سلام
الان آخرین ورژن n95 چیه ؟
برای من الان ورژن 30 . اگه بالاترش هست می ارزه آپدیتش کنم؟ ( منظورم هکش میشه کرد ؟ )
سلام
الان آخرین ورژن n95 چیه ؟
برای من الان ورژن 30 . اگه بالاترش هست می ارزه آپدیتش کنم؟ ( منظورم هکش میشه کرد ؟ )
31
ولي توصيه اي به آپديت نمي كنم.
چون چيز جديدي نداره.
دوست من به نظر من هر آپدیتی که برای یه گوشی معرفی میشه بهتره آدم روی گوشیش نصب کنه ...
.
چون الان دیگه مشکل هک برطرف شده و هر فریموری که عرضه میشه رو میشه هک کرد .... پس بهتره گوشیتون رو حتماً آپدیت کنید چون یکسری از تغییرات محسوس نیست و من و شما متوجه نمیشیم ...
سلام دوستان.
من امشب گوشی رو داده بودم به یکی از بچه ها یه عکسی ازم بگیره، یهو از دستش افتاد روی پایه سیمانی یه ستون (یعنی پرت شد!!!). گوشی رو که برداشتم جز یه دوتا خراش خیلی کوچیک روی بدنش چیز دیگه ای در ظاهرش ندیدم. می خواستم بپرسم آیا داخلیشم به مشکلی نخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر بود همونجا همه چیشو چک میکردی ... یه تماس میگرفتی ... یه آهنگ گوش میدادی ببینی اسپیکرهات سالمم یا نه ...
از همه مهم تر دوربین رو امتحان میکردی ...
همشو چک کردم، سالم بودن. اما تماس رو یادم رفت!!!!!![]()
بابا گوشی خودم هفته قبل از دستم افتاد روی آسفالت یه 3 باری ملخ زد! وقتی برداشتم هیچیش نشد. از همون موقع یه کیف مخصوص n95 براش گرفتم که هر جوری گوشی بیوفته هیچیش نمیشه. پیشنهاد می کنم حتماً یه کیف خوب برای گوشیت بگیری.
بابا دلت پاک باشه اینا همش حرفه!وگرنه نوکیا مگه مرگ داره؟نداره که!بلاهایی من سر گوشیام آوردم که فکرش مو به تن خودم سیخ میکنه!ولی طوری شد؟نشد که!بزرگترین نگرانیت باید همون قابش باشه که خط نیفته.توش طوری نمیشه.
نوکیا خوب سخت جونه
اون سری برنامه کلیک تو بی بی سی پرشن نشون میداد رفته بودن آزمایشگاه نوکیا
اگه بدونید چه بلایی سر گوشی هاشون میاوردن!
مثلا فقط دکمه های بالا و پایین و چپ . راست رو هر کدوم 1.5 میلیون بار با دستگاه اتومات فشار دادن
یا توی دمای بالا و پایین قرار دادن
یا توی یه شلوار گذاشتنش به همه جا پرتش کردن!تا ببینن ضربه میخوره یا رنگش میره یا نه بر اثر اصطحکاک با شلوار.
یه دستگاهی هم بود که از همه طرف بهش فشار میاورد
که گفتن فشارش مثل این میمونه که یه شخص 100 کیلویی گوش رو بذار جیب عقبش بعد روش بشینه!
یا چند نفر رو استخدام کرده بودن فقط برای این که 100000 باز سیم شارژ رو بهش وصل کنن و در بیارن!
منم اون برنامه رو دیدم ...
ولی اگه خیلی وقته این کلیپ رو دوستان توی همین تاپیک آزمایشگاه نوکیا توی همین انجمن قرار دادن ....
.
من قبل از اینکه توی بی بی سی ببینم اونجا دیدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)