فریدون فضلی در گفتگو با ایسکانیوز:
برای گل زدن به استقلال بی تابم // فیروز خان راه شکست استقلال را مثل کف دست بلد است
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم صبا باتری قم گفت: با حساسیتی که سه امتیاز مقابل استقلال برای ما دارد برای گل زدن بی تابی می کنم.
فریدون فضلی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز" خاطرنشان کرد : تیم ما با بدن سازی قوی و مرور کار های تاکتیکی در این مدت با آمادگی مطلوب و شناخت جامع از بازیکنان و کادر فنی استقلال برای پیروزی به مصاف این تیم می رود تا اولین سه امتیاز خانگی را کسب کنیم.
وی افزود: تیم استقلال هم مانند تیم ما مهره های کار بلد و بزرگی را در ترکیب خود می بیند که به طور حتم تقابل آن ها در قم با ما جذابیت های زیادی را خلق می کند.
مهاجم تیم صبا باتری با اشاره به تقابل کریمی و قلعه نویی به ایسکانیوز گفت: فکر می کنم فوتبال ما آن قدر حرفه ای شده که این رو در رویی سبب ایجاد مسائل حاشیه ای نگردد .
فضلی اضافه کرد : اطلاعاتی که ورمرزیار و کریمی از تیم استقلال دارند کمک زیادی به برد ما در این دیدار می کند چرا که معتقدم فیروز خان مثل کف دست راه های شکست استقلال را می داند.
وی با اشاره به هدف خود در لیگ هشتم تصریح کرد: هر مهاجمی برای رسیدن به اقای گلی لیگ برنامه های خاصی را برای خود تداعی کرده و من هم از این قاعده مستثنی نیستم.
وی وضعیت صبا باتری در آینده را امیدوار کننده دانست و به ایسکانیوز گفت: مطمئن باشید که با شکست استقلال در هفته پنجم روند صعودی و رو به رشد خود را برای رسیدن به جایگاه های بالای جدول رده بندی آغاز خواهیم کرد.
فضلی در خصوص پرداخت مطالباتشان گفت: این مسئله در تمامی باشگاه های ایرانی یک امر طبیعی است ولی امیدوارم که ملاحی با عمل به قولش قسط اولمان را تا پایان هفته پرداخت کند تا بازیکنان با شارز روحی دو چندانی به مصاف تیم استقلال بروند.
خواب دیدیبلند شو صبح شده