تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 475 از 755 اولاول ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,741 به 4,750 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست تان سلام!
    یه پیرینتر اچ پی 1505 دارم. امروز صبح که اومدم روشنش کنم هیچ ص
    وقتی پیرینتر رو روشن می کردم یه صدایی می داد مثل اینکه یه دور درام می چرخید ولی امروز این جوری نشد و اصلا هیچ صدایی نمی ده. ویندزو پیرنیتر رو می شناسه. وقتی هم کارتریج رو در میاریم و می زنم تست پیچ ارور میاد رو صفحه که Paper jam
    ولی هیچ کاغذی توی پیرنتر نیستش.

در پیرنتر رو باز کردم و کارتریج رو در آوردم و داخلش که نگاه کردم، بالاش که یه غلطک قوم مانند سیاه هستش یه نوار کاغذی سیاه تقریبا هم جنس کاغذ ریبون چاپ به اندازه 2 سانتی متر آویزونه.
    راهنمایی! مشکلش ربطی به این نواره داره یا نواره جاش همین جاس؟
    حالا پیرنترم چشه؟
    احتمالا فيلم فيزوينگ باشه. بايد عوض بشه.

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

دوستان به نظرتون الان به صرفه اینه که من برم یه کارتریج hp 21 به قیمت 23 تومن بگیرم،
    یا یه کارتریج canon 703 برای پرینتر لیزری ام به قیمت تقریبا 70 تومن ؟

شاید اصلا قابل قیاس نباشن اما گفتم یه نظرسنجی بکنم.
    اگه قرار باشه پرينت سياه و سفيد بگيريد ليزري رو راه بندازيد بهتره!
    كارتريج 703 چه مشكلي داره؟ يعني منفجر شده؟ ديگه 3 تا قطعه بخواهد با 30 تومن درست ميشه!

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه پرینتر epson t50 دست دوم گیرم اومده 1 ساله کار نکرده نصب کردم با زدن دکمه ها جعبه رنگش جابه جا میشه ولی پرینت نمیگیره کاغذ نمیکشه تو و اینکه آیا برای شروع به کار ،کار خاصی میخواد یا به هدش مربوطه اگه بلدید لطفا کمک کنید ممنون میشم؟

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

احتمالا فيلم فيزوينگ باشه. بايد عوض بشه.

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

اگه قرار باشه پرينت سياه و سفيد بگيريد ليزري رو راه بندازيد بهتره!
    كارتريج 703 چه مشكلي داره؟ يعني منفجر شده؟ ديگه 3 تا قطعه بخواهد با 30 تومن درست ميشه!
    مشکل 703 اینه که کلا گم شده !

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه پرینتر epson t50 دست دوم گیرم اومده 1 ساله کار نکرده نصب کردم با زدن دکمه ها جعبه رنگش جابه جا میشه ولی پرینت نمیگیره کاغذ نمیکشه تو و اینکه آیا برای شروع به کار ،کار خاصی میخواد یا به هدش مربوطه اگه بلدید لطفا کمک کنید ممنون میشم؟
    خسته نباشيد!
    وضعيت چراغ ها رو ببينيد مثلا اگه چراغ قطره روشن مونده نشون ميده كارتريجي ازش سوخته وبايد عوض بشه. مثلا اگر 6 تا كارتريج سوخته داشته باشه 6 بار كليد رو بزني بعدش مي ره سرجاش دوباره!
    پس وضعيت چراغها رو ببينيد اول.
    بعد كلا پرينتر جوهر افشان يك ماه بمونه فاتحش خونده اس! نميگم احتمالش نيست كه هدش جواب بده ولي در حد شايعه است. به هر حال شما اول مشكلاتش رو حل كنيد تا كاغذ رو ببره و پرينت بگيره كه احتمالا سفيد ميده بيرون اونوقت برو سراغ حلال و محلول و ....!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.

یک پرینتر دارم HP 1214NF چهارکاره!

می خوام این پرینتر رو از طریق شبکه استفاده کنم!

کابل وصل کردم!

در تنظیمات پرینتر آی پی دادم و دیفالت GateWay هم مشخص کردم!
    اما الان در ویندوز 7 میشناسه وقتی پیداش میکنه و می خوامد نصبش کنه اررور میده!

با USB بر روی همین ویندوز استفاده میکردم!

مشکل از کجا میتونه باشه!

با تشکر!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.

کابل وصل کردم!

مشکل از کجا میتونه باشه!

با تشکر!
    سلام.
    من به شما هم عرض كنم كه سوالتون رو توي بخش هاي ديگه سايت بپرسيد .با شناختي از اساتيدي كه اينجا فعاليت ميكنن دارم مي دونم كه بيشتر توي تعمير پرينتر پاسخگو هستند. شما هم كه پرينترتون مشكلي نداره فقط توي شبكه كردن مشكل داريد بنابراين ما فرض مي كنيم كه پرينتر نيست و پاره آجر هست الان شما توي شبكه كردن پاره آجر در ويندوز 7 مشكل داريد كه به بخش پرينتر مربوط نميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام.

کابل وصل کردم!

مشکل از کجا میتونه باشه!

با تشکر!

درود بر شما
    اینجا بخش همه چیز در مورد پرینتر هستش اگه بتونیم راهنمایی می کنیم از نرم افزار تعمیر یا حتی تنظیمات .

اگه درست متوجه شده باشم شما با نصب دستگاه در وینوز 7 مشکل دارید و هنوز به مرحله نتظیمات IP نرسیدید
    اگه همینطور هستش شما ابتدا راه انداز این پرینتر رو از سایت اچ پی دانلود کنید به 64 یا 86 بیتی بودن ویندوز تون هم دقت کنید و دقیقا همون ورژن رو از سایت دریافت کنید سپس با این راه انداز جدید شروع به نصب و تنظیمات بعدی بنمایید

9. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خسته نباشيد!
    وضعيت چراغ ها رو ببينيد مثلا اگه چراغ قطره روشن مونده نشون ميده كارتريجي ازش سوخته وبايد عوض بشه. مثلا اگر 6 تا كارتريج سوخته داشته باشه 6 بار كليد رو بزني بعدش مي ره سرجاش دوباره!
    پس وضعيت چراغها رو ببينيد اول.
    بعد كلا پرينتر جوهر افشان يك ماه بمونه فاتحش خونده اس! نميگم احتمالش نيست كه هدش جواب بده ولي در حد شايعه است. به هر حال شما اول مشكلاتش رو حل كنيد تا كاغذ رو ببره و پرينت بگيره كه احتمالا سفيد ميده بيرون اونوقت برو سراغ حلال و محلول و ....!
    سلام محمد جان مرسی جواب دادی من پرینترم رو با کارتریج پلمپ اصصل خودش تست کردم البته بعد از چندها بار هدکلین عالی جواب میده فقط با کارتریجی که وصل میشه به منبع جوهر درست جواب نمیده البته رنگ سیاهش!
    سیاهش یا نمیزنه(سفید یا خط خطی کمرنگ) یا اگه میزنه جوهر پخش میکنه و همه جا رو جوهری میکنه!!
    من شیلنگش رو درآوردم و با آب جوش شستم ایرادی نداره اگه چیزی باشه از این کارتریج قسمت سیاهش هست ونمیدونم جوهر توش خشک شده یا نه
    البته چون بعضی مواقع جوهر زیاد میریزه پس خشک نشده من هم با سرنگ آب جوش از پایین بهش تزریق کردم ولی فایده نداشت نمیدونم میشه کاریش کرد یا باید عوض بشه؟
    دوستان هم اگه کسی بلده کمک کنه به ما!! ممنون.
    Last edited by rezarefigh; 22-11-2011 at 15:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه 4 کاره کانن مدل MF4450 خریدم بعد از یه مدتی که باهاش کار کردم یه چراغ قرمز دائم چشمک میزنه و خاموش نمیشه بعد از این قضیه نمیتونم فاکس ارسال کنم در ضمن کپی را کج میگیره اینم بگم دو ماه خریدم که یکدفعه اینطوری شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه 4 کاره کانن مدل MF4450 خریدم بعد از یه مدتی که باهاش کار کردم یه چراغ قرمز دائم چشمک میزنه و خاموش نمیشه بعد از این قضیه نمیتونم فاکس ارسال کنم در ضمن کپی را کج میگیره اینم بگم دو ماه خریدم که یکدفعه اینطوری شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •