننده چه خصلتی دردوربین هستن توضیح بدین.واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    رزولیشن؟
    نوع حسگر؟
    لنز؟مثلاعددبزرگترباشه بهتره یاکوچکتر؟
    بزرگنمایی اپتیکال ودیجیتال؟
    محدوده دیافراگم f..تاf..؟
    سرعت شاتر؟
    حساسیت ایزو؟
    واینکه کدوم مارک وحتی کدوم مدل باتری شارژی داره یااینکه باباتری های معمولی تا چندتا میشه عکس گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام خدمت دوستان واساتید محترم
    من قصد خرید یک دوربین دیجیتال دارم بین 250 تا 310 تومان
    1 اول اینکه من این دوربین را برای کارهای خانگی و عکسهای معمولی میخوام
    2 اینکه حداکثر چاپ عکس من تا A4 هست
    3 کار کردن و استفاده از اون راحت باشه
    4 حالت فیلمبرداری ادشته باشه
    5 تو شب و محیط اطاق هم عکسهای خوبی بگیره
    6 ظاهش هم قابل قبول و زیبا باشه
    از دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم منو راهنمایی کنن
    با سلام
    به نظر من اگر به زوم بالا احتیاج دارید Canon PowerShot SX120 IS و اگر به زوم بالا احتیاج ندارید Canon IXUS 110 IS پیشنهاد میشود دوربین دوم در محیط کم نور بهتر عکس میگیرد و واید بهتری دارد کیفیت فیلم hd ولی دوربین اول تنظیمات دستی دارد و زوم بیشتر.
    با احترام

10. این کاربر از gmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

m57

داره خودمونی میشه zombie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام

من با 450 تومن می خوام یه دوربین دیجیتال خیلی خوب بگیرم.اندازش بزرگ نباشه ولی جنس خوبی داشته باشه و کیفیت عکساش عالی باشه.

لطفا راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.من یه دوربین زیر180تومن میخوام توسایت دیجی کالاکه سرچ کردم 6و7مدل تواین رنج قیمتی بهم داد.ولی من نمیدونم کدومش مناسبتره.راستش معیارسنجش یه دوربین خوب ونمیدونم چیه
    کسی نمیتونه یه مختصرازقابلیت های دوربین بگه.مثلاچه چیزی توی دوربین موثرتره به ترتیب به چه چیز بایدتوجه کنم.اصلا معلوم نیست یه مدل میبینی کیفیتش بالاتره ولی ازیه مدل که رزولیشن
    کمتریداره ارزون تره اینه که باعث سردرگمی میشه.میشه کمی درمورد این خاصتها واینکه مشخص کننده چه خصلتی دردوربین هستن توضیح بدین.واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    رزولیشن؟
    نوع حسگر؟
    لنز؟مثلاعددبزرگترباشه بهتره یاکوچکتر؟
    بزرگنمایی اپتیکال ودیجیتال؟
    محدوده دیافراگم f..تاf..؟
    سرعت شاتر؟
    حساسیت ایزو؟
    واینکه کدوم مارک وحتی کدوم مدل باتری شارژی داره یااینکه باباتری های معمولی تا چندتا میشه عکس گرفت؟
    180 تومن یه بودجه زیر متوسطه .. با این بودجه شما باید صرفاً سعی کنی دوربینی بگیری که عکس های خوب بگیره و عملکرد سرراست و ساده ای داشته باشه .. خیلی قابلیت های جانبی اینجا مطرح نیست ..

بهرحال a1100 از canon گزینه خیلی خوبیه .. میتونی یه دست باتری شارژی و شارژر خوب هم براش بگیری..
    //

در مورد واژه هایی که درباره شون توضیح خواستی ، اولاً که این تاپیک راجع به "خرید دوربین" هستش و این سوال مرتبط باهاش نیست . ثانیا اگه میخوای دستت در مطالعه باز باشه کافیه همین واژه ها رو در گوگل یا یاهو سرچ کنی (خیلی ساده مثلاً بزن حسگر+دوربین+آموزش) .. انقدر جواب خوب واسه ات میاد که خسته بشی.

//

کارای سونی اغلب روی باتری شارژی مانور میدن (سری W) .. با این حال، لزوماً شارژی بودن/نبودن یه ضعف یا قوت نیست و به مقدار زیادی به سلیقه فرد و انتخابش برمی گرده .. سری SD از canon هم ظاهراً با تاکید روی باتری شارژی برای طراحی ظریف تر عرضه شده.
    سلام

من با 450 تومن می خوام یه دوربین دیجیتال خیلی خوب بگیرم.اندازش بزرگ نباشه ولی جنس خوبی داشته باشه و کیفیت عکساش عالی باشه.

لطفا راهنمایی کنید.
    جدا از اینکه در این مورد خیلی بحث شده در صفحات اخیر، s90 از canon گزینه خیلی خوبیه برای شخصی که کیفیت عکس براش مهم باشه .. طراحی زیبا .. عملکرد خوب در نور کم .. حدود 460 باید باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •