اصفهان هستم
اصفهان هستم
تا ججایی که بنده اطلاع دارم تو برنامه های شرکت همچین موضوعی نیست.
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنین به کجا باید از فن اوا به خاطر افزایش 40 درصدی قیمت تعرفه ها شکایت کنیم ؟؟
به قول نماینده فن آوا نظارتهایی باعث گرون شدن نا محدود شده
و گذاشتن این حداقل دانلود چند معنی داره چون صبا نت هم حداقل دانلود برای نامحدود داره که بعد از گذشتن
سرعت رو میاره پایین
فن آوا یا برای همون نظارتها گذاشته حداقل دانلود که ممکنه بعدا واقعا اعمال بشه چون فعلا خبری نیست و یا بخاطر رفع اون فشارهاس
ولی در هر صورت وقتی اون نظارتا باعث گرون شدن بشن ممکنه باعث حذف نامحدود و یا گذاشتن عملی حداقل دانلود بشن
فعلا چیزی معلوم نیست و با این اوضاع معلوم نیس اصلا اینترنت باشه یا با گرون کردن زیاد اینترنت و محدودیت دانلود و راه اندازی کامل اینترانت در کل کشور مجبور به استفاده از اینترانت بشی
احتملا کلا اینترانت بشه و سرویسv p n ایرانی هم بزارن و هر کی بخواد بره نت کلا از صافی خاصی عبور میکنه
و کاملا زیر نظره و براحتی قابل شناسایی
یه جایی خوندم که صدا وسیما قراره کلا دیجیتال بشه و فقط با گیرنده دیجیتال قابل دریافت باشه و باند uhf و vhf رو در اختیار مخابرات بزاره
راه اندازی 3g و 4g بیشتر برای راه اندازی اینترانته چون سرعت بالا عملا ف ی ل ت رینگ بی فایدس
الان هم آزمایشیه
مشکل از وقتی شروع شد ک گفتن مرکزتون مشکل پهنای باند داره حدودا دو ماه پیش.
یکی دیگم اینجا مشکل منا ب همین صورت پیدا کرده بود ک بعد از ی ماه اکی شده بود واسش.
پشتیبانی جواب خاصی ندادن گفتن نمیدونیم مشکل چیه اما اگه قطعی dsl هست با تعویض مودم و.. اکی نشده بگید نمایندتون ایمیل بزنه ب ما واسه تعویض پورت ک نماینده اصفهان زیر بار نمیرن
دیگه خیلی بحث کردم با نماینده گفت میشه وقتی قطعی دارید یکیا بفرستیم چک کنه منم قطع شدنام اکثرا شباس ساعت 8 ب بعد میگه نمیشه اون ساعت
واسه شکایت باید با 821185 تماس بگیرم بعد داخلی 195؟
Last edited by mansoor 7; 16-10-2014 at 20:27.
کلا وقتی مشکل داری نماینده شهرتون حل نمیکنه با تهران تماس بگیر و داخلی امور نمایندگی بگیر و با اونا حرف بزن کارت راه میوفته بالاخره.
خود سایت فن آوا جایی برای شکایت هس
و همچنین پیامک
اول به تهران بگو نماینده تون پیگیری نمیکنه و بگو میخوام شکایت بزنم به ۱۹۵ و بازرسی
اینم آدرس برای شکایت که امضای رفیقمونsky1sky هستش
شکایت از ناراضایتی های اینترنتی به سایت 195 دات آی آر
و سایت bazresi دات telecom دات آی آر
کوتاهی نکنید و موارد نارضایتی با توضیح و مدرک مستدل بفرستید
به به به snr رو ببینید
بهترین snr تاپیک
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by farshad0123; 16-10-2014 at 20:49.
الان با 2750سفید تست کردم نتیجه این شد
فقط نمیدونم چرا با این snr لینکم پرید!
کسی میدونه این ارور ها چین؟
سمت چپی ها مال دان استریم و سمت راستی ها مال آپ استریم
مثلا یدفعه crc errors میره رو 1000و لینک میپره
Last edited by farshad0123; 16-10-2014 at 22:10.
با 2750سفید رو snr 16 لینک میپره ولی با 2730 مشکی تا snr 0.5 هم لینک نمیپره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)