تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 476 از 1174 اولاول ... 376426466472473474475476477478479480486526576976 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

گذر كاروان دل بوسكه از دروازه آراگونس -داويد ويا تك مهاجم تيم ملي اسپانيا است

سرمربي تيم ملي اسپانيا همان راهي را براي رسيدن به جام جهاني 2010 طي مي كند كه آراگونس مربي

قبلي طي كرده است.

به نقل از آس، ويسنته دل بوسكه، سرمربي سابق رئال مادريد و كنوني تيم ملي فوتبال اسپانيا، همان بازيكناني را دعوت كرد كه لوئيس آراگونس به كمك آنها در يورو 2008 به قهرماني رسيد.

نوع تمرين دل بوسكه نيز دقيقا مشابه آراگونس است و بازيكنان اسپانيا عقيده دارند تغيير تاكتيكي را در اين مدت تجربه نكرده اند.

بازيكنان دعوت شده به اردوي تيم ملي فوتبال اسپانيا با رفتن داويد ويا به نوك خط حمله، اطمينان پيدا كردند كه دل بوسكه ادامه دهنده راه آراگونس به صورت مطلق و بدون تغيير است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كاسياس: اميدوارم دل‌بوسكه موفق باشد.

ايكر كاسياس سنگربان تيم ملي اسپانيا با يادي از خاطرات گذشته از هماهنگي بازيكنان و سرمربي جديد سخن گفت.

پس از آنكه ويسنته دل بوسكه سرمربي جديد تيم ملي اسپانيا مردانش را به اردوي آمادگي تيم ملي براي شركت در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني 2010 دعوت كرد، كاسياس در گفت و گويي اظهار داشت: "دوران بسيار خوبي را با آراگونس داشتيم.

در حال حاضر هم همه مي‌توانند متوجه شوند كه چه جو خوب و دوستانه‌اي در اردو بين بازيكنان و كادر فني جديد وجود دارد. اميدوارم دل‌بوسكه بتواند

همان‌گونه كه در رئال‌مادريد موفق بود، در تيم ملي نيز به موفقيت دست يابد. مطمئناً بازي به بازي بهتر خواهيم شد."

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

قرارداد مادام العمر راموس منعقد مي شود.

باشگاه رئال مادريد در نظر دارد قرارداد چند بازيكن خود را به صورت مادام العمر تمديد كند.

به نقل از لارازون، سرجيو راموس به زودي مانند برخي بازيكنان قديمي رئال مادريد، قراردادي مادام العمر با باشگاه منعقد خواهد كرد.

سرجيو راموس در اين خصوص گفت: داشتن چنين قراردادي به هيچ وجه براي من و هم تيمي هايم جنبه مالي ندارد؛ بلكه يك افتخار بزرگ محسوب مي شود.

وي گفت: هميشه دوست داشتم در موزه برنابئو حضور داشته باشم. اكنون به آروزي خود رسيده ام. به صورت مادام العمر يك مادريدي هستم و اين برايم يك پيروزي بزرگ است.
    ------------------
    پ.ن:این خبر تکمیلی بود...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال مادريد پيشنهاد فروش نيستلروي را رد کرد.

پس از قطعي شدن فروش "روبينيو" برزيلي به باشگاه منچسترسيتي، باشگاه رئال مادريد اعلام کرد: منچستري ها پيشنهاد خريد "رود فان نيستلروي" را نيز مطرح کرده بودند که مورد موافقت قرار نگرفت .

به گزارش روزنامه مارکا،‌ هيچ ترديدي نيست که "گروه سرمايه گذاري ابوظبي" اراده خود را براي تبديل منچسترسيتي به بزرگترين باشگاه ليگ برتري و احياي نام و اعتبار گذشته آن جزم کرده است.

اراده و انگيزه آنان وقتي ثابت شد که بلافاصله بعد از به دست گرفتن مالکيت باشگاه، روبينيو را در آخرين فرصت باقي مانده از فصل نقل و انتقالات به مبلغ 32 ميليون پوند که رکورد بريتانياست، از رئال مادريد به عضويت گرفته و هواداران را شگفت زده کردند.

اکنون نيز براي اينکه نشان دهند چقدر ثابت قدم هستند، اخباري از تلاش "سليمان الفهيم" رييس گروه، براي جذب "رود فان نيستلروي" با ارايه پيشنهادي فوق العاده شنيده مي شود.

با وجود اينکه رقم دقيق پيشنهاد گروه ابوظبي افشا نشدهاست، روزنامه مارکا چاپ مادريد، اعلام کرد: الفهيم مبلغي را به "رامون کالدرون" همتاي خود در

باشگاه رئال و مدير فني او "پدراگ مياتوويچ" پيشنهاد کرده اما روساي سانتياگو برنابو از وسوسه اين پول هنگفت گريخته و حاضر به فروش نيستلروي نشده اند.

علاوه بر اين باشگاه زنيت سن پترزبورگ نيز بعد از پيشنهاد 25 ميليون يورويي بابت به عضويت گرفتن "گونزالو هيگواين" بازيکن 20 ساله رئال، پاسخ رد شنيده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چندي پيش رود فان نيستلروي تصميم گرفت با فوتبال ملي خداحافظي کند تا بتواند تمامي زمان خود را وقف

تيم باشگاهي اش، رئال مادريد کند.

مهاجم هلندي کهکشاني ها در نشست رسانه اي در پاسخ به پرسش هاي خبرنگاران مبني بر کناره گيري خود از تيم ملي کشورش گفت: "اميدوارم اين تصميم به من اجازه دهد که سال ها در رئال مادريد باقي

بمانم".

وي همچنين پيرامون تصميم روبينيو در مورد جدايي از رئال مادريد گفت: "من به طور کامل به تصميم او احترام مي گذارم".

*نظر شما در مورد پديده مولتي ميليونري در فوتبال انگليس چيست؟ شايعه ها از چک سفيد منچستر سيتي براي شما خبر مي دهند.

اين مساله براي من اهميتي ندارد چرا که ترجيح مي دهم در اين باشگاه باشم. درباره آن در روزنامه چيزهايي خواندم اما هيچکس چيزي به من نگفته است. وضعيت در انگليس به اين ترتيب است اما بازيکنان به

مسائل مهمتر از پول فکر مي کنند.

*فکر مي کنيد ترکيب فعلي قادر به تلاش براي کسب سه جام در يک سال است؟

به نظر من اين تيم از کيفيت بالايي برخوردار است و ما براي کسب تمامي عنوان ها تلاش خواهيم کرد اما رسيدن به اين هدف آسان نخواهد بود. هيچ چيز آسان نصيب ما نخواهد شد و تمامي رقابت ها دشوار

خواهند بود اما رئال مادريد راه پيروزي را خوب مي داند. بازيکنان با تجربه بسياري در تيم هستند و شک ندارم که اين مساله به ما کمک خواهد کرد.

*فکر مي کنيد کنار کشيدن از تيم ملي تصميم درستي بود؟

در اين روزها، تمرين به بهترين شکل ممکن، کمي بهبود يافتن و تفکر در مورد بازي‌هاي آينده براي من بسيار مهم است. اميدوارم اين تصميم به من اجازه دهد که سال ها در اينجا باقي بمانم.

*در حالي که خيلي ها باشگاه خود را به قصد تيم ملي ترک مي کنند عجيب است که شما خود را کنار کشيديد؟

بله. من 10 سال براي تيم ملي بازي کردم اما زمان خداحافظي ام فرا رسيده بود. به خوبي نسبت به ميزان دشواري فصل هاي بلند به دليل تعداد بالاي بازي ها آگاهي دارم. براي من داشتن زمان کافي براي

بهبود يافتن و تمرين در بين بازي ها بسيار مهم است.

*از نظر شما يک بازيکن چرا بايد رئال مادريد را ترک کند؟

هرکس دلايل خودش را دارد و فکر مي کنم که بايد به اين دلايل احترام گذاشت. اميدوارم روبينيو دوران خوبي را سپري کند چرا که از نظر شخصي به او علاقه بسياري دارم. او همواره در تيم خوب کار مي کرد و در

نزد اعضاي تيم نيز محبوب بود. اين مساله از اهميت بالايي برخوردار است. از بابت تصميم نهايي او غافلگير شدم چرا که فکر مي کردم راهي چلسي خواهد شد. من به طور کامل به تصميم او احترام مي گذارم.

*باپتيستا، سولدادو و روبينيو از تيم جدا شدند. آيا شما و رائول در خط حمله تحت فشار هستيد؟

تيم ما چهار مهاجم در اختيار دارد: ساويولا، هيگوآيين و ما دو نفر. فکر مي کنم اين تعداد مهاجم براي اين زمان کافي است. ما به معناي واقعي تمرين مي کنيم و در انديشه پيروزي در بازي ها هستيم. درحال

حاضر امکان جذب بازيکنان جديد وجود ندارد و ما تنها به بازي هاي پيش رو فکر مي کنيم نه در مورد کريستيانو رونالدو، روبينيو و سايرين. ما بايد با همين ترکيب به فکر کسب تمامي عنوان ها باشيم.

*روبينيو گفت رئال مادريد را ترک مي کند چون مي خواهد بهترين بازيکن جهان شود.

اين تصميم او است. گمان مي کنم او با مالکان جديد منچستر سيتي پيرامون برنامه هاي آينده باشگاه در مورد خودش گفت و گو کرده است. بايد صبر کنيم و ببينيم چه مي شود. موقعيت او و باشگاه هردو پيچيده

بود. ما نبايد از حرکت بايستيم.

*چندي پيش سالگادو گفته بود که بازيکنان هلندي بيش از برزيلي ها قابل اطمينان هستند.

نمي دانم. فکر نمي کنم مي توان گفت که تمامي هلندي ها يا تمامي برزيلي ها اينگونه و آنگونه هستند. فکر مي کنم اين تيم بازيکنان حرفه اي و قابل اتکاي بسياري دارد. حرفه اي بودن لازمه منطقي هر

بازيکني است که به يک تيم مي پيوندد. اگر شما بردباري پيشه نکنيد خيلي زود از تيم کنار مي رويد.

*غيبت روبينيو به اين معني است يک بازيکن کمتر براي ارسال پاس هاي منجر به گل در تيم وجود دارد.

موقعيت فعلي به اين ترتيب است. روبن تنها بازيکن کناري ما است اما هيگوآيين هم به نحوي توانايي بازي در اين پست را دارا است. اميدوارم روبن در اين فصل مشکلي نداشته باشد. ما بايد مراقب اين موقعيت

از زمين باشيم و فکر مي کنم باشگاه در حال حاضر بسيار درست عمل مي کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این رو بخونید!

مقامات باشگاه رئال مادريد اسپانيا براي حفظ مهاجم هلندي خود چك سفيد دادند.

به نقل از ماركا، پس از ترك رئال مادريد از سوي روبينيو به مقصد منچستر سيتي، مسئولان اين تيم اسپانيايي براي جبران اين ناكامي و محبوبيت از دست رفته در ميان هواداران، در اقدامي عجيب و بي سابقه

براي تمديد قرارداد رود فان نيستلروي، چك سفيد صادر كردند.

ماجرا از اين قرار است كه رئال مادريد چك دريافتي از حساب گروه تجاري ابوظبي بابت فروش روبينيو به منچستر سيتي را به رود فان نيستلروي تحيل داده و در چك سفيدي از وي خواسته تا كمبود اين مبلغ را خود يادداشت كند.

جدا از اين اقدام شگفت انگيز كه بيشتر به يك لجبازي مالي شبيه است، رود فان نيستلروي از هر گل زده خود در ليگ قهرمانان اروپا مبلغ 100 هزار يورو اضافي دريافت خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مهاجم آرژانتيني رئال مادريد سخنان اخير سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا در مورد رائول را خط داده شده و غرض ورزانه دانست.

به نقل از آس، گونسالو هيگواين، جوان آرژانتيني رئال مادريد گفت: دعوت نكردن يك بازيكن به تيم ملي فقط به مربي ربط دارد و كسي نمي تواند در اين مسئله دخالت كند؛ اما توهين به بازيكن دعوت نشده مقوله

ديگري است.

دو روز پيش دل بوسكه در مورد رائول گونسالس گفته بود كه كاپيتان رئال مادريد ديگر تمام شده و بايد از فوتبال خداحافظي كند و مقامات رئال مادريد بيهوده مي كوشند از وي يك سمبل يا فلسفه رائوليسم ميان

هواداران بسازند. او هرگز در حد اسطوره هايي چون برنابئو يا پوشكاش نيست.

هيگواين در ادامه سخنان خود، در مورد اظهارات دل بوسكه گفت: رائوليسم غير قابل انكار است. اين يك فلسفه خود ساخته و تازه نيست؛ بلكه سال‌هاي سال است ميان هواداران ريشه كرده و همه آن را باور

دارند.

وي افزود: رائول به همان دليلي سمبل مادريد و بازيكن تمام ناشدني است كه برنابئو و پوشكاش بودند. بازيكن غير بومي رئال هستم؛ اما به اندازه مادريدي‌ها به شخصيت قابل احترام رائول، علاقه دارم.

-------------------------------------------
    دیگه حالم از این دلبوسکه بهم میخوره...باوجود حضور ایکر و راموس،امیدوارم اسپانیا به جام جهانی نره تا این رو بندازن بیرون...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض نيستلروي: به دلیل علاقه به رئال مادرید پيشنهاد منچسترسيتي را رد کردم

مهاجم هلندي تيم رئال مادريد فاش ساخت يك نماينده باشگاه منچسترسيتي انگليس با وي تماس گرفته است.

به نقل از بي بي سي، رود فان نيستل روي گفت: در شرايطي كه مشغول مذاكره با باشگاه رئال براي تمديد قراردادم بودم،‌ نماينده باشگاه منچسترسيتي با من تماس گرفت و پيشنهادي را ارائه كرد.

اين مهاجم بيان داشت: با احترام به اين پيشنهاد، در همان لحظه از طريق مدير برنامه هايم پاسخ منفي دادم، زيرا بحث حضور در اين تيم انگليسي براي من مهم نيست.

اين مهاجم 32 ساله هلندي بيان كرد: براي من در حال حاضر رئال مادريد حائز اهميت است. خواهان ادامه و استمرار همكاري ام با اين باشگاه بزرگ اسپانيايي هستم و به شرايطي كه ازطرف منچسترسيتي و هر تيم ديگري به من پيشنهاد شود، فكر نمي‌كنم.

با توجه به تغيير و تحول در مديريت باشگاه منچسترسيتي و حضور يك شركت اماراتي به عنوان مالك و سهامدار، اين باشگاه در صدد است تا ستارگان بزرگ اروپا و جهان را استخدام كند.

اين تيم چندي پيش روبينيو مهاجم برزيلي رئال مادريد را جذب كرد

-----------------------------------
    ایول به داش رود خودمون....بعضیها باید یاد بگیرن....
    Last edited by charlize; 05-09-2008 at 15:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

زندگینامه برند شوستر....(عمل سخت کپی پیست رو انجام دادم!)

برند شوستر(سرمربی حال حاضر رئال مادرید)متولد ۲۲ دسامبر ۱۹۵۹ در شهر آوسبورگ در آلمان غربی هست.

پدر برند دیتریچ کارگر ساختمان و مادرش ژیسلا خانه دار بود.پدر برند هفت سال پیش درگذشت.
    برند فوتبال رو از ۴ سالگی با بازی در خیابانهای شهر بزرگ و قدیمی آوسبورگ واقع در ۴۰ کیلومتری مونیخ شروع کرد.

برند علاقه ی زیادی به درس خوندن نداشت و هر وقت از مدرسه بر می گشت قبل از اینکه تکالیفش رو انجام بده به کوچه می رفت و ساعتها بازی میکرد.برند میتونست با بچه های بزرگتر از خودش هم بازی کنه چون هم قدرتمند بود هم با تکنیک.

استعداد زیاد برند در بازی تو پست هافبک باعث شد معلمهای او اون رو به باشگاههای محلی از جمله باشگاه آماتورهای آوسبورگ معرفی کنن بعد از چند
    سال بازی در این تیم برند به تیم اصلی آوسبورگ راه پیدا کرد و از همون طریق به تیم ملی زیر ۱۸ ساله های آلمان غربی هم تونست راه پیدا کنه.

بازیهای درخشان برند در این تیم باعث شد تا مسئولان تیم کلن به او توجه کنن و این بازیکن جوون رو به خدمت بگیرن.

برند از سال ۱۹۷۸ تا ۱۹۸۰ در ۶۱ بازی با پیراهن کلن به میدان رفت و ۱۰ گل هم به ثمر رسوند.

اما بازیهای موثر برند به همراه استعداد بالاش باعث شد تا تیم بارسلونای اسپانیا برای به خدمت گرفتنش دست به کار بشه و به این ترتیب برند در سال ۱۹۸۰ به بارسلونا پیوست.

میشه گفت که بهترین دوران بازیگری برند در کل زندگیش برمیگرده به همین حضورش در بارسلونا.برند از سال ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۸ در بارسا فصلهایی رویایی رو پشت سر گذاشت.

اون در این سالها موفق شد با بارسا سه بار قهرمان لالیگا سه بار قهرمان جام حذفی یه بار قهرمان سوپر کاپ اسپانیا و یه بار هم قهرمان جام در جام باشگاههای اروپا بشه.
    همچنین در سالهای ۱۹۸۲ و ۱۹۸۵ هم دوبار به عنوان سومین بازیکن برتر فوتبال اروپا شناخته شد.

برند در طول ۸ فصل حضورش در بارسا با پیراهن شماره ی ۸ خودش به یکی از ستونهای اصلی بارسا مبدل شده بود و حتی در مقطعی از حضورش هم به عنوان کاپیتان بارسلونا انجام وظیفه میکرد.برند در زمان حورش در بارسا ۱۷۰ بازی برای این تیم انجام داد و ۶۳ گل هم به ثمر رسوند.

اما برند که یه بازیکن جنحالی بود بعد از هشت سال پوشیدن پیراهن بارسا این تیم رو به قصد رقیب دیرینه یعنی رئال مادرید ترک کرد.
    برند از سال ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۰ در رئال حضور داشت و با رئال هم سالهای خیلی خوبی رو گذروند.

برند در این مدت ۲ بار قهرمان لالیگا شد و یه بار هم قهرمان جام حذفی.شوستر با پیراهن رئال ۶۲ بازی رو انجام داد و ۱۳ گل به ثمر رسوند.

اما این آقای جنجالی بعد از رئال اینبار به رقیب رئال یعنی اتلتیکو پیوست و از سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۳ ۸۳ بار با پیراهن اتلتیکو به میدان رفت و ۱۱ بار هم موفق به گلزنی شد.

اتلتیکو آخرین ایستگاه برند به عنوان بازیکن در اسپانیا بود.اون به آلمان برگشت و از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۶ به عنوان بازیکن بایرلورکوزن به میدان رفت و در این مدت در ۵۹ بازی برای لورکوزن ۸ گل به ثمر رسوند.

بالاخره برند در آخرین فصل بازیگریش یعنی سال ۱۹۹۶-۱۹۹۷ به مکزیک رفت و به عضویت تیم پوماس مکزیک در اومد و در تنها ۹ بازی که برای این تیم انجام داد موفق به گلزنی نشد.
    برند شوستر کلا در ۴۴۶ بازی باشگاهی که به میادین مختلف رفت موفق شد ۱۰۵ گل رو وارد دروازه ی حریفان کنه.

اما در عرصه ی ملی برند ۱۰ بازی برای تیم ملی زیر ۱۸ ساله های آلمان غربی انجام داد و ۲ گل به ثمر رسوند برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله های همین کشور فقط یه بازی رو انجام داد و سرانجام برای تیم ملی بزرگسالان آلمان غربی ۲۱ بازی رو انجام داد و ۴ گل هم به ثمر رسوند.

شوستر در یورو ۱۹۸۰ در ایتالیا به همراه تیم ملی آلمان غربی قهرمان اروپا شد و به دلیل تاثیر زیادش در قهرمانی آلمانها تو همون سال به عنوان دومین بازیکن برتر فوتبال اروپا شناخته شد.

در کل برند شوستر به دلیل عملکرد بسیار خوبش در تیمهایی که بازی کرده همیشه به عنوان یکی از بهترین هافبک های تاریخ فوتبال اروپا شناخته میشه.

در عرصه ی مربیگری هم برند شوستر تا به حال تیمهای فورتنا کلن و کلن آلمان - خرز اسپانیا - شاختار اوکراین - لوانته ی و ختافه ی اسپانیا رو هدایت کرده و در حال حاضر هم به بزرگترین آرزوی دوران مربیگریش که هدایت تیم بزرگ و پرافتخار رئال مادرید هست رسیده.

اما یکم هم از زندگی خصوصی برند بگم که فقط یه خواهر به نام کلودیا داره که ۱۰ سال از اون کوچیکتره.در جوانی با دختری آلمانی به نام گابی ازدواج کرد که حاصل این ازدواج ۴ تا فرزنده.۲تا پسر به نامهای بنیامین و دیوید و ۲تا دختر به نامهای سارا و ربه کا.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ستاره فرمول يك اسپانيا و جهان: رئال مادريد درمورد "روبينيو" پيروز شد

قهرمان رقابت‌هاي فرمول يك و راننده تيم مك لارن به روزنامه ماركا گفت: روبينيو انسان پولدوستي نيست و من از اين واژه براي او استفاده نمي‌كنم. او قصد ترك رئال مادريد را داشت و در پايان همين كار را كرد.

فرناندو آلونسوي اسپانيايي كه از هواداران نامدار رئال مادريد است، گفت: فكر مي‌كنم رئال مادريد را بايد به عنوان طرف پيروز در مورد مساله روبينيو شناخت چرا كه آنها دوست ندارند يك بازيكن ناراضي همه چيز را تحت تاثير قرار دهد. پيشنهاد دريافتي رئال براي روبينيو بد نبود.

آلونسو كه اين هفته خود را براي حضور در رقابت‌هاي spa grand prix در بلژيك آماده مي‌كند، پيروزي در اين رقابت را با پيروزي‌هاي رئال مادريد و بارسلونا در ورزشگاه خانگي خودشان مقايسه كرد.

وي گفت: اين رقابت و رقابت موناكو عنوان‌هايي هستند كه هر كسي مايل به كسب آنهاست. آنها برابر با بازي در سانتياگو برنابئو يا نوكمپ هستند. پيروزي در اين دو ورزشگاه بيش از سايرين ارزش دارد.
    --------------------------
    من که خیلی این فرناندو رو دوست دارم...کارش درسته...انصافا با اون قسمت صحبتهاش هم موافقم که قرمزشون کردم....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •