CSO فشرده شده ISO ! رو مموري هاي سرعت پايين بازي هاي خفني كه به صورت CSO هستن تيك مي زنن اساسي !!!بچه ها تست درایو چطوره؟؟؟
حجمش نسبتا بالا هستش.
فرق iso با cso در چیه ؟؟؟
کدوماشون بهتره؟؟؟؟
CSO فشرده شده ISO ! رو مموري هاي سرعت پايين بازي هاي خفني كه به صورت CSO هستن تيك مي زنن اساسي !!!بچه ها تست درایو چطوره؟؟؟
حجمش نسبتا بالا هستش.
فرق iso با cso در چیه ؟؟؟
کدوماشون بهتره؟؟؟؟
آقا ممنون![]()
بابا دمش گرم!!!کف کردم!سونی ترکونده!با اون همه ضربه و اون همه آب و کف و نرم کننده و مشکین تاژ و ... همین که روشن میشه کلاتو بنداز هوا!!!
آقایون من یه کابل خریدم به تلویزیون وصل میشه و فیلمم باهاش میشه دید ولی باهاش نمیشه بازی کرد!!!!!!
وقتی بازی رو باهاش اجرا میکنم یه پیغام میده که برای اجرای بازی باید سره progressive باشه که من سره همون گذاشتمش و میگه بایدav cable یا کابل نمیدوم چی داشته باشی .یعنی این کابلی که من خریدم جزء اینا نیست.
کابلی که دارم یه s-video داره با دوتا فیش صدا.
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
آقا میگم این بازی secret agent CLANk بازی قشنگیه !
hellboy هم اومد مثل اینکه
دیروز تو گیم اسپات دیدم قراره یه نسخه از بازیه oblivion برا psp بیاد راسته?؟
بله منم oblivion رو توی gamespot دیدم .
oblivion کامپیوتر یه شاهکار بود ببینیم مال psp یش چطوره.
تاریخ ریلایزشو زده اواخر 2008.
واقعا دارم حال میکنم ایول دو تا بازی خیلی قشنگ نقش آفرینی برا psp داره میاد![]()
فقط با کابل های کامپوننت میشه بازی کرد اما یک برنامه هم هست
طریقه نصب برنامه
این برنامه به صورت پلاگین هستش و حجم کمی داره.
ابتدا این پلاگین رو از لینک پایین دانلود کنید:
داخل این فولدر 3 تا فایل داره (به فایل vsh احتیاج ندارین) که آنها را در قسمت X:\seplugins کپی کنید (x اسم درایو psp تونه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
psp کامل خاموش کنید و به منوی ریکاوری بروید،درمنوی ریکاوری پلاگین FuSa.prx رو فعال کنید و از ریکاوری خارج شوید.
حالا به قسمت tv display بروید و کابل componet یا D-T را وصل کنید به TV (این برنامه فقط برای SLIM کاربرد داره)
کاربرد برنامه
ابتدا فیلم یا بازی یا و... را اجرا کنید ، وقتی که اجرا شد دکمه - و + را نگه دارید (همون - + VOL )
یه صفحه سیاه باز میشه که چندتا گزینه داره ، با تغییرات این گزینه ها می توانید:
سرعت فریم - بزرگ و کوچیک کردن صفحه - قطع و وصل کردن خروجی در هنگام بازی-انتقال سریع از tv به lcd یا بر عکس -انتخاب 2 مدل FULL SCREEN - بهتر کردن کیفیت خروجی-بازی کردن با تلوزیون های معمولی-و...
----------
ممنون دوست عزیز میشه طریقه ی رفتن به منو ریکاوری رو برام توضیح بدی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)