تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 476 از 2014 اولاول ... 3764264664724734744754764774784794804865265769761476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,751 به 4,760 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد رضا مامانی در گفتگو با ایسکانیوز:
    هیچ کس برای بازگشتم پا پیش نمی گذارد!//قلبا دوست دارم به پرسپولیس برگردم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم پرسپولیس تهران در خصوص آخرین وضعیت خود گفت: متاسفانه در شرایطی که یک سال دیگر با باشگاه قرارداد دارم هیچ کس برای باز گرداندن من به تیم پا پیش نگذاشته است.

محمد رضا مامانی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"،در مورد اینکه شاید با بازگشت قطبی دیگر جایی در پرسپولیس نداشته باشد اظهار داشت: در آن مقطع زمانی هم مانند آلان من هیچ مشکلی با قطبی نداشتم چراکه پرسپولیس را خانه خودم می دانم و امیدوارم اگر قطبی با من مشکل دارد صراحتا اعلام کند تا وضعیتم برای فصل آتی مشخص شود.
    وی تصریح کرد: اگر مسئولان باشگاه پرسپولیس دیگر نیازی به حضورم در این تیم ندارند بهتر است با یک تماس من را از این سردرگمی بیرون بیاورند و طبق قانون تمام حقم را پرداخت کنند.
    وی گفت: برخلاف برخی صحبت ها با وجودی که هنوز خودم را متعلق به باشگاه پرسپولیس می دانم هیچ مذاکره ای با باشگاه های دیگر انجام نداده ام .
    وی خاطرنشان کرد : با وجودی که هم اکنون کاپیتان دوم پرسپولیس محسوب می شوم قلبا دوست دارم به پرسپولیس برگردم
    Last edited by Ice Star; 24-07-2008 at 16:01.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سوما : چیز نیست و پنیره !

دوما: اگه عشق پست دادن داری برو تو تاپیک های دیگه چون اینجا پستا شمارش نمیشه . یعنی فکر کنم از 2006 تا

حالا زور زدی فقط تو تاپیک ورزشی چند تا خبر کپی کردی .

اولا: اینجا مدیر داره شما زیاد جوش نخور عزیزم .
    مثلا همگی پرسپولیسی هستین لطف کنید از این پست ها ندین تا دعوا نشه دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپولیس شنبه به امارات می رود / تلاش برای برگزاری دو بازی تدارکاتی

خبرگزاري پرسپوليس : تیم فوتبال پرسپولیس که به عنوان قهرمان هفتمین دوره رقابتهای لیگ برتر خود را برای حضور در لیگ هشتم آماده می کند، با تصمیم کادر فنی و تایید اعضای هیئت مدیره ساعت 20 روز شنبه از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) راهی امارات خواهد شد.
    تیم فوتبال پرسپولیس در مدت اقامت چهار روزه خود در دبی در باشگاه ایرانیان اسکان خواهد یافت و روز چهارشنبه هفته آینده نیز به تهران بازخواهد گشت.
    با توجه به اینکه این تیم دیدارهای تدارکاتی کم تعدادی را برای آماده سازی خود برگزاری کرده است، مسئولان این باشگاه در تلاشند تا زمینه برگزاری دو دیدار تدارکاتی در این اردو را فراهم کنند. ظاهرا قرار است دو تیم لیگی امارات به عنوان حریف تدارکاتی پرسپولیس انتخاب شوند.
    تیم فوتبال پرسپولیس در نخستین بازی خود در رقابتهای لیگ هشتم به مصاف تیم سایپا تهران خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لعنت بر شیطون

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در جلسه شب گذشته

قرارداد دو ساله مربي برزيلي امضا شد

خبرگزاري فارس: قرارداد دو ساله كوسا در جلسه شب گذشته در هتل استقلال امضا شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، شب گذشته نشستي با حضور داريوش مصطفوي، افشين قطبي و كوسا، دستيار جديد وي در محله هتل استقلال برگزار شد.
    در اين جلسه، با بررسي برنامه هاي هفته هاي آينده، قرارداد دو ساله كوسا دستيار برزيلي قطبي امضا شد.
    مبلغ قرارداد او 250 تا 300 هزار دلار تخمين زده شده است.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بچه ها توی روزنامه امروز نوشته که بازی اول معمار زاده بازی میکنه

و راستی این مربی برزیلی قبلاً دروازه بان بوده و مربی دروازه بان ها ولی قطبی مسگه دستیارمه. تو روزنامه نوشته بود روز اول بر تمرین دادن عابدزلده نظارت می کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مگه حجازی دروازبان نبود الان سرمربی شده
    بنظر من ملاک پست نیست برای مربی گریالبته تجربه ننشون داده هافبک ها مربیان بهتری هستند
    خلاصه دروازبان را مربی دروازبان ها فک کنم مشخص کنه بهتره
    برای اینکه می گی نظارت می کرده برو به این لینک تمرینات امروز را عکس هاش را گذاشتم شاید چیزی دست گیرت بشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اه این لیگ شروع نمیشه خسته شدیم از بی فوتبالی!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

11 روز دیگه انتظار بکشی شروع میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از سال آينده برگزاري بازي سوپر جام اجباري است
    رئيس سازمان ليگ: سمبليک بودن دربي دست ما را بسته بود!

انتقادات زيادي به فدراسيون فوتبال پس از لغو ديدار سوپر جام بين استقلال و پرسپوليس وارد شد.بسياري از کارشناسان تن دادن فدراسيون به خواسته باشگاه پرسپوليس مبني بر برگزارنشدن دربي را بدعت گذاري خطرناکي مي دانند که در آينده اثرات منفي آن را خواهيم ديد.

عزيز الله محمدي رياست سازمان ليگ به خبرنگار ورزشي برنا مي گويد: اگر مصاحبه هاي آقايان فرخزادي و پيرواني را خوانده باشيد متوجه شده ايد که لغو دربي خواسته آنها بوده است و فدراسيون و سازمان ليگ به برگزاري اين ديدار اصرار داشته اند!
    وي مي افزايد: از آنجايي که ديدار سوپر جام يک مسابقه سمبليک است فدراسيون نمي تواند سختگيري کند و باشگاه ها را مجبور به انجام مسابقه نمايد.
    از محمدي مي پرسيم که؛ چرا در ديگر کشورها اين ديدار قانونمند است و در ايران خير؟ پاسخ مي دهد: هدف ما اين است که اين مسابقه را در قوانين خود جاي دهيم تا اگر سال بعد باشگاهي اعلام کرد نمي خواهم در سوپر جام به ميدان بروم بتوانيم آن باشگاه را جريمه کرده و از آن خسارت بگيريم؛اما در حال حاضر به دليل عدم وجود بندي مبني برلزوم برگزاري اين مسابقه در قوانين و آئين نامه هاي فوتبال کشور،دست مان بسته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •