*نظر شما در مورد پديده مولتي ميليونري در فوتبال انگليس چيست؟ شايعه ها از چک سفيد منچستر سيتي براي شما خبر مي دهند.
اين مساله براي من اهميتي ندارد چرا که ترجيح مي دهم در اين باشگاه باشم. درباره آن در روزنامه چيزهايي خواندم اما هيچکس چيزي به من نگفته است. وضعيت در انگليس به اين ترتيب است اما بازيکنان به
مسائل مهمتر از پول فکر مي کنند.
*فکر مي کنيد ترکيب فعلي قادر به تلاش براي کسب سه جام در يک سال است؟
به نظر من اين تيم از کيفيت بالايي برخوردار است و ما براي کسب تمامي عنوان ها تلاش خواهيم کرد اما رسيدن به اين هدف آسان نخواهد بود. هيچ چيز آسان نصيب ما نخواهد شد و تمامي رقابت ها دشوار
خواهند بود اما رئال مادريد راه پيروزي را خوب مي داند. بازيکنان با تجربه بسياري در تيم هستند و شک ندارم که اين مساله به ما کمک خواهد کرد.
*فکر مي کنيد کنار کشيدن از تيم ملي تصميم درستي بود؟
در اين روزها، تمرين به بهترين شکل ممکن، کمي بهبود يافتن و تفکر در مورد بازيهاي آينده براي من بسيار مهم است. اميدوارم اين تصميم به من اجازه دهد که سال ها در اينجا باقي بمانم.
*در حالي که خيلي ها باشگاه خود را به قصد تيم ملي ترک مي کنند عجيب است که شما خود را کنار کشيديد؟
بله. من 10 سال براي تيم ملي بازي کردم اما زمان خداحافظي ام فرا رسيده بود. به خوبي نسبت به ميزان دشواري فصل هاي بلند به دليل تعداد بالاي بازي ها آگاهي دارم. براي من داشتن زمان کافي براي
بهبود يافتن و تمرين در بين بازي ها بسيار مهم است.
*از نظر شما يک بازيکن چرا بايد رئال مادريد را ترک کند؟
هرکس دلايل خودش را دارد و فکر مي کنم که بايد به اين دلايل احترام گذاشت. اميدوارم روبينيو دوران خوبي را سپري کند چرا که از نظر شخصي به او علاقه بسياري دارم. او همواره در تيم خوب کار مي کرد و در
نزد اعضاي تيم نيز محبوب بود. اين مساله از اهميت بالايي برخوردار است. از بابت تصميم نهايي او غافلگير شدم چرا که فکر مي کردم راهي چلسي خواهد شد. من به طور کامل به تصميم او احترام مي گذارم.
*باپتيستا، سولدادو و روبينيو از تيم جدا شدند. آيا شما و رائول در خط حمله تحت فشار هستيد؟
تيم ما چهار مهاجم در اختيار دارد: ساويولا، هيگوآيين و ما دو نفر. فکر مي کنم اين تعداد مهاجم براي اين زمان کافي است. ما به معناي واقعي تمرين مي کنيم و در انديشه پيروزي در بازي ها هستيم. درحال
حاضر امکان جذب بازيکنان جديد وجود ندارد و ما تنها به بازي هاي پيش رو فکر مي کنيم نه در مورد کريستيانو رونالدو، روبينيو و سايرين. ما بايد با همين ترکيب به فکر کسب تمامي عنوان ها باشيم.
*روبينيو گفت رئال مادريد را ترک مي کند چون مي خواهد بهترين بازيکن جهان شود.
اين تصميم او است. گمان مي کنم او با مالکان جديد منچستر سيتي پيرامون برنامه هاي آينده باشگاه در مورد خودش گفت و گو کرده است. بايد صبر کنيم و ببينيم چه مي شود. موقعيت او و باشگاه هردو پيچيده
بود. ما نبايد از حرکت بايستيم.
*چندي پيش سالگادو گفته بود که بازيکنان هلندي بيش از برزيلي ها قابل اطمينان هستند.
نمي دانم. فکر نمي کنم مي توان گفت که تمامي هلندي ها يا تمامي برزيلي ها اينگونه و آنگونه هستند. فکر مي کنم اين تيم بازيکنان حرفه اي و قابل اتکاي بسياري دارد. حرفه اي بودن لازمه منطقي هر
بازيکني است که به يک تيم مي پيوندد. اگر شما بردباري پيشه نکنيد خيلي زود از تيم کنار مي رويد.
*غيبت روبينيو به اين معني است يک بازيکن کمتر براي ارسال پاس هاي منجر به گل در تيم وجود دارد.
موقعيت فعلي به اين ترتيب است. روبن تنها بازيکن کناري ما است اما هيگوآيين هم به نحوي توانايي بازي در اين پست را دارا است. اميدوارم روبن در اين فصل مشکلي نداشته باشد. ما بايد مراقب اين موقعيت
از زمين باشيم و فکر مي کنم باشگاه در حال حاضر بسيار درست عمل مي کند.