منم دقیقا این مشکل رو دارم ... . فکر کنم سراسری هست
منم دقیقا این مشکل رو دارم ... . فکر کنم سراسری هست
من ی بسته 30 مگابایت آلفا پلاس خریدم آنتن 4G با سه خط پریدار شد
تست سرعتم گرفتم تا 29 مگابیت سرعت دانلود بود ولی بعد اتمام بسته نه آنتن 4G داشتم نه 3G
منم به همین حساب باز ی بسته 30 مگ خریدم و بسته نامحدود که برای ساعت 2 تا 7 بتونم با هزار تومن دانلود نامحدود داشته باشم ولی متاسفانه آنتن 3G هم به زور بهم داد این همراه دزد
همراه اول یه لیست سیاه داره برای افرادی که زیاد دانلود می کنن ..... که اول فکر می کردم که مکانیزم اون بر اساس شماره تلفنه ..... بعد متوجه شدم که بر اساس imie هم هست ...... دقیقا متوجه نمی شم چطور و با چه مکانیزمی وارد لیست سیاه شدم .... اما به طور ساده شما اگه زیاد از شبکه استفاده کنید فقط حالت 2g و 1g رو خواهید داشت و دیگه روی 3g و 4g سوئیچ نمی کنه
حالا اگه دوستای دیگه نظری دارن بگن ......
من خیییییییییییلی دانلود کردم تا اینکه سرعت کمتر می شده هر بار و دفعه های بعد و ..... تا اینکه دیگه کلا نسل 3 و 4 نمی تونم برم ....![]()
Last edited by EDWARD WHITE; 26-07-2016 at 03:13.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده مصرف منصفانه
بهتره با اپراتور تماس بگیرید ببینید مشکل چیه
نه من دانلود زیاد نداشتم ...این سیمکارت فقط 5 ماه بدون استفاده بود و فقط برای اینکه نسوزه گاهی یک تماس باهاش میگرفتم
ولی بعد 5 ماه سیمکارت و انداختم تو مودم که از نت شبانه استفاده کنم دیدم فقط با بسته امکان استفاده از نسل 3 و 4 رو دارم ولی قبلا اینطور نبود و راحت حتی بدون شارژ سوییچ میشدم به همین شبکه ها
بچه ها امسيج اپل رو همراه اول باز شده با شماره اكتيو ميشه الان من فعال كردم رو شمارم فعال شد
يعني مثل قبل اگر به خواهي پيامك بدين رنگش خود به خود آبي ميشه
يعني انتخاب اول اي مسيج هست يا پيامك معمولي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اره مثل قبل بجاي پيامك ايمسيج ميشه ابي ميشه
دوستان سلام
یک سوال
میگم تو شبانه نامحدود حتما باید یکبار ساعت 2 دیتا رو قطع و وصل کنی تا از شبانه نامحدود استفاده کنه ؟
یا مهم نیست دیتا میتونه از قبلم روشن باشه و خود به خود از ساعت 2 به شبانه نامحدود حساب میشه ؟(طرح 2 گیگ +2 ماهیانه هم فعاله)
من دانلود شبانه زیاد دارم همه چیرو اتومات میکنم خودش شب دانلود کنه از اون جهت میگم که دیتا رو موقع خوابیدن می خوام روشن بزارم تا ساعت 2 دانلود برنامه ریزی شدرو استارت کنه
بهتر دیتا رو یکبار خاموش و روشن کنید چون سیستم همراه اول عجیب غریبه
شما در حالت نامحدود آنتن 4G دارید؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)