تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 858 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

5g از فرکانس هایی استفاده می کنه که تا حالا نکردن خیلیا هشدار می دن در مورد ضرر احتمالی.فیبر و اینترنت ماهواره ای از نوع مدار نزدیک راه حل هست.

ماهواره ای خوبه مهندس ، منتها یک طرفه دیگه منسوخ شده باید مهندس باشی برا خودت راه بندازی .. دو طرفه هم غیر قانونی ه تو همین شهر ما یه ماشین نیرو انتظامی هست تویوتا شاسی بلند که اتاقک ساختن تهش با تجهیزات . هر چند وقت یه بار میاد بیرون تو سطح شهر دنبال فرستنده ..
    تو اروپا هم مثل اینکه خیلی خریدار نداره ماهواره ای بیشتر تو امریکا هست به کشاورزا و دامدارا میدن

کشور های "برتر" کسی نمیاد اینترنت سیم کارتی بده به عنوان ثابت اونا رو کابل تا 300 مگ دارن چه برسه به فیبر نوری و امثالهم

من خودم کل اینترنت رو گشتم تنها جاهایی که از رو دکل موبایل دانلود میکنن انگلیس هست و یه عده معدودی تو استرالیا که اونهام از سر تفریح آماتوری اینکارارو میکنن نه مثل ما

2. این کاربر از kerminio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ماهواره ای خوبه مهندس ، منتها یک طرفه دیگه منسوخ شده باید مهندس باشی برا خودت راه بندازی .. دو طرفه هم غیر قانونی ه تو همین شهر ما یه ماشین نیرو انتظامی هست تویوتا شاسی بلند که اتاقک ساختن تهش با تجهیزات . هر چند وقت یه بار میاد بیرون تو سطح شهر دنبال فرستنده ..
    تو اروپا هم مثل اینکه خیلی خریدار نداره ماهواره ای بیشتر تو امریکا هست به کشاورزا و دامدارا میدن

کشور های "برتر" کسی نمیاد اینترنت سیم کارتی بده به عنوان ثابت اونا رو کابل تا 300 مگ دارن چه برسه به فیبر نوری و امثالهم

من خودم کل اینترنت رو گشتم تنها جاهایی که از رو دکل موبایل دانلود میکنن انگلیس هست و یه عده معدودی تو استرالیا که اونهام از سر تفریح آماتوری اینکارارو میکنن نه مثل ما
    ماهواره ای حد اقل پینگش ۵۰۰ هست. مگر سرعت های زیر ۱.۵ مگابیت که با ماهواره های سیار با قیمت های نجومی ارایه میشه. گه اونم پبنگش زیر ۳۰۰ نیست.
    و پینگ های عادیش تا ۷۵۰ هست. و عملا ماهواره قابل مقایسه با فیبر نیست.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

حرف شما کامل درست اما در مورد ماهواره ای دقت نکردید من چی گفتم.گفتم ماهواره ای مدار نزدیک نه مدار 40000 هزار کیلومتری نسبت به زمین.ایلان ماسک پروژ داره که تعداد 2 برابر ماهوار های فعلی منتها هم با ابعاد کمتر هم با فاصله 700 کیلومتری و سری دومش 300 کیلومتری نسبت به زمین باشه.سرعت یک گیگابایت بر ثانیه و پینگی حتی کمتر از فیبر اگر اینا لینک بشن که می شن ارایه بشه.اولین ارسال 2019 هست البته و تا 2024 تموم میشه و اینترنت در تمام دنیا حتی در قطب ها هم در دسترس میشه با سرعت عالی.پروژه مشابهی هم فکر می کنم بویینگ و ... دارن.ولی تا اون موقع بهترین همین فیبر هست.

5. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

حرف شما کامل درست اما در مورد ماهواره ای دقت نکردید من چی گفتم.گفتم ماهواره ای مدار نزدیک نه مدار 40000 هزار کیلومتری نسبت به زمین.ایلان ماسک پروژ داره که تعداد 2 برابر ماهوار های فعلی منتها هم با ابعاد کمتر هم با فاصله 700 کیلومتری و سری دومش 300 کیلومتری نسبت به زمین باشه.سرعت یک گیگابایت بر ثانیه و پینگی حتی کمتر از فیبر اگر اینا لینک بشن که می شن ارایه بشه.اولین ارسال 2019 هست البته و تا 2024 تموم میشه و اینترنت در تمام دنیا حتی در قطب ها هم در دسترس میشه با سرعت عالی.پروژه مشابهی هم فکر می کنم بویینگ و ... دارن.ولی تا اون موقع بهترین همین فیبر هست.

خب طرح ایلان ماسک اگه عملی بشه که خوبه ، من از اینترنت ماهواره ای چیزی نمیدونم .. فقط میدونم مدار پایین ترجمه low orbit هست ؟ مدار ماهواره های فعلی رو هم نمیدونم مگه اونا خیلی از زمین دورن ؟

فقط یاده طرحه فیس بوک میفتم که میخواست با بالن اینترنت بدون سانسور بده . یا قبل از اون طرح دولت اوباما برای اینترنت آفلاین .. امریکایی ها خالی کم نمیبندند

پینگ ماهواره ای یک طرفه زیر 500 هم میاد تا 300 حتی من خودم امتحان کردم اون جوری که دوست گرامی میگن نیست

شما خودت بلدی ؟ اگه بلدی به منم یاد بده چون من یه دیش بیکار دارم . خودمم بیکارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نرخ قیمت های اسکای دی اس ال آلمان که اون قدر ها هم که گفتند نجومی نیست .. معقول ه تازه تخفیف هم خورده .. اون شرکت های روس نجومی میگیرن سرعت اش رو هم صفحع اصلی میتونید ببینید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

خب طرح ایلان ماسک اگه عملی بشه که خوبه ، من از اینترنت ماهواره ای چیزی نمیدونم .. فقط میدونم مدار پایین ترجمه low orbit هست ؟ مدار ماهواره های فعلی رو هم نمیدونم مگه اونا خیلی از زمین دورن ؟

فقط یاده طرحه فیس بوک میفتم که میخواست با بالن اینترنت بدون سانسور بده . یا قبل از اون طرح دولت اوباما برای اینترنت آفلاین .. امریکایی ها خالی کم نمیبندند

پینگ ماهواره ای یک طرفه زیر 500 هم میاد تا 300 حتی من خودم امتحان کردم اون جوری که دوست گرامی میگن نیست

شما خودت بلدی ؟ اگه بلدی به منم یاد بده چون من یه دیش بیکار دارم . خودمم بیکارم
    نه دردسر زیاد داره و شنیدم هم که به سرعت باهات برخورد می کنن.ببیند ماهواره ها اکثرن توی فاصله 40000 کیلومتری هستن.ولی این فاصلش به کمی 300 می رسه و باعث میشه علاوه بر اینکه پینگ خیلی کم میشه دیگه شما فقط مبدا و مقصد بدون توجه به فاصله و شرایط ناهموار و ایستگاه های متعدد سریع به هم وصل بشید.در مورد اون طرح هم یه بار دیگه گفتم بالون و این مزخرفات اصلن بخونی چرت هست و عملی نیست.ولی این ادمی مثل ایلان ماسک و خیلی های دیگه پشتشن اصلن هم دور از انتظار نیست و در همین مدار پایین هم همین الان هم ماهواره می فرستن و عملی هست. پس از بایت اجرا شدن نگران نباش و اجرایی میشه منتها شاید تاخیر بخوره.همین این ماه تسلا قرار کامیون برقی بده.تازه این جوری که میگن شرکت های دیگه سرعت بیشتری رو می خوان بدن.اگه بخوایم این پروژه رو مقایسه کنیم باید با فیبر گوگل مقایسه کنیم که چه تحولی ایجاد کرد!
    Last edited by mohandes23; 08-09-2017 at 21:13.

9. 2 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان برای بازی انلاین چه کنیم؟؟ راهی هست بشه پینگ رو زیر ۱۰۰ رسوند؟؟

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    اینجا تاپیک TD LTE هست یا بررسی انواع تکلونوژی اینترنت ؟
    اگر علاقه مند به بحث هستید یه تاپیک بزنید
    مرسی

12. 7 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2017
    محل سكونت
    خطه دلاور پرور

پيش فرض

دوستان برای بازی انلاین چه کنیم؟؟ راهی هست بشه پینگ رو زیر ۱۰۰ رسوند؟؟

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

پینگ با کجا ؟ کدوم آیپی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟

- - - Updated - - -

سلام ، دوستان اهل فن به نظرم ایرانسل سرعت مودم ثابتش رو محدود کرده مدل gp2101 چون من با گوشیم تست سرعت 110مگابیت برثانیه هم گرفتم در صورتی که بعد از خرید و تست اینترنت ثابت ایرانسل نهایتن به سرعت 10مگابیت برثانیه میرسه ، به هرکدومشونم زنگ میزنم هرکی یه بهونه ای میاره ، شما هم همین مشکل رو دارید؟

15. این کاربر از saeid2t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •